Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  All All All 22,719,240.00 253 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Kuvendi Popullor (3535) AUDIOPRO Tirane 17,844 2014-12-29 2014-12-29 103110020012014 Garanci te tjera, te vitit vazhdim,Te Dala Kuvendi Pagese 5% Blerje sistem fonie,pv nr 4121 dt 24.12.2014
  Kuvendi Popullor (3535) SULOLLARI Tirane 5,832 2014-12-29 2014-12-29 103210020012014 Garanci te tjera, te vitit vazhdim,Te Dala Kuvendi Pagese 5% kondicioner ajri,PV 23.12.14 kerkese 4093 dt 22.12.2014
  Komisioni i Prokurimit Publik (3535) MEKTRIN MOTORS Tirane 195,823 2014-12-24 2014-12-26 41910870102014 Garanci te tjera, te vitit vazhdim,Te Dala 1087010 Kom Prok Publik lik kthim te ardh ,urdh brendsh 342 dt 8.12.2014,vendim KPP nr 614/2014 dt 27.11.2014
  Komisioni i Prokurimit Publik (3535) INFOSOFT SYSTEM Tirane 506,300 2014-12-22 2014-12-23 414108701020104 Garanci te tjera, te vitit vazhdim,Te Dala 466 Kom Prok Publik kthim te ardh op ek U brend nr 341,dt 08.12.2014,vendim KPP 613/2014 dt 27.11.2014
  Komisioni i Prokurimit Publik (3535) B360 Tirane 153,933 2014-12-22 2014-12-23 416108701020104 Garanci te tjera, te vitit vazhdim,Te Dala 466 Kom Prok Publik kthim te ardh op ek U brend nr 344,dt 12.12.2014,vendim KPP 619/2014 dt 02.12.2014
  Komisioni i Prokurimit Publik (3535) AGRI CONSTRUKSION Tirane 923,858 2014-12-22 2014-12-23 413108701020104 Garanci te tjera, te vitit vazhdim,Te Dala 466 Kom Prok Publik kthim te ardh op ek U brend nr 340,dt 08.12.2014,vendim KPP 612/2014 dt 26.11.2014
  Komisioni i Prokurimit Publik (3535) ALDOK Tirane 73,126 2014-12-22 2014-12-23 415108701020104 Garanci te tjera, te vitit vazhdim,Te Dala 466 Kom Prok Publik kthim te ardh op ek U brend nr 343,dt 11.12.2014,vendim KPP 617/2014 dt 01.12.2014
  Komisioni i Prokurimit Publik (3535) NAZERI 2000 Tirane 8,303 2014-12-22 2014-12-23 417108701020104 Garanci te tjera, te vitit vazhdim,Te Dala 466 Kom Prok Publik kthim te ardh op ek U brend nr 346,dt 15.12.2014,vendim KPP 620/2014 dt 03.12.2014
  Bashkia Vore (3535) SENKA Tirane 2,050,612 2014-12-19 2014-12-22 28721650012014 Garanci te tjera, te vitit vazhdim,Te Dala Bashkia Vore Lik.5% ujesjelles Vore-Gjokaj-Picar-Dedej va kont.145/3 dt.12.10.2012 njof.fit.154/1 dt.10.09.2012 njof. kont. permb.145/2 dt.02.08.12 app.13 gusht12 app24gusht12 relac11dt.03.0314sit.4dt.01.03.14.14fat.73dt.01.03.
  Komisioni i Prokurimit Publik (3535) SH.R.S.F "SNAJPER SECURITY" SH.P.K Tirane 15,500 2014-12-18 2014-12-19 402108701020104 Garanci te tjera, te vitit vazhdim,Te Dala 466 Kom Prok Publik kthim te ardh op ek U brend nr 330,dt 24.11.2014,vendim KPP 599/2014 dt 12.11.2014
  Komisioni i Prokurimit Publik (3535) B360 Tirane 182,325 2014-12-18 2014-12-19 404108701020104 Garanci te tjera, te vitit vazhdim,Te Dala 466 Kom Prok Publik kthim te ardh op ek U brend nr 332,dt 24.11.2014,vendim KPP 601/2014 dt 12.11.2014
  Komisioni i Prokurimit Publik (3535) A.E.K.SECURITY Tirane 79,759 2014-12-18 2014-12-19 400108701020104 Garanci te tjera, te vitit vazhdim,Te Dala 466 Kom Prok Publik kthim te ardh op ek U brend nr 336,dt 01.12.2014,vendim KPP 604/2014 dt 20.11.2014
  Komisioni i Prokurimit Publik (3535) EURO-TEAM SH.P.K Tirane 2,856 2014-12-18 2014-12-19 403108701020104 Garanci te tjera, te vitit vazhdim,Te Dala 466 Kom Prok Publik kthim te ardh op ek U brend nr 334,dt 01.12.2014,vendim KPP 602/2014 dt 20.11.2014
  Komisioni i Prokurimit Publik (3535) KEVENJO Tirane 15,500 2014-12-18 2014-12-19 399108701020104 Garanci te tjera, te vitit vazhdim,Te Dala 466 Kom Prok Publik kthim te ardh op ek U brend nr 329,dt 24.11.2014,vendim KPP 599/2014 dt 12.11.2014
  Komisioni i Prokurimit Publik (3535) PASTRIME SILVIO Tirane 20,834 2014-12-18 2014-12-19 408108701020104 Garanci te tjera, te vitit vazhdim,Te Dala 466 Kom Prok Publik kthim te ardh op ek U brend nr 331,dt 24.11.2014,vendim KPP 600/2014 dt 12.11.2014
  Prokuroria e rrethit TIrane (3535) ELTON BROSHKA Tirane 24,350 2014-12-17 2014-12-19 21510280022014 Garanci te tjera, te vitit vazhdim,Te Dala 466,Prokuroria e Rrethit Tirane KTHIM SEKUESTRO, VENDIM GJYQI 71 D 17/7/14,URDHER SEK 11/11/14,LIST PAGESE 2014
  Komisioni i Prokurimit Publik (3535) TOP-OIL Tirane 2,135 2014-12-18 2014-12-19 405108701020104 Garanci te tjera, te vitit vazhdim,Te Dala 466 Kom Prok Publik kthim te ardh op ek U brend nr 335,dt 01.12.2014,vendim KPP 603/2014 dt 20.11.2014
  Universiteti i Tiranes (3535) ERZENI/SH Tirane 3,083,244 2014-12-18 2014-12-19 37710110392014 Garanci te tjera, te vitit vazhdim,Te Dala UT Rektorati rikostruksion 5%granci urdh 3770/1 dt 16.12.2014 pv 12.12.2014
  Komisioni i Prokurimit Publik (3535) DEA SECURITY Tirane 79,759 2014-12-18 2014-12-19 401108701020104 Garanci te tjera, te vitit vazhdim,Te Dala 466 Kom Prok Publik kthim te ardh op ek U brend nr 337,dt 01.12.2014,vendim KPP604/2014 dt 20.11.2014
  Komisioni i Prokurimit Publik (3535) JORI Tirane 39,240 2014-12-17 2014-12-18 390108701020104 Garanci te tjera, te vitit vazhdim,Te Dala 466 Kom Prok Publik kthim te ardh op ek U brend nr 323,dt 19.11.2014,vendim KPP 591/2014 dt 05.11.2014