Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  All INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA All 2,704,442,641.00 2,866 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Shoqata Rajonale e Menaxhimit te Mbetjeve Korce (1515) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Korçe 277,484 2014-12-11 2014-12-12 910069282014 Shpenz. per rritjen e AQT - troje SHOQ.RAJ.MEN.MBETJEVE 1006928 KOSTO LOKALE PER SHPRONESIMIN E TOKAVE
  Komuna Balldren I Ri (2020) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Lezhe 147,978 2014-12-11 2014-12-12 17225740012014 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur KESHILLTARET NENTOR 2014 KOM BALLDRE
  Komuna Balldren I Ri (2020) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Lezhe 293,040 2014-12-11 2014-12-12 17125740012014 Shtese page per vjetersi ne pune PAGAT NENTOR 2014 KOMUNA BALLDRE
  Komuna Balldren I Ri (2020) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Lezhe 1,026,742 2014-12-11 2014-12-12 17025740012014 Paga baze PAGAT NENTOR 2014 KOMUNA BALLDRE
  Komuna Krutje (0922) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Lushnje 904,049 2014-12-11 2014-12-12 17126060012014 Paga me kontrate per kohe te kufizuar KOM.KRUTJE 2606001 SA XHIROJME PER LIK.PAGA TE PUNONJ. SI DHE PAGESA TEPUNONJ.ME KONTR.DHE KESHILLT E KR.FSH.SIPAS LISTPAGESAVE NENTOR 2014
  Bashkia Shkoder (3333) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Shkoder 170,000 2014-12-11 2014-12-12 79621410012014 Te tjera transferta tek individet BASHKIA SHKODER shperblim lindje per deklrim ne afat 34 persona
  Mini Bashkia 10 (3535) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Tirane 393,420 2014-12-12 2014-12-12 23521011352014 Ndihme ekonomike Min Bashkia 10 lik nd ekon nentor2014 ,vendim M.Punes nr 11 dt 01.12.2014 listepagese nentor 2014
  Maternitet Nr.2T. (3535) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Tirane 89,100 2014-12-11 2014-12-12 67710130882014 Shpenzime per honorare SUOGJ K.GLIOZHENI, pagese pedagogu nendor 2014 listpagese 01.12.2014
  Mini Bashkia 9 (3535) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Tirane 1,269,200 2014-12-12 2014-12-12 16521011432014 Ndihme ekonomike Min Bashkia 9 Ndihme ekonomike nentor 2014 shk. Min. Mireq. Soc. dhe Rinise vendimi nr.11 dt.01.12.2014
  Biblioteka kombetare (3535) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Tirane 9,743 2014-12-11 2014-12-12 25510120252014 Raporte mjeksore te paguara nga punedhenesi 1012025 BIBLIOTEKA paguar raporte mjeksore dt.11.12.14
  Aparati i Ministrise se Kultures (3535)/ish Aparati Ministrise Turizmit, Kultures, Rinise dhe Sporteve (3535) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Tirane 126,000 2014-12-11 2014-12-12 79310120012014 Te tjera transferta per institucionet jo-fitim prurese 1012001, MIN KLUTURES, lik40% projekt urdher 153 dt.30.06 pika 7 Djketor 2014
  Bashkia Elbasan (0808) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Elbasan 555,187 2014-12-10 2014-12-11 84921090012014 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur Bashkia Elbasan keshilltar Manuela Behluli BD8110415
  Prokuroria e rrethit Fier (0909) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Fier 330,000 2014-12-10 2014-12-11 39910280082014 Udhetim i brendshem DIETA PER PROKURORINE FIER
  Bashkia Gjirokaster (1111) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Gjirokaster 5,119,750 2014-12-10 2014-12-11 52321150012014 Pagese paaftesie 2115001 BASHKIA GJIROKASTER , PAGESE E PAAFTESISE, VERBERISE ,PARAPLEGJIKENENTOR 2014. LISTE PAGESE NENTOR 2014
  Drejtoria Rajonale AKU Korce (1515) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Korçe 9,680 2014-12-11 2014-12-11 17110051252014 Udhetim i brendshem AKU DR.RAJONALE KORCE (1005125) DIETA
  Klubi Skenderbeu (1515) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Korçe 3,760 2014-12-11 2014-12-11 28521220092014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale KLUBI SHUMESPORTESH GJYQTARI TAVOLINE
  Spitali Korce (1515) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Korçe 163,280 2014-12-11 2014-12-11 74410130192014 Udhetim i brendshem SPITALI KORCE (1013019) DIETA
  Klubi Skenderbeu (1515) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Korçe 40,500 2014-12-11 2014-12-11 29121220092014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale KLUBI SHUMESPORTESH TRAJNER SHTATOR NENTOR 2014
  Klubi Skenderbeu (1515) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Korçe 20 2014-12-11 2014-12-11 29421220092014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale KLUBI SHUMESPORTESH GJYQTARI TAVOLINE
  Gjykata e Apelit Shkoder (3333) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Shkoder 54,000 2014-12-11 2014-12-11 21610290062014 Shpenzime per honorare GJYKATA APELIT SHKODER HONORARE PER HERMON BONATI ME IBAN AL50208110080000042442735101