Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Qendra Ekonomike Kultures (1529) All All 11,843,753.00 52 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Qendra Ekonomike Kultures (1529) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Pogradec 40,803 2014-09-29 2014-12-31 9021360112014 Paga baze - Shtese page per funksionin - Shtese page per vjetersi ne pune 2136011 KULTURA POGRADEC KONTRATA: 4847,4859,2367,2396 KORRIK 2014
  Qendra Ekonomike Kultures (1529) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Pogradec 45,370 2014-12-11 2014-12-12 11821360112014 Shpenzime per tatime dhe taksa te paguara nga institucioni LIK.DIETA KULTURA POGRADEC 2136011 NENTOR 2014
  Qendra Ekonomike Kultures (1529) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Pogradec 737,671 2014-12-09 2014-12-10 11721360112014 Elektricitet LIK.PAGA KULTURA POGRADEC 2136011 NENTOR 2014
  Qendra Ekonomike Kultures (1529) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Pogradec 75,466 2014-11-14 2014-11-14 11521360112014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes LIK.PAGA KULTURA POGRADEC 2136011MARS 2013
  Qendra Ekonomike Kultures (1529) IRFAN KADILLI Pogradec 10,000 2014-09-10 2014-09-11 7921360112014 Sherbime telefonike 2136011 KULTURA POGRADEC LIK. FATURA NR 1 DT 08.09.2014 DATE 11.07.2012
  Qendra Ekonomike Kultures (1529) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Pogradec 684,060 2014-09-05 2014-09-05 7821360112014 Shpenzime per mirembajtjen e mjeteve te transportit LIK.PAGA KULTURA POGRADEC 2136011 GUSHT 2014
  Qendra Ekonomike Kultures (1529) MARJANA MANGERI Pogradec 50,140 2014-08-11 2014-08-21 6921360112014 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh (2011 - Te Hyra) - Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve 2136011 KULTURA POGRADEC FATURA 28,29,30,31,32 DATE 17.12.2010
  Qendra Ekonomike Kultures (1529) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Pogradec 91,793 2014-08-13 2014-08-14 7721360112014 Shpenzime per mirembajtjen e mjeteve te transportit 2136011 KULTURA POGRADEC PAGA MARS 2013
  Qendra Ekonomike Kultures (1529) MARJANA MANGERI Pogradec 50,140 2014-08-11 2014-08-12 6921360112014 Posta dhe sherbimi korrier 2136011 KULTURA POGRADEC FATURA 28,29,30,31,32 DATE 17.12.2010
  Qendra Ekonomike Kultures (1529) CEZ SHPERNDARJE Pogradec 20,392 2014-08-11 2014-08-12 7021360112014 Udhetim i brendshem 2136011 KULTURA POGRADEC KON. 2396,2367,4847 FAT. DATE 03.07.2014
  Qendra Ekonomike Kultures (1529) CEZ SHPERNDARJE Pogradec 30,524 2014-08-11 2014-08-12 7121360112014 Paga baze 2136011 KULTURA POGRADEC KON. 4859 FAT. DATE 11.07.2014
  Qendra Ekonomike Kultures (1529) FONDACIONI "DRITAN HOXHA" Pogradec 200,000 2014-08-11 2014-08-11 6521360112014 Posta dhe sherbimi korrier 2136011 KULTURA POGRADEC FATURA 4 DATE 11.07.2013
  Qendra Ekonomike Kultures (1529) UJESJELLSI Pogradec 10,225 2014-08-07 2014-08-08 6721360112014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes 2136011 Q. KULTURORE POGRADEC FATURA 1011708,1012222 DATE 30.12.2011
  Qendra Ekonomike Kultures (1529) UJESJELLSI Pogradec 36,204 2014-08-07 2014-08-08 6621360112014 Sherbime telefonike 2136011 Q. KULTURORE POGRADEC FATURA 971487,971517,970896,970979 DATE 30.09.2011
  Qendra Ekonomike Kultures (1529) KUJTIM DRIZARI Pogradec 17,800 2014-08-07 2014-08-08 6821360112014 Paga baze - Shtesa page te tjera - Shtese page per funksionin - Shtese page per kualifikimin - Shtese page per vjetersi ne pune 2136011 Q. KULTURORE POGRADEC FATURA 2 DATE 05.08.2014
  Qendra Ekonomike Kultures (1529) UJESJELLSI Pogradec 36,672 2014-07-18 2014-07-21 6121360112014 Shpenz. per rritjen e AQT - te tjera paisje zyre 2136001 KULTURA POGRADEC FATURA 956429,956459,955836,955919 DATE 31.08.2011
  Qendra Ekonomike Kultures (1529) MAKSIM SULOLLARI Pogradec 10,000 2014-07-18 2014-07-21 6321360112014 Elektricitet 2136011 KULTURA POGRADEC FATURA 7169623 DATE 27.06.2014
  Qendra Ekonomike Kultures (1529) Tatim taksa Pogradec Pogradec 5,186 2014-07-18 2014-07-21 5821360112014 Elektricitet 2136011 2136001 KULTURA POGRADEC K54104617H43J01TDHJETOR 2013
  Qendra Ekonomike Kultures (1529) CEZ SHPERNDARJE Pogradec 107,533 2014-07-18 2014-07-21 5921360112014 Elektricitet 2136011 2136001 KULTURA POGRADEC KON. 4847,2396,2367,4859, FATURA DATE 23,27.03.2014FATURA 1192405 DATE 31.01.2013
  Qendra Ekonomike Kultures (1529) UJESJELLSI Pogradec 835 2014-07-18 2014-07-21 6021360112014 Posta dhe sherbimi korrier 2136001 KULTURA POGRADEC FATURA 1192405 DATE 31.01.2013