Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Dega e Thesarit Sarande (3731) All All 4,511,863.00 104 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Dega e Thesarit Sarande (3731) POSTA SHQIPTARE SH.A Sarande 414 2014-10-31 2014-10-31 110100312014 Posta dhe sherbimi korrier SHP POST NGA THESARI
  Dega e Thesarit Sarande (3731) ANTONETA RRAKO Sarande 9,756 2014-10-28 2014-10-30 10010100312014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale SHP SHTYPSHKRIME NGA THESARI
  Dega e Thesarit Sarande (3731) POSTA SHQIPTARE SH.A Sarande 414 2014-10-27 2014-10-27 9510100312014 Posta dhe sherbimi korrier SHP POSTARE NGA THESARI
  Dega e Thesarit Sarande (3731) ALBTELEKOM SH.A. Sarande 5,796 2014-10-27 2014-10-27 9710100312014 Sherbime telefonike SHP TEL NGA THESARI NR FAT 718639126
  Dega e Thesarit Sarande (3731) ALBTELEKOM SH.A. Sarande 10,000 2014-10-27 2014-10-27 9610100312014 Sherbime telefonike SHP QIRAJE NGA THESARI
  Dega e Thesarit Sarande (3731) POSTA SHQIPTARE SH.A Sarande 40,000 2014-10-27 2014-10-27 9810100312014 Shpenzime per qiramarrje ambjentesh SHP QIRAJE NGA THESARI
  Dega e Thesarit Sarande (3731) SPARK-CLEAN Sarande 17,628 2014-10-27 2014-10-27 9910100312014 Materiale per pastrim, dezinfektim, ngrohje dhe ndriçim MATERIALE PER PASTRIM NGA THESARI
  Dega e Thesarit Sarande (3731) RAIFFEISEN BANK SH.A Sarande 139,479 2014-10-01 2014-10-01 9110100312014 Paga baze PAGA NGA THESARI
  Dega e Thesarit Sarande (3731) BANKA KOMBETARE TREGTARE Sarande 96,016 2014-10-01 2014-10-01 9210100312014 Paga baze PAGA NGA THESARI
  Dega e Thesarit Sarande (3731) POSTA SHQIPTARE SH.A Sarande 474 2014-09-23 2014-09-24 8710160522014 Posta dhe sherbimi korrier SHP POST NGA THESARI
  Dega e Thesarit Sarande (3731) RAIFFEISEN BANK SH.A Sarande 6,800 2014-09-23 2014-09-24 8810160522014 Udhetim i brendshem SHP DIETA NGA THESARI
  Dega e Thesarit Sarande (3731) ALBTELEKOM SH.A. Sarande 5,196 2014-09-23 2014-09-24 9010160522014 Sherbime telefonike SHP TEL NGA THESARI NR KL 718452697
  Dega e Thesarit Sarande (3731) ALBTELEKOM SH.A. Sarande 10,000 2014-09-23 2014-09-24 8910160522014 Sherbime telefonike SHP QIRAJE NGA THESARI
  Dega e Thesarit Sarande (3731) ALBTELEKOM SH.A. Sarande 10,000 2014-09-09 2014-09-10 /10100312014 Shpenzime per qiramarrje ambjentesh SHP QIRAJE NGA THESARI
  Dega e Thesarit Sarande (3731) RAIFFEISEN BANK SH.A Sarande 12,800 2014-08-29 2014-09-01 8210100312014 Udhetim i brendshem shp dieta nga thesari
  Dega e Thesarit Sarande (3731) BANKA KOMBETARE TREGTARE Sarande 31,100 2014-08-29 2014-09-01 8110100312014 Udhetim i brendshem shp dieta nga thesari
  Dega e Thesarit Sarande (3731) RAIFFEISEN BANK SH.A Sarande 126,822 2014-09-01 2014-09-01 8310100312014 Paga baze PAGA NGA THESARI
  Dega e Thesarit Sarande (3731) BANKA KOMBETARE TREGTARE Sarande 96,016 2014-09-01 2014-09-01 8410100312014 Paga baze PAGA NGA THESARI
  Dega e Thesarit Sarande (3731) ALBTELEKOM SH.A. Sarande 4,247 2014-08-29 2014-08-29 7910100312014 Sherbime telefonike SHP TEL MUAJI MAJ NGA THESARI NR FAT 718261978
  Dega e Thesarit Sarande (3731) POSTA SHQIPTARE SH.A Sarande 20,000 2014-08-29 2014-08-29 8010100312014 Shpenzime per qiramarrje ambjentesh SHP QIRAJE NGA THESARI