Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  ISKSH/FSDKSH (3535) All All 8,650,500,000.00 52 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  ISKSH/FSDKSH (3535) INSTITUTI I SIGURIMEVE KUJD SHENDET Tirane 250,000,000 2014-07-11 2014-07-11 3110130982014 Transferime speciale tek ISKSH 604,fondi i sigurimit te detyruar te kujdesit shendetesor,fond KORRIK 2014,NR. DT. 30.06.2014
  ISKSH/FSDKSH (3535) INSTITUTI I SIGURIMEVE KUJD SHENDET Tirane 130,000,000 2014-07-11 2014-07-11 3210130982014 Transferime speciale tek ISKSH 604,fondi i sigurimit te detyruar te kujdesit shendetesor,fond KORRIK 2014,NR. DT. 30.06.2014
  ISKSH/FSDKSH (3535) INSTITUTI I SIGURIMEVE KUJD SHENDET Tirane 220,000,000 2014-07-11 2014-07-11 3310130982014 Transferime speciale tek ISKSH 604,fondi i sigurimit te detyruar te kujdesit shendetesor,fond KORRIK 2014,NR. DT. 30.06.2014
  ISKSH/FSDKSH (3535) INSTITUTI I SIGURIMEVE KUJD SHENDET Tirane 560,000,000 2014-06-16 2014-06-16 2910130982014 Transferime speciale tek ISKSH 604,fondi i sigurimit te detyruar te kujdesit shendetesor,fond qershor 2014,shkrese 2341 dt. 29.05.2014
  ISKSH/FSDKSH (3535) INSTITUTI I SIGURIMEVE KUJD SHENDET Tirane 70,000,000 2014-06-16 2014-06-16 2710130982014 Transferime speciale tek ISKSH 604,fondi i sigurimit te detyruar te kujdesit shendetesor,fond qershor 2014,shkrese 2341 dt. 29.05.2014
  ISKSH/FSDKSH (3535) INSTITUTI I SIGURIMEVE KUJD SHENDET Tirane 100,000,000 2014-06-16 2014-06-16 2610130982014 Transferime speciale tek ISKSH 604,fondi i sigurimit te detyruar te kujdesit shendetesor,fond qershor 2014,shkrese 2341 dt. 29.05.2014
  ISKSH/FSDKSH (3535) INSTITUTI I SIGURIMEVE KUJD SHENDET Tirane 170,000,000 2014-06-16 2014-06-16 2810130982014 Transferime speciale tek ISKSH 604,fondi i sigurimit te detyruar te kujdesit shendetesor,fond qershor 2014,shkrese 2341 dt. 29.05.2014
  ISKSH/FSDKSH (3535) INSTITUTI I SIGURIMEVE KUJD SHENDET Tirane 350,000,000 2014-05-09 2014-05-12 2510130982014 Transferime speciale tek ISKSH 604,fondi i sigurimit te detyruar te kujdesit shendetesor,fond maj 2014,shkrese 2184 d 2/5/14
  ISKSH/FSDKSH (3535) INSTITUTI I SIGURIMEVE KUJD SHENDET Tirane 100,000,000 2014-05-09 2014-05-12 2210130982014 Transferime speciale tek ISKSH 604,fondi i sigurimit te detyruar te kujdesit shendetesor,fond maj 2014,shkrese 2184 d 2/5/14
  ISKSH/FSDKSH (3535) INSTITUTI I SIGURIMEVE KUJD SHENDET Tirane 300,000,000 2014-05-09 2014-05-12 2410130982014 Transferime speciale tek ISKSH 604,fondi i sigurimit te detyruar te kujdesit shendetesor,fond maj 2014,shkrese 2184 d 2/5/14
  ISKSH/FSDKSH (3535) INSTITUTI I SIGURIMEVE KUJD SHENDET Tirane 50,000,000 2014-05-09 2014-05-12 2310130982014 Transferime speciale tek ISKSH 604,fondi i sigurimit te detyruar te kujdesit shendetesor,fond maj 2014,shkrese 2184 d 2/5/14
  ISKSH/FSDKSH (3535) INSTITUTI I SIGURIMEVE KUJD SHENDET Tirane 300,000,000 2014-04-03 2014-04-14 2010130982014 Transferime speciale tek ISKSH 604,fondi i sigurimit te detyruar te kujdesit shendetesor,fond PRILL 2014,shkrese 1647 D 1/4/14
  ISKSH/FSDKSH (3535) INSTITUTI I SIGURIMEVE KUJD SHENDET Tirane 200,000,000 2014-04-03 2014-04-10 1910130982014 Transferime speciale tek ISKSH 604,fondi i sigurimit te detyruar te kujdesit shendetesor,fond PRILL 2014,shkrese 1647 D 1/4/14
  ISKSH/FSDKSH (3535) INSTITUTI I SIGURIMEVE KUJD SHENDET Tirane 150,000,000 2014-04-03 2014-04-04 2110130982014 Transferime speciale tek ISKSH 604,fondi i sigurimit te detyruar te kujdesit shendetesor,fond PRILL 2014,shkrese 1647 D 1/4/14
  ISKSH/FSDKSH (3535) INSTITUTI I SIGURIMEVE KUJD SHENDET Tirane 250,000,000 2014-04-03 2014-04-03 1810130982014 Transferime speciale tek ISKSH 604,fondi i sigurimit te detyruar te kujdesit shendetesor,fond prill 2014,shkrese 1647 d 1/4/14
  ISKSH/FSDKSH (3535) INSTITUTI I SIGURIMEVE KUJD SHENDET Tirane 200,000,000 2014-03-04 2014-03-05 1710130982014 Unspecified 604,fondi i sigurimit te detyruar te kujdesit shendetesor,fond janar 2014,shkrese 1182 d 28/2/14
  ISKSH/FSDKSH (3535) INSTITUTI I SIGURIMEVE KUJD SHENDET Tirane 100,000,000 2014-03-04 2014-03-05 1410130982014 Unspecified 604,fondi i sigurimit te detyruar te kujdesit shendetesor,fond janar 2014,shkrese 1182 d 28/2/14
  ISKSH/FSDKSH (3535) INSTITUTI I SIGURIMEVE KUJD SHENDET Tirane 250,000,000 2014-03-04 2014-03-05 1510130982014 Unspecified 604,fondi i sigurimit te detyruar te kujdesit shendetesor,fond janar 2014,shkrese 1182 d 28/2/14
  ISKSH/FSDKSH (3535) INSTITUTI I SIGURIMEVE KUJD SHENDET Tirane 250,000,000 2014-03-04 2014-03-05 1310130982014 Unspecified 604,fondi i sigurimit te detyruar te kujdesit shendetesor,fond janar 2014,shkrese 1182 d 28/2/14
  ISKSH/FSDKSH (3535) INSTITUTI I SIGURIMEVE KUJD SHENDET Tirane 200,000,000 2014-03-04 2014-03-05 1610130982014 Unspecified 604,fondi i sigurimit te detyruar te kujdesit shendetesor,fond janar 2014,shkrese 1182 d 28/2/14