Pagesa të Thesarit 2012 - 2013 (Mbi 400,000 transaksione te regjistruara)

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

  • Si i shpenzon parate administrata publike
  • Ku shkuan fondet e alokuara
  • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
  • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
  • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
  • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

Rezultate përmbledhëse

Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
All VILOIL SH.A. All 2,786,553.00 19 All => =>

Transaksione

Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Pershkrim fature
Drejtoria e Pyjeve Lezhe (2020) VILOIL SH.A. Lezhe 108,295 2012-05-08 2012-05-11 3510260172012 SHERB PYJOR LEZHE LIK FAT NR 343 DT 02.05.2012
Zyra e Punes Tirane (3535) VILOIL SH.A. Tirane 106,326 2012-05-04 2012-05-11 7210250352012 1025035 606 ZYRA E PUNES BL NAFTE FAT 347 DT 30.04.2012 SR 8538347 UP 16 DT 20.04.2012 PV 30.04.2012 FH 8 DT 30.04.2012
Biblioteka kombetare (3535) VILOIL SH.A. Tirane 39,380 2012-05-04 2012-05-11 8110120252012 602 BIBLOTEKA -Sherbim me Up 23 dt25.04.2012 pv dt 25.04.2012 fat 250 dt 25.04.2012
Drejtoria e shendetit publik Kavaje (3513) VILOIL SH.A. Kavaje 70,884 2012-05-16 2012-05-21 5710130302012 DSHP LIKUIDIM KARBURANT FAT 431 DT 07.05.2012
Zyra e Punes Tirane (3535) VILOIL SH.A. Tirane 108,295 2012-08-02 2012-08-08 16210250352012 1025035 606 ZYRA E PUNES BLERJE GAZOILI UR PR. NR 25 DT 25.7.12 PV. 27.7.12 FAT NR 2045 DT 27.7.12 SER. 50202045 FH. NR 13 DT 30.7.12
Instituti i Trajnimit te Administrates Publike (3535) VILOIL SH.A. Tirane 190,300 2012-08-03 2012-08-13 119/110160582012 602-Inst.Trajn.Adminis.Publike karburant,up nr 2 dt 16.07.2012,pv dt 16.07.2012,fat nr 1307 dt 16.07.2012,seri 50201307
Biblioteka kombetare (3535) VILOIL SH.A. Tirane 80,729 2012-08-08 2012-08-15 15010120252012 1012025 602 BIBLOTEKA karburant up 31.7.12 pv 6.8.12 f 6.8.12 s 50202119 fh 6.8.12
Avokati i Shtetit (3535) VILOIL SH.A. Tirane 358,358 2012-08-14 2012-08-17 22110140582012 602-Avokatura e Shtetit bl karburant up nr 23 dt 25/7/2012 pv dt 30/7/2012 fat 1399 dt 31/7/2012 fh dt 31/7/2012
Mini Bashkia 3 (3535) VILOIL SH.A. Tirane 478,225 2012-09-10 2012-09-12 15921011392012 602 Min.bashkia 3-KARBURANT UP 8 DT 28.08.12 PV 30.08.12 FAT 22170 DT 30.08.2012 SR 50202270 FH 15 DT 03.09.12
Biblioteka kombetare (3535) VILOIL SH.A. Tirane 76,923 2012-09-11 2012-09-13 17110120252012 602 BIBLOTEKA bl karburant up 46 dt 06.09.12 pv 7.09.12 ft 2342 dt 07.09.12 ser 50202342 fh 39 dt 07.09.12
Drejtoria Rajonale e Qendres Levizese e Formimit Profesional Tirane (3535) VILOIL SH.A. Tirane 145,530 2012-09-21 2012-09-25 9210251052012 602 DRFPL DIESEL UP NR. 12 DT 13.9.2012 PV. 17.9.2012 PV. 18.9.2012 FAT NR 2391 DT 18.9.2012 SER. 50202391 F. H. NR. 4 DT 21.9.2012
Cirku Kombetar (3535) VILOIL SH.A. Tirane 88,605 2012-12-06 2012-12-17 481012092 2012 602 Cirku Kombetar karb up 134 dt 3.12.12 pv 4.12.12 ft 2821 dt 5.12.12 ser 50202821 fh 12 dt 5.12.12
Qarku Lezhe (2020) VILOIL SH.A. Lezhe 42,592 2012-06-05 2012-06-11 8420200012012 KESHILLI I QARKUT LEZHE PAG FAT NR 671 DT 29.05.2012
Drejtoria Rajonale e Qendres Levizese e Formimit Profesional Tirane (3535) VILOIL SH.A. Tirane 106,480 2012-06-06 2012-06-11 5910251052012 602 DRFPL DIESEL UR. OPR. NR 10 DT 1.6.2012 PV. 1.6.2012 FAT NR 795 DT 4.6.2012 SR.50204795 F. H NR3 DT 4.6.20112
Inspektoriati Kombetar i Arsimit Parauniversitar (3535) VILOIL SH.A. Tirane 476,498 2012-04-19 2012-04-25 5410111582012 INSPEKTORIATI IKOMBETAR I ARSIMIT PARAUNIVERSITAR bl karburant up nr 5 dt 16.04.2012 pv dt 16.04.2012 fat 54 dt 17.04.2012 seri 50204054 fh 5 dt 17.04.2012
Drejtoria Rajonale e Qendres Levizese e Formimit Profesional Tirane (3535) VILOIL SH.A. Tirane 118,140 2012-04-20 2012-04-25 4310251052012 602 DRFPL NAFTE UP 9 DT 17.04.2012 PV 20.04.2012 FAT 141 DT 20.04.2012 SR 50204151 FH 2 DT 20.04.2012
Biblioteka kombetare (3535) VILOIL SH.A. Tirane 90,574 2013-03-08 2013-03-13 4010120252013 BIBLIOTEKA karburant up6 dt 21.01.13 pv 21.01.13 ft 58 dt 24.01.13 ser 85436058 fh 3 dt 24.01.13
Biblioteka kombetare (3535) VILOIL SH.A. Tirane 21,659 2013-02-05 2013-02-06 1610120252013 BIBLIOTEKA sh projektish karburant up 72 dt 13.12.12 pv 21.12.12 ft 2940 dt 21.12.12 ser 50202940 fh 59 dt 21.12.12
Cirku Kombetar (3535) VILOIL SH.A. Tirane 78,760 2013-02-05 2013-02-06 1210120922013 Cirku karb up 30 dt 29.01.13 pv 31.01.13 ft 1.02.13 ser 854368489 fh 1 dt 1.02.13
  • < Më para
  • 1
  • Më pas >