Pagesa të Thesarit 2012 - 2013 (Mbi 400,000 transaksione te regjistruara)

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

  • Si i shpenzon parate administrata publike
  • Ku shkuan fondet e alokuara
  • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
  • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
  • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
  • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

Rezultate përmbledhëse

Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
All SORI-AL All 523,877,391.00 250 All => =>

Transaksione

Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Pershkrim fature
Reparti Ushtarak Nr.5001 Tirane (3535) SORI-AL Tirane 3,940,779 2012-01-27 2012-01-30 21/1017081/2012 602,REP 5001,USHQIM I GATUAR,KONTR VAZH 3592/2 D 8/10/10,AKT RAK 11 D 30/11/11,F 121 D 30/11/11 S 71155989
Reparti Ushtarak Nr.5001 Tirane (3535) SORI-AL Tirane 4,876,113 2012-01-27 2012-01-30 20/1017081/2012 602,REP 5001,USHQIM I GATUAR,KONTR VAZH 3592/2 D 8/10/10,AKT RAK 8 D 31/8/11,F 82 D 31/8/11 S 71155944,AK RAK 9 D 30/9/11,F 99 D 30/9/11 S 71155963,AK RAK 10 D 31/10/11,F 108 D 31/10/11 S 71155973
Reparti nr.752 Fier (0909) SORI-AL Fier 387,230 2012-02-20 2012-02-21 1510160192012 LIKUJDIM FATURE 15-31 JANAR 2012 REP.752 FIER 1016019
Materniteti Tirane (3535) SORI-AL Tirane 3,233,456 2012-02-21 2012-02-22 3410130502012 602 SUOGJ MRETERESHA GERALDINE sherb kateringu up 5 dt 03.01.12 sht kontr 5/3 dt 03.01.12ft 10 dt 09.01.12 ser00717079
Reparti Ushtarak Nr.5570 Vlore (3737) SORI-AL Vlore 1,664,488 2012-02-24 2012-03-08 12 1017083 2012 GATIM DHE SHPERNDARJE USHQIMI JANAR REP 55-70
Reparti Ushtarak Nr.5001 Tirane (3535) SORI-AL Tirane 1,982,209 2012-03-01 2012-03-20 7110170812012 602,REP 5001,USHQIM I GATUAR,KONTR VAZH 3592/2 D 8/10/10,AKT RAK 1 D 31/1/12,FAT 4 D 31/1/12 S 00717071
Reparti Ushtarak Nr.5001 Tirane (3535) SORI-AL Tirane 2,800,000 2012-06-26 2012-07-13 20610170812012 602,rep 5001,ushqim i gatuar,kontr vazh 3592/2 d 8/10/10,akt rak nr 5 dt 31/5/12,fat 62dt 31.05.2012,seri 00717032
Reparti Delta Force Vlore (3737) SORI-AL Vlore 295,111 2012-06-26 2012-07-13 83 1016016 2012 USHQIM KATERING D.FORCE 1016016
Materniteti Tirane (3535) SORI-AL Tirane 1,604,990 2012-03-21 2012-04-02 6110130502012 1013050 602 SUOGJ MRETERESHA GERALDINE sherb kateringu kont vazhd 6/4 dt 09.01.12 ft 19 dt 29.02.12 ser 00717088
Reparti nr.752 Fier (0909) SORI-AL Fier 616,445 2012-03-19 2012-04-09 2710160192012 USHQIME SHKURT 2012 REP.752 FIER 1016019
Garda e Republike Tirane (3535) SORI-AL Tirane 10,268,074 2012-04-02 2012-04-16 8510160042012 602-Garda Republikes sherbim ushqimi,kontrate nr 35 dt 24.11.2011 ne vazhdim,fat nr 5 dt 31.01.2012,seri 00717072,fat nr 22 dt 29.02.2012,seri 00717091
Reparti Delta Force Vlore (3737) SORI-AL Vlore 519,218 2012-04-13 2012-04-23 29 1016016 2012 USHQIME ME KONTRAT D,FORCE 1016016
Reparti Ushtarak Nr.5001 Tirane (3535) SORI-AL Tirane 2,899,355 2012-04-16 2012-04-24 10910170812012 602,rep 5001,ushqim,kontr 3592/2 d 8/10/10,kontr riv vazh 711/2 d 20/3/12,akt rak 2 d 29/2/12,fat 20 d 29/2/12 s 00717089
Reparti Ushtarak Nr.6630 Tirane (3535) SORI-AL Tirane 4,059,782 2012-04-16 2012-04-24 6910170782012 602,rep 6630,ushqim,kontr rivleresimi vazh 19 d 4/1/12,fat 31 d 29/2/12 s 00717100,akt rak 29/2/12
Reparti Ushtarak Nr.6630 Tirane (3535) SORI-AL Tirane 3,018,781 2012-04-16 2012-04-24 7010170782012 602,rep 6630,pastrim,kontrate rivleresimi vazhd 20 d 4/1/12,fat 30 d 29/2/12 s 00717099,akt rak 29/2/12
Reparti Ushtarak Nr.5570 Vlore (3737) SORI-AL Vlore 1,670,924 2012-04-25 2012-04-26 24 1017083 2012 GATIM DHE SHPERNDARJE USHQIMI MARS REP 55-70
Reparti Delta Force Vlore (3737) SORI-AL Vlore 427,139 2012-04-25 2012-04-26 40 1016016 2012 BLERJE USHQIME KATERING D.FORCE 1016016
Reparti Ushtarak Nr.6630 Tirane (3535) SORI-AL Tirane 3,382,463 2012-04-26 2012-04-27 7910170782012 602,REP 6630,PASTRIM,RIVLESRESIM KONTR 20 D 4/1/12,FAT 43 D 31/3/12 S 00717013,AKT RAK 31/3/12
Materniteti Tirane (3535) SORI-AL Tirane 1,791,161 2012-04-06 2012-04-13 9010130502012 602 SUOGJ MRETERESHA GERALDINE sherb kateringu kontr vazhd 6/4 dt 09.01.12 ft 40 dt 31.03.12.ser 00717010
Reparti Ushtarak Nr.5570 Vlore (3737) SORI-AL Vlore 1,661,125 2012-04-09 2012-04-13 16 1017083 2012 USHQIME SHKURT REPARTI 55-70 1017083
Reparti Ushtarak Nr.5570 Vlore (3737) SORI-AL Vlore 41,373 2012-04-09 2012-04-13 18 1017083 2012 INFLACION REP 55-70 1017083
Garda e Republike Tirane (3535) SORI-AL Tirane 5,446,056 2012-05-02 2012-05-09 13010160042012 602-Garda Republikes ushqime kont vazhd 7 09.03.2012 fat 36 31.03.2012
Materniteti Tirane (3535) SORI-AL Tirane 1,713,842 2012-05-08 2012-05-11 12010130502012 602 SUOGJ MRETERESHA GERALDINE sherb kateringu kont vazhd 09.01.12 ft 53 dt 30.04.12 ser 00717023
Reparti Ushtarak Nr.6630 Tirane (3535) SORI-AL Tirane 4,350,121 2012-05-10 2012-05-16 9510170782012 602,REP 6630,USHQIM,KONTR RIVLER VAZHD 19 D 4/1/12,FAT 42 D 31/3/12 S 00717012,AKT RAK 31/3/12
Reparti Delta Force Vlore (3737) SORI-AL Vlore 571,624 2012-05-16 2012-05-21 60 1016016 2012 USHQIME KATERING D.FORCE 1016016
Reparti Ushtarak Nr.6630 Tirane (3535) SORI-AL Tirane 3,065,098 2012-05-15 2012-05-21 10510170782012 602,REP 6630,PASTRIM,KONTR RIV VAZH 20 D 4/1/12,FAT 60 D 30/4/12 S 00717030,AKT RAK 30/4/12
Reparti Ushtarak Nr.5570 Vlore (3737) SORI-AL Vlore 2,638,544 2012-05-16 2012-05-21 26 1017083 2012 GATIM DHE SHPERNDARJE USHQIMI PRILL REP 55-70
Reparti Ushtarak Nr.6630 Tirane (3535) SORI-AL Tirane 4,192,469 2012-05-22 2012-06-01 11110170782012 602,REP 6630,USHQIM I GATUAR,KONTR VAZH 19 D 4/1/12,AKT RAK 30/4/12,FAT 59 D 30/4/12 S 00717029
Garda e Republike Tirane (3535) SORI-AL Tirane 5,779,778 2012-05-22 2012-06-04 17310160042012 602- GARDA E REPUBLIKES ushqime kont vazhd 7 09.03.2012 fat 50 30.04.2012 akt rakord 30.04.2012
Reparti nr.752 Fier (0909) SORI-AL Fier 581,469 2012-05-25 2012-06-07 5210160192012 USHQIME PRILL 2012 REP.752 FIER 1016019
Reparti Ushtarak Nr.5001 Tirane (3535) SORI-AL Tirane 4,035,436 2012-05-25 2012-06-08 14210170812012 602,rep 5001,ushqim i gatuar,kontr vazh 3592/2 d 8/10/10,rivleresim kontr vazh 711/2 d 20/3/12,akt rak 31/3/12,fat 37,38,39 d 31/3/12 s 00717007,008,009
Reparti Ushtarak Nr.5001 Tirane (3535) SORI-AL Tirane 9,410,600 2012-06-08 2012-06-20 19310170812012 602,rep 5001,ushqim i gatuar,kontr vazh 3592/2 d 8/10/10,rivleresim kontr vazh 711/2 d 20/3/12,akt rak 31/3/12,fat 38dt 31.03.2012,seri 00717008
Reparti Ushtarak Nr.6630 Tirane (3535) SORI-AL Tirane 4,366,968 2012-06-14 2012-06-26 13810170782012 602,REP 6630,USHQIM I GATUAR,KONTR VAZH 19 D 4/1/12,AKT RAK 31.05.2012,FAT 70 D 31.05.2012 S 00717040
Reparti Ushtarak Nr.5570 Vlore (3737) SORI-AL Vlore 3,336,368 2012-06-18 2012-06-28 40 1017083 2012 GATIM DHE SHPERNDARJE USHQIMI REPARTI 55-70 1017083
Garda e Republike Tirane (3535) SORI-AL Tirane 7,177,277 2012-06-19 2012-06-29 21610160042012 602-Garda Republikes sherbim ushqimi kont vazhd 7 09.03.2012 akt rakord 31.05.2012 fat 65 31.05.2012
Reparti Delta Force Vlore (3737) SORI-AL Vlore 540,262 2012-06-18 2012-06-29 73 1016016 2012 USHQIME D.FORCE 1016016
Materniteti Tirane (3535) SORI-AL Tirane 2,437,078 2012-07-26 2012-08-03 21610130502012 602 SUOGJ MRETERESHA GERALDINE ushqim,ankes kontr 6/7 d 19/5/12,fat 69 d 31/5/12 s 00717039,fat 84 d 30/6/12 s 00717154
Qendra e Formimit Policor Tirane (3535) SORI-AL Tirane 1,197,377 2012-08-03 2012-08-13 8910160032012 602-Qen.Form.Polic.artikuj ushqimore kontrata ne vazhdim 10/6 20.06.2012 fat 88 30.06.2012 fh 21 30.06.2012
Reparti Delta Force Vlore (3737) SORI-AL Vlore 497,568 2012-08-08 2012-08-16 111 1016016 2012 USHQIM KATERING D.FORCE 1016016
Reparti nr.752 Fier (0909) SORI-AL Fier 510,893 2012-08-09 2012-08-16 8210160192012 USHQIME QERSHOR 2012 REP.752 FIER 1016019