Pagesa të Thesarit 2012 - 2013 (Mbi 400,000 transaksione te regjistruara)

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

  • Si i shpenzon parate administrata publike
  • Ku shkuan fondet e alokuara
  • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
  • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
  • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
  • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

Rezultate përmbledhëse

Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
All TATA JUNIOR All 489,000.00 16 All => =>

Transaksione

Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Pershkrim fature
Bashkia Bajram Curri (1836) TATA JUNIOR Tropoje 30,000 2012-03-13 2012-03-30 7521450012012 Bashkia B.Curri Tropoja sherbim interneti tetor nentor dhjetor 2011 up nr 2 dt 05.01.2012 ft nr 16 dt 23.12.2012
Bashkia Bajram Curri (1836) TATA JUNIOR Tropoje 10,000 2012-04-13 2012-04-20 13221450012012 Bashkia B.Curri Tropoje njftime ne media dt 14.02.2012 dhe 20.02.2012 ft nr 17 dt 30.03.2012 seri 004336
Bashkia Bajram Curri (1836) TATA JUNIOR Tropoje 30,000 2012-04-13 2012-04-20 13121450012012 Bashkia B.Curri Tropoje sherbim interneti up nr 2 date 05.01.2012 pv dt 05.02.2012 ft nr 16 dt 30.03.2012
Gjykata e rrethit Tropoje (1836) TATA JUNIOR Tropoje 20,000 2012-04-16 2012-04-24 3610290392012 Gjykata Tropoje sherbim interneti up nr 5 dt 16.01.2012 pv dt 07.03.2012 ft nr 1 dt 06.03.2012 seri 001793
Zyra e Punes Tropoje (1836) TATA JUNIOR Tropoje 52,000 2012-05-16 2012-05-21 3310250362012 Zyra e Punesimit Tropoje, likujdim sherbim interneti, UB 1 DT.30.1.2012 ft. 20 DT. 15.5.2012 seri 004340
Zyra Arsimore Tropojë (1836) TATA JUNIOR Tropoje 12,000 2012-11-08 2012-11-22 15510111202012 Zyra Arsimore Tropoje sherbim interneti kontrate dt 05.01.2012 pv dt 05.01.2012 ft nr 3 dt 27.09.2012 seri 001503
Bashkia Bajram Curri (1836) TATA JUNIOR Tropoje 60,000 2012-11-08 2012-11-22 282321450012012 Bashkia B.Curri Tropoje internet up nr 2 dt 05.01.2012 ft nr 1 dt 27.09.2012 seri 001501 nr 24 dt 29.06.2012 seri 004343
Zyra Arsimore Tropojë (1836) TATA JUNIOR Tropoje 12,000 2012-11-19 2012-12-13 16810111202012 Zyra Arsimore tropoje sherbim interneti up nr 05.01.2012 kontrate date 05.01.2012 ft nr 6 dt 15.11.2012 seri 001506
Zyra Arsimore Tropojë (1836) TATA JUNIOR Tropoje 48,000 2012-04-19 2012-04-25 6510111202012 Sherbime interneti up nr 1 dt 05.01.2012 kontrate dt 05.01.2012 ft 13 dt 30.03.2012
Bashkia Bajram Curri (1836) TATA JUNIOR Tropoje 60,000 2013-04-18 2013-04-19 4821450012013 Bahkia B.Curri Tropoje internet tremujoriu i pare dhe i trete 2012 up nr 23 dt 03.01.2012 ft nr 9 dt 26.12.2012
Zyra e Punes Tropoje (1836) TATA JUNIOR Tropoje 55,000 2013-05-16 2013-05-23 4110250362013 Zyra Punes Tropoje, likujdim sherbim interneti, sipas UB 1 dt. 3, 17.01.2013 , FT 17 dt.13.05.2013 seri 0001519
Zyra Arsimore Tropojë (1836) TATA JUNIOR Tropoje 12,000 2013-07-08 2013-09-23 107101112013 Zyra Arsimore Tropoje serbim interneti up nr 1 dt 20.01.2013 kontrate dt 21.01.2013 ft nr 19 dt 27.06.2013 seri 001521
Bashkia Bajram Curri (1836) TATA JUNIOR Tropoje 30,000 2013-08-12 2013-10-17 14221450012013 Bashkia B.Curri Tropoje sherbim interneti up nr 23 dt 03.01.2013 ft nr 21 dt 27.06.2013 seri 001523
Zyra Arsimore Tropojë (1836) TATA JUNIOR Tropoje 12,000 2013-10-09 2013-10-24 14510111202013 Zura Arsimore Tropoje sherbim interneti ft nr 26 dt 30.09.2013 seri 001529
Bashkia Bajram Curri (1836) TATA JUNIOR Tropoje 34,000 2013-10-14 2013-10-24 18221450012013 Bashkia B.Curri Tropoje internet tremujori i trete u nr 23 dt 03.01.2013 ft nr 27 .28 dt 30.09.2013
Zyra Arsimore Tropojë (1836) TATA JUNIOR Tropoje 12,000 2013-12-16 2013-12-18 17010111202013 Zyra Arsimore Tropoje sherbim interneti fat tat nr 001537 dt 02.12.2013
  • < Më para
  • 1
  • Më pas >