Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  All ERVIN SADIKU All 5,115,521.00 61 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Komuna Fshat Ballsh (0924) ERVIN SADIKU Mallakaster 120,000 2014-12-30 2014-12-31 292 2635001 2014 Uniforma dhe veshje te tjera speciale PAGESE PER ERVIN SADIKU NGA KOMUNA QENDER MALLAKASTER
  Komuna Cukalat (0202) ERVIN SADIKU Berat 83,880 2014-12-23 2014-12-24 16923110012014 Furnizime dhe materiale te tjera zyre dhe te pergjishme Komuna Cukalt 2311001 likujdim fature dt.122.12.2014
  Teatri Kombetar (3535) ERVIN SADIKU Tirane 111,600 2014-12-18 2014-12-19 36110120222014 Te tjera transferime korrente 1012022, TEATRI KOMBETAR blerje materiale UP 23 3dt.03.12.14 form.3 dt.10.12.14 ft.3 dt.15.12.14 seri 19462753fh107 dt.16.12.14
  Komuna Novosele (3737) ERVIN SADIKU Vlore 47,880 2014-12-18 2014-12-19 28028360012014 Pajisje per perdorim policor 2836001 KOMUNA NOVOSELE PAISJE PER POLICINE
  Komuna Karbunare (0922) ERVIN SADIKU Lushnje 32,400 2014-12-12 2014-12-17 21526040012014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale KOM.KARBUNARE 2604001 SA XHIROJME PER LIK.BL.MATERIALE PASTR.SIPAS FATURES TETOR 2014
  Dega e Thesarit Mallakaster (0924) ERVIN SADIKU Mallakaster 8,712 2014-12-17 2014-12-17 120 1010024 2014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale PAGESE PER ERVIN SADIKU PER DEGEN E THESARIT MALLAKASTER
  Dega e Thesarit Mallakaster (0924) ERVIN SADIKU Mallakaster 72,000 2014-12-12 2014-12-15 119 1010024 2014 Kancelari PAGESE PER ERVIN SADIKU PER DEGEN E THESARIT MALLAKASTER
  Gjykata e Apelit te Krimeve Tirane (3535) ERVIN SADIKU Tirane 25,200 2014-12-12 2014-12-15 28810290102014 Shpenz. per rritjen e AQT - paisje qe sigurojne energji Gjyk.Apel.Krim.Rend Bl ngrohese elektrike up 44 dt 19.11.2014 njoft fit 05.12.2014 fat 46 dt 10.12.2014 seri 16690797 fh 31 dt 10.12.2014
  Federata e Pingpong (3535) ERVIN SADIKU Tirane 83,880 2014-12-11 2014-12-15 2810112212014 Transferta per klubet dhe asociacionet e sportit Federata Pingpongut l uniforma up 1 dt 1.12.2014 ftes 1.12.2014 vl perf 2.12.2014 njf 2.12.2014 ft 45 dt 4.12.2014 s 16690796 fh 2 dt 4.12.2014
  Teatri Kombetar (3535) ERVIN SADIKU Tirane 20,388 2014-12-12 2014-12-12 33210120222014 Materiale per pastrim, dezinfektim, ngrohje dhe ndriçim 1012022, TEATRI KOMBETAR Blerje materiale pastrimi UP 230dt.25.11.14 form.3 ftese oferte 27.11.14 nj.fituesi ft.44 dt.03.12.14 seri 16690795 fh 98 dt.03.12.14
  Drejtoria Vendore e Policise Vlore (3737) ERVIN SADIKU Vlore 117,600 2014-12-09 2014-12-09 31510160222014 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj BLERJE LLAMPA,CELESA,PRIZA D.RENDIT 1016022
  Bashkia Fushe Kruje (0716) ERVIN SADIKU Kruje 214,800 2014-11-25 2014-11-26 652212630012014 Uniforma dhe veshje te tjera speciale sa lik fat nr 31 dt 7.11.2014 nga bashkia f kruje
  Teatri Kombetar (3535) ERVIN SADIKU Tirane 126,000 2014-11-26 2014-11-26 28910120222014 Te tjera transferime korrente 1012022, TEATRI KOMBETAR Bl;erje kostume UP 160 dt.30.10.14 form.3 ftese oferte 04.11.14 nj.fituesi ft.32 dt.06.11.14 seri 16690783 fh 81 dt.14.11.14
  Teatri Kombetar (3535) ERVIN SADIKU Tirane 47,880 2014-11-19 2014-11-20 27810120222014 Te tjera transferime korrente 1012022, TEATRI KOMBETAR Blerje kepuce per projektr UP.161 dt.30.10.14 formular 3 ftese oferte 06.11.14 ft.33 dt.07.11.14 seri 16690784 fh 80 dt.14.11.14
  Teatri Kombetar (3535) ERVIN SADIKU Tirane 106,800 2014-11-19 2014-11-20 27710120222014 Te tjera transferime korrente 1012022, TEATRI KOMBETAR Blerje kostume policie per projektr UP.168 dt.31.10.14 formular 3 ftese oferte 06.11.14 ft.34 dt.08.11.14 seri 16690785 fh 79 dt.14.11.14
  Dega e Thesarit Mallakaster (0924) ERVIN SADIKU Mallakaster 8,712 2014-11-18 2014-11-19 107 1010024 2014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale PAGESE PER ERVIN SADIKU PER DEGEN E THESARIT MALLAKASTER
  Avokati i Shtetit (3535) ERVIN SADIKU Tirane 115,200 2014-11-17 2014-11-18 32010140582014 Uniforma dhe veshje te tjera speciale avokati i shtetit, blerje uniforma,up nr 42 dt 06.10.14,njof fit dt 17.10.2014,fat nr 30 dt 06.11.2014 sr 16690781,fh nr 27 dt 06.11.2014
  Sh.A. Ujesjelles-Kanalizime Librazhd (0821) ERVIN SADIKU Librazhd 25,205 2014-11-10 2014-11-11 821280072014 Subvencione te tjera UJESJELLESI LB,LIK.FATURE NR.48 DATE 18.08.2014 SHPENZIME MATERIALE, HIPOKLORIT KALCIUMI,KLOR
  Dega e Kujdesit Paresor Kukes (1818) ERVIN SADIKU Kukes 264,000 2014-11-05 2014-11-05 15810130102014 Uniforma dhe veshje te tjera speciale materiale(bluza pune) ft23dt28.10.2014 S16690774DSHP Kuke
  Komuna Klos (0625) / Bashkia Klos (0625) ERVIN SADIKU Mat 68,280 2014-10-30 2014-10-31 29926540012014 Uniforma dhe veshje te tjera speciale Bashk. Klos (2654001) Lik. Blerje uniforma per Polic. Bashk.Fat.Nr.20 Dt.15.10.2014 Urdh. Prok. Nr.21 Dt.01.08.2014.