Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  All GENTIANA MADANI All 375,000.00 28 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Drejtoria Rajonale Tatimore Durres (0707) GENTIANA MADANI Durres 15,000 2014-12-02 2014-12-03 24210100472014 Paga baze TDO 0707 DREJTORIA RAJONALE TATIMORE 1010047 LIK DIF.KREDIE PER ARTUR CANAKU SIPAS U.EKZ.277 10.12.2008,SHKRESA NR.29 25.07.2013
  Zyra Arsimore Kavajë (3513) GENTIANA MADANI Kavaje 10,000 2014-12-01 2014-12-02 26010111302014 Paga baze ZYRA ARSIMORE DETYRIM PERMBARIMORE I MAJLINDA CARES NENTOR 2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Durres (0707) GENTIANA MADANI Durres 15,000 2014-11-12 2014-11-13 22210100472014 Shtesa page te tjera TDO 0707 DREJTORIA RAJONALE TATIMORE 1010047 LIK DIF.KREDIE PER ARTUR CANAKU SIPAS LISTPAGESES
  Zyra Arsimore Kavajë (3513) GENTIANA MADANI Kavaje 10,000 2014-11-03 2014-11-03 23410111302014 Paga baze ZYRA ARSIMORE DETYRIM PERMBARIMORE I MAJLINDA CARESI TETOR 2014 APARATI
  Drejtoria Rajonale Tatimore Durres (0707) GENTIANA MADANI Durres 15,000 2014-10-03 2014-10-06 20010100472014 Paga baze TDO 0707 DREJTORIA RAJONALE TATIMORE 1010047 LIK U.EKZ.NR.277 KREDI PER ARTUR CANAKU
  Zyra Arsimore Kavajë (3513) GENTIANA MADANI Kavaje 10,000 2014-10-01 2014-10-01 21310111302014 Paga baze ZYRA ARSIMORE DETYRIM PERMBARIMORE SHTATOR 2014 I MAJLINDA CARES
  Drejtoria Rajonale Tatimore Durres (0707) GENTIANA MADANI Durres 15,000 2014-09-01 2014-09-01 17810100472014 Paga baze TDO 0707 DREJTORIA RAJONALE TATIMORE 1010047 LIK DIF.KREDIE PER ARTUR CANAKU
  Zyra Arsimore Kavajë (3513) GENTIANA MADANI Kavaje 10,000 2014-09-01 2014-09-01 19410111302014 Paga baze ZYRA ARSIMORE DETYRIM PERMBARIMORE I MAJLINDA CARES GUSHT 2014 APARATI
  Drejtoria Rajonale Tatimore Durres (0707) GENTIANA MADANI Durres 15,000 2014-08-19 2014-08-20 16910100472014 Paga baze TDO 0707 DREJTORIA RAJONALE TATIMORE 1010047 LIK DIF.KREDIE PER ARTUR CANAKU SIPAS U.EKZEK.277 10.12.2008
  Zyra Arsimore Kavajë (3513) GENTIANA MADANI Kavaje 10,000 2014-08-01 2014-08-04 17310111302014 Paga baze ZYRA ARSIMORE DETYRIM PERMBARIMORE I MAJLINDA CARES KORRIK 2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Durres (0707) GENTIANA MADANI Durres 15,000 2014-07-03 2014-07-04 13510100472014 Paga baze TDO 0707 DREJTORIA RAJONALE TATIMORE 1010047 LIK DETYRIM/KREDI PER ARTUR CANAKU V.GJ.277 10.12.2008
  Prefektura e qarkut Durres (0707) GENTIANA MADANI Durres 10,000 2014-07-01 2014-07-02 18910160612014 Paga baze 1016061 PREFEKTURA DURRES LIK URDHER EKZEKUTIMI DT30.06.2014 NDAJ DEBITORIT SHEFIK ZEQIRI
  Zyra Arsimore Kavajë (3513) GENTIANA MADANI Kavaje 10,000 2014-07-01 2014-07-01 14710111302014 Paga baze ZYRAS ARSIMORE DETYRIM PERMBARIMORE QERSHOR 2014 I MAJLINDA CARES
  Drejtoria Rajonale Tatimore Durres (0707) GENTIANA MADANI Durres 15,000 2014-06-10 2014-06-11 10910100472014 Paga baze TDO 0707 DREJTORIA RAJONALE TATIMORE 1010047 LIK TEL KREDI PER ARTUR CANAKU SIPAS U.EKZ.277 10.12.2008
  Prefektura e qarkut Durres (0707) GENTIANA MADANI Durres 10,000 2014-06-02 2014-06-03 14610160612014 Paga baze 1016061 PREFEKTURA DURRES LIK URDHER EKZEKUTIMI SIPAS VENDIMIT 151 10.06.2014
  Zyra Arsimore Kavajë (3513) GENTIANA MADANI Kavaje 10,000 2014-06-02 2014-06-02 12310111302014 Paga baze ZYRA ARSIMORE DETYRIM PERMBARIMORE MAJE 2014 I MAJLINDA CARES
  Drejtoria Rajonale Tatimore Durres (0707) GENTIANA MADANI Durres 15,000 2014-05-12 2014-05-13 8810100472014 Paga baze TDO 0707 DREJTORIA RAJONALE TATIMORE 1010047 LIK DIF.KREDIE PER ARTUR CANAKU SIPAS V.29 25.07.2013
  Prefektura e qarkut Durres (0707) GENTIANA MADANI Durres 20,000 2014-05-09 2014-05-12 12410160612014 Paga baze 1016061 PREFEKTURA DURRES LIK URDHER EKZEKUTIMI DT1414 NDAJ DEBITORIT SHEFIK ZEQIRI
  Zyra Arsimore Kavajë (3513) GENTIANA MADANI Kavaje 20,000 2014-05-02 2014-05-02 10310111302014 Paga baze ZYRA ARSIMORE DETYRIM PERMBARIMORE I MAJLINDA CARES PRILL 2014
  Drejtoria Rajonale Tatimore Durres (0707) GENTIANA MADANI Durres 15,000 2014-04-02 2014-04-03 5310100472014 Paga baze TDO 0707 DREJTORIA RAJONALE TATIMORE 1010047 LIK DIF.KREDIE PER ARTUR CANAKU SIPAS U.EKZ.277 10.12.2008