Pagesa të Thesarit 2012 - 2013 (Mbi 400,000 transaksione te regjistruara)

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

  • Si i shpenzon parate administrata publike
  • Ku shkuan fondet e alokuara
  • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
  • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
  • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
  • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

Rezultate përmbledhëse

Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
All START 2000 All 5,804,973.00 49 All => =>

Transaksione

Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Pershkrim fature
Qendra Kombetare e Licensimit (3535) START 2000 Tirane 18,259 2012-03-05 2012-03-20 2210041212012 602 qendra kombetare licensimit. roje god ft seri 88672255 dt 29.2.2012, kontr shtese dt 30.12.2011
Agjensia Shqiptare e Zhvillimit te Investimeve (AIDA) (3535) START 2000 Tirane 143,568 2012-03-15 2012-04-02 11310041312012 602 AIDA. lik ft roje shtese kontr dt 31.12.2011, ft seri 84777595 dt 30.1.2012
Qendra Kombetare e Licensimit (3535) START 2000 Tirane 29,070 2012-04-11 2012-04-18 3610041212012 602 qendra kombetare licensimit.lik ft roje up dt 17.1.2012, nj fit dt 19.3.2012, kontr dt 26.3.2012, ft seri 88672260 dt 31.3.2012
Qendra Kombetare e Licensimit (3535) START 2000 Tirane 150,180 2012-05-07 2012-05-11 4210041212012 602 qendra kombetare licensimit.lik ft roje seri 88672266 dt 30.4.2012, kontr ne vazhd dt 26.3.2012
Qendra Kombetare e Licensimit (3535) START 2000 Tirane 150,180 2012-06-08 2012-06-20 5710041212012 602 qendra kombetare licensimit.roje godine maj 2012 kontr vazhdim nr 1315 dt 26.03.12 fat 694 ser 88672271 dt 30.05.12
Qendra Kombetare e Licensimit (3535) START 2000 Tirane 150,180 2012-08-03 2012-08-13 7810041212012 602 qendra kombetare licensimit.roje godine korik 2012 kontr vazhdim nr 1315 dt 26.03.12 fat 708 ser 88672285 dt 30.07.12
Aparati Ministrise se Punes (3535) START 2000 Tirane 135,000 2012-08-06 2012-08-14 3131025001/2012 602 AP MIN PUNES ruajtje ndertesee kontrata ne vazhdim dt 25.6.12 fat nr 710 dt 30.7.2012 ser 88672287
Agjensia Shqiptare e Zhvillimit te Investimeve (AIDA) (3535) START 2000 Tirane 149,289 2012-09-05 2012-09-11 14210041312012 602 AIDA. shrbim roje gusht 2012 kontrtae ne vazhdim dt 4.06.2012 fat 715 dt 31.8.2012 seri 88672292
Qendra Kombetare e Licensimit (3535) START 2000 Tirane 150,180 2012-09-04 2012-09-11 9310041212012 602 qendra kombetare licensimit.roje godine gusht 2012 kontr vazhdim nr 1315 dt 26.03.12 fat 714 ser 88672291 dt 31.08.12
Aparati Ministrise se Punes (3535) START 2000 Tirane 135,000 2012-09-10 2012-09-12 3381025001/2012 602 AP MIN PUNES ruajtje ndertese fat nr 716 ser 88672293 dt 31.8.2012 kontr ne vazhdim nr 269/8 dt 25.6.212
Qendra Kombetare e Licensimit (3535) START 2000 Tirane 150,180 2012-10-15 2012-10-17 10410041212012 602 qendra kombetare licensimit.roje godine shtator 2012 kontr vazhdim nr 1315 dt 26.03.12 fat 720 ser 88672297 dt 30.9.12.12
Agjensia Shqiptare e Zhvillimit te Investimeve (AIDA) (3535) START 2000 Tirane 149,289 2012-10-23 2012-10-26 16110041312012 602 AIDA.roje godine shtator 2012 up 13 dt 6.3.2012, kontrate 214 dt 6.4.12 njoftim fit 24.5.12 ft 721 s 88672298 dt 30.9.12
Aparati Ministrise se Punes (3535) START 2000 Tirane 135,000 2012-10-29 2012-10-30 4261025001/2012 602 AP MIN PUNES sherbim ruajtje kontr 269/1 dt 25.6.212 fat nr 722 dt 3.9.2012
Agjensia Shqiptare e Zhvillimit te Investimeve (AIDA) (3535) START 2000 Tirane 149,289 2012-11-02 2012-11-13 17310041312012 602 AIDA.roje godine shtator 2012 up 13 dt 6.3.2012, kontrate 214 dt 6.4.12 njoftim fit 24.5.12 ft 728 s 88672305 dt 31.10.12
Qendra Kombetare e Licensimit (3535) START 2000 Tirane 150,180 2012-11-07 2012-11-21 11510041212012 602 qendra kombetare licensimit.roje godine tetor 2012 kontr vazhdim nr 1315 dt 26.03.12 fat 726 ser 88672303 dt 31.10.12
Aparati Ministrise se Punes (3535) START 2000 Tirane 135,000 2012-11-08 2012-11-22 4421025001/2012 602 AP MIN PUNES KONTRTA NE VAZHDIM NR 269/8 DT 25.6.2012 FAT NR 729 DT 31.10.2012 SER 386672506
Aparati Ministrise se Punes (3535) START 2000 Tirane 135,000 2012-12-08 2012-12-18 5281025001/2012 602 AP MIN PUNES sherbim ruajtje kontrata ne vazhdim ne 2698/8 dt 25.6.2012 fat 737 ser. 89672314
Aparati Ministrise se Punes (3535) START 2000 Tirane 135,000 2012-12-08 2012-12-18 5481025001/2012 602 AP MIN PUNES sherbim ruajtje kontrata ne vazhdim nr 2398/8 dt 25.6.2012 fat nr 747 dt 7.12.2012 ser. 88672318
Agjensia Shqiptare e Zhvillimit te Investimeve (AIDA) (3535) START 2000 Tirane 149,289 2012-12-04 2012-12-17 23210041312012 602 AIDA.roje godine nentor 2012 up 13 dt 6.3.2012, kontrate 214 dt 6.4.12 njoftim fit 24.5.12 ft 735 s 88672312 dt 30.11.12
Agjensia Shqiptare e Zhvillimit te Investimeve (AIDA) (3535) START 2000 Tirane 149,289 2012-12-09 2012-12-20 26110041312012 602 AIDA.roje godine dhjetor 2012 up 13 dt 6.3.2012, kontrate 214 dt 6.4.12 njoftim fit 24.5.12 ft 742 s 88672319 dt 7.12.12
Agjensia Shqiptare e Zhvillimit te Investimeve (AIDA) (3535) START 2000 Tirane 149,289 2012-08-20 2012-08-21 12710041312012 600 AIDA. shrbim roje kontrtae ne vazhdim dt 4.06.2012 fat 709 dt 30.7.2012 seri 88672286
Qendra Kombetare e Licensimit (3535) START 2000 Tirane 134,772 2012-02-10 2012-02-16 1210041212012 602 qendra kombetare licensimit. roje god ft seri 84777596 dt 31.1.2012, kontr shtese dt 30.12.2011
Aparati Ministrise se Punes (3535) START 2000 Tirane 134,592 2013-03-11 2013-03-13 7810250012013 1025001 MIN PUNES sherbim ruajtje kontr shtese nr 269/13 dt 31.12.2012 fat nr 747 dt 30.1.2013 ser. 88672324
Qendra Kombetare e Licensimit (3535) START 2000 Tirane 125,986 2013-03-07 2013-03-13 2810041212013 602 qendra kombetare licensimit.sherbime te ruajtjes e sigurise kontrate shtese 1315 dt 31.12.12 urdher 35 dt 31.12.12 ft 28.2.13 seri 88672329
Agjensia Shqiptare e Zhvillimit te Investimeve (AIDA) (3535) START 2000 Tirane 59,711 2013-03-07 2013-03-13 4610041312013 602 agjen.shqip.zhvillimit AIDA 2013 roje godine 2013 shtese kontrate 482 dt 28.12.12 urdher 24.12.12 ft 753 dt 28.2.13 seri 88672330
Qendra Kombetare e Licensimit (3535) START 2000 Tirane 32,663 2013-04-09 2013-04-09 4110041212013 602 qendra kombetare licensimit.sherbime te ruajtjes e sigurise kontrate dt 1.3.13 up 3 dt 22.2.13 njoftim fituesi app 28.2.13 urdher 3 dt 18.1.13 ft 88672337 dt 31.3.13
Aparati Ministrise se Punes (3535) START 2000 Tirane 190,560 2013-04-09 2013-04-10 1841025001213 M . PUNES . lik ft roje seri 88672339 dt 31.3.2013, kontr dt 1.2.2013
Aparati Ministrise se Punes (3535) START 2000 Tirane 190,560 2013-04-09 2013-04-10 1241025001213 M . PUNES. lik ft roje seri 88672331 dt 28.2.2013, kontr dt 1.2.2013
Komisioni i Prokurimit Publik (3535) START 2000 Tirane 6,119 2013-04-25 2013-04-26 10310870102013 KOMISIONI PROK PUBLIK KTHIM TE ARDH OP EKONOMIK UB 58 DT 1.04.2013 VEND KPP 235/3 DT 21.03.2013
Agjensia Shqiptare e Zhvillimit te Investimeve (AIDA) (3535) START 2000 Tirane 149,289 2013-02-05 2013-02-06 2410041312013 602 agjen.shqip.zhvillimit AIDA 2013 roje godine 2013 shtese kontrate 482 dt 28.12.12 urdher 24.12.12 ft 748 dt 31.1.13 seri 88672325
Qendra Kombetare e Licensimit (3535) START 2000 Tirane 150,180 2013-02-05 2013-02-06 1410041212013 602 qendra kombetare licensimit.sherbime te ruajtjes e sigurise kontrate shtese 1315 dt 31.12.12 urdher 35 dt 31.12.12 ft 31.12.12 seri 88672323
Agjensia Shqiptare e Zhvillimit te Investimeve (AIDA) (3535) START 2000 Tirane 280,200 2013-05-13 2013-05-15 7910041312013 602 agjen.shqip.zhvillimit AIDA 2013 roje godines mars,prill 2013 kontrate nr 24 dt 11.3.13 ft 761, 769 seri 88672338, 88672346 dt 31.3.13, 30.4.13 up 8 dt 30.1.13 njoftim fituesi 1.3.13
Qendra Kombetare e Licensimit (3535) START 2000 Tirane 32,663 2013-05-07 2013-05-13 5310041212013 602 qendra kombetare licensimit.sherbime te ruajtjes e sigurise kontrate vazhdim ft seri 88672345 dt 30.4.13
Qendra Kombetare e Licensimit (3535) START 2000 Tirane 32,663 2013-06-05 2013-06-14 6610041212013 602 qendra kombetare licensimit.sherbime te ruajtjes e sigurise kontrate vazhdim ft seri 88672352 dt 31.5.13
Komisioni i Prokurimit Publik (3535) START 2000 Tirane 13,261 2013-06-11 2013-06-18 14210870102013 KOMISIONI PROK PUBLIK KTHIM TE ARDH OP EKONOMIK 103 DT 29.04.2013 VEND KPP 332/3 DT 16.04.2013
Agjensia Shqiptare e Zhvillimit te Investimeve (AIDA) (3535) START 2000 Tirane 155,886 2013-06-12 2013-06-19 10110041312013 602 agjen.shqip.zhvillimit AIDA 2013 roje godines maj 2013 kontrate nr 24 dt 11.3.13 ne vazhdim ft 776 31.5.13 seri 88672353
Qendra Kombetare e Licensimit (3535) START 2000 Tirane 32,663 2013-07-02 2013-08-05 8010041212013 602 qendra kombetare licensimit.sherbime te ruajtjes e sigurise kontrate vazhdim ft seri 88672358 dt 30.6.13
Agjensia Shqiptare e Zhvillimit te Investimeve (AIDA) (3535) START 2000 Tirane 311,772 2013-08-07 2013-10-17 101/10041312013 602 agjen.shqip.zhvillimit AIDA 2013 roje godines qershor,korik 2013 kontrate nr 24 dt 11.3.13 ne vazhdim ft 788 30.7.13 seri 88672365. ft 782 30.6.13 seri 88672359
Qendra Kombetare e Licensimit (3535) START 2000 Tirane 32,663 2013-09-05 2013-10-17 10910041212013 602 qendra kombetare licensimit.sherbime te ruajtjes e sigurise kontrate vazhdim ft seri 88672372 dt 31.8.13
Qendra Kombetare e Licensimit (3535) START 2000 Tirane 32,663 2013-08-13 2013-10-17 9710041212013 602 qendra kombetare licensimit.sherbime te ruajtjes e sigurise kontrate vazhdim ft seri 88672364 dt 30.7.13