Pagesa të Thesarit 2012 - 2013 (Mbi 400,000 transaksione te regjistruara)

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

  • Si i shpenzon parate administrata publike
  • Ku shkuan fondet e alokuara
  • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
  • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
  • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
  • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

Rezultate përmbledhëse

Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
All TIRANA INTERNATIONAL DEVELOPMERT All 17,531,487.00 14 All => =>

Transaksione

Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Pershkrim fature
Aparati Ministrise se Financave (3535) TIRANA INTERNATIONAL DEVELOPMERT Tirane 8,297 2012-02-15 2012-02-20 10610100012012 602-MIN E FINANCES SHPENZ TELEFONI JANAR 2012 FAT 79 DT 03.02.12 SR 71810279 SHKRESA 108 DT 02.09.08
Agjensia e Administrimit te Pasurive te Sekuestruara dhe te Konfiskuara (3535) TIRANA INTERNATIONAL DEVELOPMERT Tirane 3,780 2012-02-14 2012-02-20 1410100992012 602 A A P S K shpenz tel fat nr 80 dt 3.02.2012 sr nr 71810280
Aparati Ministrise se Financave (3535) TIRANA INTERNATIONAL DEVELOPMERT Tirane 3,381 2012-03-15 2012-03-30 16810100012012 602-MIN E FINANCES TELEFON FAT 123 DT 03.03.12 SR 85218773 SHKRESA 108 DT 02.09.08
Agjensia e Administrimit te Pasurive te Sekuestruara dhe te Konfiskuara (3535) TIRANA INTERNATIONAL DEVELOPMERT Tirane 3,669 2012-03-19 2012-04-02 2710100992012 602 A A P S K telefon,fat nr 124 dt 03.03.2012,seri 85218774
Aparati Ministrise se Financave (3535) TIRANA INTERNATIONAL DEVELOPMERT Tirane 5,502 2012-04-11 2012-04-18 23010100012012 602-MIN E FINANCES TELEFON MARS 2012 FAT 166 DT 04.04.12 SR 85218666 SHKRESA 108 DT 02.09.08
Agjensia e Administrimit te Pasurive te Sekuestruara dhe te Konfiskuara (3535) TIRANA INTERNATIONAL DEVELOPMERT Tirane 3,637 2012-04-13 2012-04-23 3910100992012 602 A A P S K shpenz tel fiks fat nr 167 dt 4.04.2012 sr nr 85218667
Aparati Ministrise se Financave (3535) TIRANA INTERNATIONAL DEVELOPMERT Tirane 5,502 2012-05-17 2012-05-22 31310100012012 602-MIN E FINANCES TELEFON FAT 207 DT07.05.12 SR 85218557 SHKRESA 108 DT 02.09.08
Agjensia e Administrimit te Pasurive te Sekuestruara dhe te Konfiskuara (3535) TIRANA INTERNATIONAL DEVELOPMERT Tirane 3,568 2012-05-18 2012-05-23 5410100992012 602 A A P S K shpenz tel cel fat nr 852158558 nr 208 dt 7.05.2012
Agjensia e Administrimit te Pasurive te Sekuestruara dhe te Konfiskuara (3535) TIRANA INTERNATIONAL DEVELOPMERT Tirane 3,967 2012-06-07 2012-06-13 6110100992012 602 A A P S K .lik ft tel seri 85218599 dt 1.6.2012
Bashkia Kruje (0716) TIRANA INTERNATIONAL DEVELOPMERT Kruje 5,620,233 2012-09-17 2012-09-20 28421230012012 sa lik 5% garanci per vitin 2011 nga bashkia kruje ne favor te T.I.D shpk
Bashkia Kruje (0716) TIRANA INTERNATIONAL DEVELOPMERT Kruje 3,386,564 2012-09-17 2012-09-20 28121230012012 sa lik 5% garanci per vitin 2009 nga bashkia kruje ne favor te T.I.D shpk
Bashkia Kruje (0716) TIRANA INTERNATIONAL DEVELOPMERT Kruje 548,761 2012-09-17 2012-09-21 28221230012012 SA LIK 5% NGA BASHKIA KRUJE PER QENDREN KULTURORE VITI 2010
Bashkia Kruje (0716) TIRANA INTERNATIONAL DEVELOPMERT Kruje 1,000,000 2012-09-17 2012-09-21 280/121230012012 5% GARANCI NGA BASHKIA KRUJE PER QENDREN KULTURORE
Bashkia Kruje (0716) TIRANA INTERNATIONAL DEVELOPMERT Kruje 6,934,626 2013-05-14 2013-05-16 25221230012013 BASHKIA KRUJE LIK PJESOR I FAT 25 DT 10.09.2011
  • < Më para
  • 1
  • Më pas >