Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  All All All 631,229,369.00 258 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Komuna Kote (3737) NOVATECH STUDIO Vlore 160,000 2014-12-29 2014-12-30 15428440012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrjeteve 2844001 KKOTE SUPERVIZIM FAT NR 86 DAT 29.12.2014
  Bashkia Belsh (0808) LEONORA PACILI Elbasan 24,500 2014-12-26 2014-12-29 22321520012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrjeteve Bashkia Belsh kolaudim ujsjellsi
  Komuna Grekan (0808) ZENIT - 06 Elbasan 200,000 2014-12-26 2014-12-29 17723850012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrjeteve Suprevizor KUZ Komuna Grekan 2385001
  Komuna Strume (0909) BOSHNJAKU. B Fier 5,565,092 2014-12-26 2014-12-29 34424220012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrjeteve K/Strum Fier 2422001 situacion punimesh per KUZ
  Bashkia Kucove (0217) BESTA Kuçove 3,458,000 2014-12-29 2014-12-29 51121240012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrjeteve rikonstruksion KUZ 11 janari bashkia kucove kod.2124001 fat.12910763
  Komuna Shenkoll (2020) PREKA / LEZHE Lezhe 1,694,891 2014-12-26 2014-12-29 20525710012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrjeteve KOM SHENKOLL LIK FAT.19,20 DT.12.12.2014
  Komuna Lis (0625) ZENULLA MEHMETI Mat 288,000 2014-12-29 2014-12-29 33526510012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrjeteve Komuna Lis (2651001) Lik. Superv. Punime Objekti "Ndert. Ujesj. i Fsh. Shoshaj K.Lis".Fat.Nr.51 Dt.19.12.2014 Kontr. Dt.18.10.2012 Vend. Titullari Nr.02 Dt.18.10.2012.
  Bashkia Sarande (3731) EREDA Sarande 292,091 2014-12-26 2014-12-29 60/1421380012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrjeteve VENDOSJA KANGJELLAVE TE SIGURISE E REHABI. RRUGEVE URBANE NGA BASHKIA NR FAT 03 DT 08.12.2014
  Bashkia Shkoder (3333) LAÇAJ Shkoder 521,864 2014-12-26 2014-12-29 85521410012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrjeteve BASHKIA SHKODER ft 18459154 dt 16.12.2014
  Komuna Lumas (0202) VASIL DUSHNIKU Berat 478,500 2014-12-24 2014-12-26 23923050012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrjeteve komunalumas berat lik fat dhjetor 2014 st-projekt
  Komuna Maminas (0707) BE - IS SH.P.K Durres 1,998,384 2014-12-24 2014-12-26 23523700012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrjeteve 0707 KOMUNA MAMINAS 2370001 lik fat 400 dt 15.12.2014 NDERTIM GABINES ELEKTRIKE
  Komuna Shushice (0808) ERGI Elbasan 940,500 2014-12-24 2014-12-26 28323980012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrjeteve RIK.K.U.Z KOMUNA SHUSHICE
  Komuna Shushice (0808) ERGI Elbasan 752,327 2014-12-24 2014-12-26 28423980012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrjeteve RIK.UJESJELLESI FUSHBULL KOMUNA SHUSHICE
  Komuna Shushice (0808) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Elbasan 21,195 2014-12-24 2014-12-26 28123980012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrjeteve 2398001 LIDHJE E RE PER NDRICIMIN RRUGOR KOMUNA SHUSHICE
  Agjencia Kombetare e Shoqerise se Informacionit (3535) INFOSOFT SYSTEM Tirane 156,000 2014-12-23 2014-12-26 31010870062014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrjeteve AKSHI pagee shtim shtrirje rrjeti gov-net kerkese nr.1748prot. dt.09.12.2014 akt marrje dorez nr.1773prot.dt.15.12.2014 ft.nr.s/80769931 dt.15.12.2014 fh.nr.57 dt.15.12.2014
  Sh.A. Ujesjelles-Kanalizime Bulqize (0603) ERALD-G (K36306784K) Bulqize 242,400 2014-12-24 2014-12-24 0421030072014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrjeteve SH.A. Ujesjellesi Bulqize (2103007) likujdim furnitorin ERALD-G per PO 4044
  Komuna Grekan (0808) BEHELULI Elbasan 613,099 2014-12-23 2014-12-24 17523850012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrjeteve K.U.Z Fshati Deshiran Komuna Grekan Elbasan
  Bashkia Belsh (0808) UNIVERSAL SH.P.K Elbasan 1,730,520 2014-12-23 2014-12-24 22121520012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrjeteve Bashkia Belsh pastrim kanle rruge
  Qarku Berat (0202) AURORA KONSTRUKSION Berat 395,637 2014-12-19 2014-12-23 54120420012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrjeteve keshilli i qarkut berat lik fat dhjetor 2014 ndertim kul
  Komuna Morave (1505) ARTYKA II Devoll 6,552,690 2014-12-22 2014-12-23 23723370012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrjeteve KOMUNA HOCISHT PER ARTYKA II RIKONSTRUKSION I JASHTEM I FSHTIT VERLEN