Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  All All All 8,513,689,004.00 6,017 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Dogana Kukes (1818) BANKA KOMBETARE TREGTARE Kukes 703,138 2014-12-03 2014-12-03 16210100932014 Shpenzime per mirembajtjen e aparateve, paisjeve teknike dhe veglave te punes 1010093 Dogana paga personeli muaji nentor 2014
  Drejtoria Vendore e Policise Kukes (1818) RAIFFEISEN BANK SH.A Kukes 10,844,183 2014-12-02 2014-12-03 26310161032014 Shpenzime per qiramarrje per aparate dhe pajisjet teknike, makineri 1016030 paga personeli muaji nentor 2014 bordoroja
  Prefektura e qarkut Kukes (1818) RAIFFEISEN BANK SH.A Kukes 1,322,116 2014-12-02 2014-12-03 38310160682014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna 1016068 paga personeli muaji nentor 2014 bordoroja
  Prefektura e qarkut Kukes (1818) RAIFFEISEN BANK SH.A Kukes 111,862 2014-12-02 2014-12-03 38510160682014 Kancelari 1016068 paga personeli muaji nentor 2014 bordoroja
  Qendra Ekonomike Arsimit (0217) RAIFFEISEN BANK SH.A Kuçove 146,778 2014-12-03 2014-12-03 59321240092014 Udhetim jashte shtetit pagese paga te qendres ekonomike te arsimit kod.2124009
  Qendra Ekonomike Arsimit (0217) RAIFFEISEN BANK SH.A Kuçove 88,474 2014-12-03 2014-12-03 59421240092014 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit pagese paga te qendres ekonomike te arsimit kod.2124009
  Qarku Lezhe (2020) BANKA KOMBETARE TREGTARE Lezhe 50,199 2014-12-03 2014-12-03 23620200012014 Ilaçe dhe materiale mjeksore KESHILLI I QARKUT PAG PAGA NENTOR 2014
  Komuna Dajc (2020) BANKA KOMBETARE TREGTARE Lezhe 697,466 2014-12-03 2014-12-03 10925770012014 Ilaçe dhe materiale mjeksore KOM DAJÇ PAG PAGA NENTOR 2014
  Komuna Fier-Shegan (0922) BANKA CREDINS Lushnje 505,685 2014-12-03 2014-12-03 25726030012014 Elektricitet 2603001 Komuna Fier - Shegan, Sa xhirojme ne llog per likujd te pagave te K/Fshati dhe Antareve te Keshillit sipas listepageses se muajit Shtator 2014
  Drejtoria e shendetit publik Peqin (0827) BANKA KOMBETARE TREGTARE Peqin 731,248 2014-12-02 2014-12-03 5010130392014 Elektricitet Pagat nga drejt Shendetit Publik Peqin per muajin nentor 2014 sipas list pagesave
  Bashkia Permet (1128) RAIFFEISEN BANK SH.A Permet 62,709 2014-12-02 2014-12-03 49121350012014 Shpenzime te tjera transporti PAGA B.PERMET
  Komuna Petran (1128) BANKA E TIRANES Permet 359,164 2014-12-02 2014-12-03 35226970012014 Shpenzime per mirembajtjen e objekteve ndertimore PAGA K.PETRAN
  Zyra e Punes Permet (1128) RAIFFEISEN BANK SH.A Permet 171,430 2014-12-03 2014-12-03 14310250282014 Shpenzime per mirembajtjen e aparateve, paisjeve teknike dhe veglave te punes Z PUNES PERMET PAGA NENTOR 2014
  Sp. Permet (1128) BANKA E TIRANES Permet 29,476 2014-12-03 2014-12-03 41410130812014 Ndihme ekonomike SPITALI PERMET PAGA NENTOR 2014
  Komuna Qender (1128) BANKA E TIRANES Permet 221,708 2014-12-02 2014-12-03 32126910012014 Plehra kimike, furnitura veterinare, farera, fidane e te tjera produkte agrokulturore PAGA K.PISKOVE
  Bashkia Permet (1128) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Permet 74,050 2014-12-02 2014-12-03 48921350012014 Karburant dhe vaj PAGA B.PERMET
  Komuna Bucimas (1529) RAIFFEISEN BANK SH.A Pogradec 78,901 2014-12-03 2014-12-03 28827000012014 Sherbime telefonike 2700001 KOMUNA BUCIMAS LIK PAGA NR PUNONJESVE = 2 VKM NENTOR 2014
  Komuna Trebinje (1529) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Pogradec 523,280 2014-12-03 2014-12-03 23927040012014 Kontribute te mbledhura nga tatimet (shteti) per llogari te ISSH - Detyrimi Qendrore / Transferta (GE 001 Debit) 2704001 KOMUNA TREBINJE LIK PAGA NENTOR 2014 NR PUNONJESVE=14VKK DHE KON= 4 LIST PAGESE
  Komuna Bucimas (1529) RAIFFEISEN BANK SH.A Pogradec 1,034,226 2014-12-03 2014-12-03 28727000012014 Sherbime telefonike 2700001 KOMUNA BUCIMAS LIK PAGA NR PUNONJESVE =32VKK NENTOR 2014
  Bashkia Puke (3330) RAIFFEISEN BANK SH.A Puke 1,391,404 2014-12-02 2014-12-03 43121370012014 Posta dhe sherbimi korrier BASHIKA PUKE KODI 2137001 PAGA nentor 2014 sipas listes