Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Qendra Ekonomike Kultures (1529) All All 11,843,753.00 52 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Qendra Ekonomike Kultures (1529) KUJTIM DRIZARI Pogradec 17,800 2014-08-07 2014-08-08 6821360112014 Sherbime te tjera 2136011 Q. KULTURORE POGRADEC FATURA 2 DATE 05.08.2014
  Qendra Ekonomike Kultures (1529) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Pogradec 684,560 2014-08-06 2014-08-07 6421360112014 Shtese page per funksionin LIK.PAGA KULTURA POGRADEC 2136011KORRIK2014 NR PUNONJESVE = 25+3 KON
  Qendra Ekonomike Kultures (1529) UJESJELLSI Pogradec 36,672 2014-07-18 2014-07-21 6121360112014 Uje 2136001 KULTURA POGRADEC FATURA 956429,956459,955836,955919 DATE 31.08.2011
  Qendra Ekonomike Kultures (1529) MAKSIM SULOLLARI Pogradec 10,000 2014-07-18 2014-07-21 6321360112014 Sherbime te tjera 2136011 KULTURA POGRADEC FATURA 7169623 DATE 27.06.2014
  Qendra Ekonomike Kultures (1529) Tatim taksa Pogradec Pogradec 5,186 2014-07-18 2014-07-21 5821360112014 Paga baze 2136011 2136001 KULTURA POGRADEC K54104617H43J01TDHJETOR 2013
  Qendra Ekonomike Kultures (1529) CEZ SHPERNDARJE Pogradec 107,533 2014-07-18 2014-07-21 5921360112014 Elektricitet 2136011 2136001 KULTURA POGRADEC KON. 4847,2396,2367,4859, FATURA DATE 23,27.03.2014FATURA 1192405 DATE 31.01.2013
  Qendra Ekonomike Kultures (1529) UJESJELLSI Pogradec 835 2014-07-18 2014-07-21 6021360112014 Uje 2136001 KULTURA POGRADEC FATURA 1192405 DATE 31.01.2013
  Qendra Ekonomike Kultures (1529) FONDACIONI "DRITAN HOXHA" Pogradec 800,000 2014-07-18 2014-07-21 5721360112014 Sherbime te tjera 2136011 2136001 KULTURA POGRADEC FATURA 05788656 DATE 11.07.2013
  Qendra Ekonomike Kultures (1529) UJESJELLSI Pogradec 1,332 2014-07-18 2014-07-21 6221360112014 Uje 2136001 KULTURA POGRADEC FATURA 1012252,1011624 DATE 30.12.2011
  Qendra Ekonomike Kultures (1529) Tatim taksa Pogradec Pogradec 116,508 2014-07-16 2014-07-17 5621360112014 Kontribute per sigurime shoqerore 2136011 KULTURA POGRADEC K54104617H43G01G MAJ 2014
  Qendra Ekonomike Kultures (1529) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Pogradec 684,560 2014-07-02 2014-07-02 4921360112014 Shtese page per vjetersi ne pune LIK.PAGA KULTURA POGRADEC 2136011QERSHOR 2014
  Qendra Ekonomike Kultures (1529) SHOQATA ZEJT & MJESH DUARARTE POGRADEC Pogradec 9,900 2014-07-02 2014-07-02 5021360112014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale 2136011 KULTURA POGRADEC LIK. FATURA NR 27 DT 23.06.2014
  Qendra Ekonomike Kultures (1529) RENATO KAZIAJ Pogradec 300,000 2014-06-20 2014-06-23 4721360112014 Sherbime te tjera LIK.KULTURA POGRADEC 2136011 FT NR 21 DT 18.06.2014
  Qendra Ekonomike Kultures (1529) FISNIK RAPÇE Pogradec 9,900 2014-06-20 2014-06-23 4821360112014 Sherbime te tjera 2136011 KULTURA POGRADEC LIK. FATURA 9 DATE 02.06.20144
  Qendra Ekonomike Kultures (1529) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Pogradec 684,560 2014-06-05 2014-06-05 4221360112014 Shtese page per funksionin LIK.PAGA KULTURA POGRADEC 2136011MAJ 2014
  Qendra Ekonomike Kultures (1529) SUZANA ELEZI Pogradec 9,900 2014-05-08 2014-05-09 3421360112014 Sherbime te tjera 2136011 KULTURA POGRADEC LIK. FT NR 13 DT 28.04.2014
  Qendra Ekonomike Kultures (1529) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Pogradec 157,228 2014-05-08 2014-05-08 3621360112014 Paga baze LIK.PAGA KULTURA POGRADEC 2136011 MARS 2013
  Qendra Ekonomike Kultures (1529) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Pogradec 678,117 2014-05-06 2014-05-07 3521360112014 Paga me kontrate per kohe te kufizuar LIK.PAGA KULTURA POGRADEC 2136011 PRILL 2014
  Qendra Ekonomike Kultures (1529) "DIJA-PORADECI" Pogradec 9,800 2014-05-06 2014-05-07 3321360112014 Sherbime te tjera 2136011 KULTURA POGRADEC LIK. FATURA NR 31 DT 29.04.2014
  Qendra Ekonomike Kultures (1529) Tatim taksa Pogradec Pogradec 10,000 2014-04-23 2014-04-24 3221360112014 Sherbime te tjera LIK. T, BURIMI KULTURA POGRADEC 2136011