Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  All All All 358,384,471,709.00 264,746 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Dega e Thesarit Berat (0202) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Berat 18,244 2014-12-30 2014-12-31 14110100022014 Paga baze 1010002 Dega e thesarit Berat per energjin kontrata BE1A120001015244 1010002
  Komuna Sinje (0202) SHAMO-CONSTRUCTION Berat 162,535 2014-12-30 2014-12-31 22323060012014 Paga baze komuna sinje berat pagese garanci punimi ujesjelle
  Bordi i Kullimit Berat (0202) ZYRA E RREGJ.PASURISE KUCOVE Berat 28,000 2014-12-31 2014-12-31 25610050672014 Paga baze Bordi i kullimit per zrpp kucove 1005067
  Bashkia Berat (0202) VASILLAQ ZIU Berat 44,390 2014-12-30 2014-12-31 77321020012014 Paga baze Bashkia Berat 2102001,likujdim fature dt.24.12.2014
  Drejtoria e Pyjeve Berat (0202) SILVAB Berat 1,252,928 2014-12-30 2014-12-31 177260042014 Paga baze Drejtoria Pyjore 1026004,likujdim fature dt.30.12.2014
  Prefektura e qarkut Berat (0202) SOKOL RROKAJ Berat 12,000 2014-12-30 2014-12-31 41310160592014 Paga baze prefektura berat lik fat dhjetor 2014 matreiale zyre
  Qendra Lira (0202) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Berat 239,757 2014-12-30 2014-12-31 12521020202014 Paga baze - Shtese page per funksionin - Shtese page per vjetersi ne pune 2102020 Qendra Lira 2102020 likujdim kontrate a-016449,fatura dt.30.12.2014
  Gjykata e rrethit Berat (0202) PERPARIM FROTO Berat 39,900 2014-12-30 2014-12-31 23610290122014 Paga baze Gjykata berat Perparim Froto paisje 1029012
  Komuna Kutalli (0202) ALPHA BANK -- ALBANIA Berat 1,119,100 2014-12-30 2014-12-31 29923030012014 Paga baze Komuna Kutalli per ndihmat ekonomike nentor dhjetor 2014 2303001
  Komuna Roshnik (0202) ILIR MANKA Berat 35,760 2014-12-30 2014-12-31 27023100012014 Paga baze Komuna Roshnik per Manken kancelari 2310001
  Qendra Lira (0202) UJESJELLESI SH.A. Berat 24,993 2014-12-30 2014-12-31 12821020202014 Paga baze Qendra Lira 2102020 likujdim ,likujdim kontrate 3135005,fatura dt.26.12.2014
  Bashkia Berat (0202) RAIFFEISEN BANK SH.A Berat 8,340 2014-12-30 2014-12-31 77721020012014 Paga baze Bashkia Berat 2102001,pagese per dieta
  Sp. Delvine (3704) UJESJELLESI-KANALIZIME SHA Delvine 23,078 2014-12-30 2014-12-31 21610130662014 Paga baze - Shtese page per funksionin - Shtese page per vjetersi ne pune lik.fat.nr.190date 24.12.2014 per shpenzime uji
  Sp. Delvine (3704) TRASHEGIM HAJDINI Delvine 15,120 2014-12-30 2014-12-31 21210130662014 Shtese page per funksionin lik.fat.nr.87 date 29.12.2014 nga spitali delvine
  Prefektura e qarkut Durres (0707) SI & CO COMPANY Durres 410,400 2014-12-22 2014-12-31 36810160612014 Elektricitet 1016061 PREFEKTURA DURRES LIK BLERJE VAJ MAKINASH FAT NR 36 DT 15.12.2014
  Drejtoria Vendore e Policise Durres (0707) RAIFFEISEN BANK SH.A Durres 60,800 2014-12-31 2014-12-31 39210160252014 Sherbime telefonike 1016025 DREJT POLICISE NDIHME EKONOMIKE ESAT XHIXHA
  Universiteti Aleksander Moisiu (0707) KASTRATI SHA Durres 138,000 2014-12-30 2014-12-31 83610111502014 Sherbime telefonike BL .VAJ LUBRIFIKANT / UNIVERSITETI "A.MOISIU " DURRES/ KOD 1011150 / TDO 0707/
  Universiteti Aleksander Moisiu (0707) VRANA SECURITY GROUP Durres 435,045 2014-12-30 2014-12-31 84610111502014 Sherbime telefonike KOMPESIM CMIMI I KONTRATES/ UNIVERSITETI "A.MOISIU " DURRES/ KOD 1011150 / TDO 0707/
  Universiteti Aleksander Moisiu (0707) BANKA KOMBETARE TREGTARE Durres 22,680 2014-12-30 2014-12-31 84810111502014 TVSH mbi mallrat dhe sherbimet brenda vendit ORE MESIMORE SIPAS LISTPAGESES / UNIVERSITETI "A.MOISIU " DURRES/ KOD 1011150 / TDO 0707/
  Drejtoria e Pergjithshme e Hekurudhave Durres (0707) EURONDERTIMI 2000 Durres 3,390,074 2014-12-30 2014-12-31 707110060952014 Sherbime te tjera TDO 0707/DRE E PERGJ. E HEKUR. /KOD.1006095/NDERT REPARTI I I RIPAR TE VAGINAVE