Pagesa të Thesarit 2012 - 2013 (Mbi 400,000 transaksione te regjistruara)

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

  • Si i shpenzon parate administrata publike
  • Ku shkuan fondet e alokuara
  • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
  • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
  • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
  • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

Rezultate përmbledhëse

Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
All SIGMA VIENNA INSURANCE GROUP All 22,777,445.50 198 All => =>

Transaksione

Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Pershkrim fature
Avokati i Prokurimeve (3535) SIGMA VIENNA INSURANCE GROUP Tirane 7,800 2012-01-23 2012-02-09 20/1086001/12 602 Avokati i Prokurimeve,police sigurimi UP 6/1 dt 4.1.12,PV 3-4 4.1.12,fat 1431069454 dt 5.1.12 ser 0550057
Oficina elektromjekesore Tirane (3535) SIGMA VIENNA INSURANCE GROUP Tirane 34,900 2012-02-13 2012-02-20 810130572012 602Qendra kombetare bio-mjeksore. sig makina up 1 dt 1.02.12 pv3.4 dt 1.02.12 ft 3366 dt 1.02.12 ft 3367 dt 01.02.12
Universiteti Politeknik (3535) SIGMA VIENNA INSURANCE GROUP Tirane 479,400 2012-02-21 2012-02-22 8810110402012 602 Up rektorati sig ndertese up 2.12.2011 pv 16.12.2012 f 16.12.2012 s 20.12.2012 s 88962590
Bordi i Kullimit Korce (1515) SIGMA VIENNA INSURANCE GROUP Korçe 14,600 2012-02-20 2012-02-22 3410050722012 SIGURACION MJETI FAT.6144 BORDI I KULLIMIT KORCE
Komuna Kodovjak (0810) SIGMA VIENNA INSURANCE GROUP Gramsh 10,000 2012-02-21 2012-02-23 3424310012012 Sa paguar Sigma Vienna Insurance Group Komuna Kodovjat
Mirembajtja Rruge Rurale (1515) SIGMA VIENNA INSURANCE GROUP Korçe 32,300 2012-02-24 2012-03-13 5520150132012 SIGURACION MJETI FAT.5349,5605 ND.MIREMBAJTES SE RRUGEVE RURALE KORCE
Agjencia e Kthimit dhe Kompensimit te Pronave (3535) SIGMA VIENNA INSURANCE GROUP Tirane 14,600 2012-02-24 2012-03-13 2510140962012 602 A.K.K.PRONAVE sig.auto Up.16 dt.10.02.12 pv dt.13.02.12 fat.6222 dt.10.02.12
Drejtoria e Mbikqyrjes se Sherbimit te Proves (3535) SIGMA VIENNA INSURANCE GROUP Tirane 14,000 2012-02-28 2012-03-15 2310141002012 602 Drejt.Sherb.Proves shpenzime siguracion mjeti fat 1431069627 dt.22.02.12
Gjykata e rrethit Mat (0625) SIGMA VIENNA INSURANCE GROUP Mat 30,360 2012-03-06 2012-03-21 31/10290302012 Siguracion Kasko Fat.Nr,262 Dat.5.3.2012 Gjykata Mat (1029030)
Komuna Novosele (3737) SIGMA VIENNA INSURANCE GROUP Vlore 14,600 2012-03-06 2012-03-21 5128360012012 KOMUNA NOVOSEL 2836001 SIG MJETI
Gjykata e rrethit Mat (0625) SIGMA VIENNA INSURANCE GROUP Mat 14,600 2012-03-06 2012-03-21 31/110290302012 Siguracion Automjeti Fat.Nr1175 Dat.28.02.2012 Gjykata Mat (1029030)
Universiteti Politeknik (3535) SIGMA VIENNA INSURANCE GROUP Tirane 29,200 2012-03-13 2012-03-29 21110110402012 602 Up rektorati sig aut sh 28.2.2012 f 4.03.2012 s 143069658
Universiteti "I.Qemali", Vlore (3737) SIGMA VIENNA INSURANCE GROUP Vlore 154,780 2012-03-13 2012-03-30 43 1011136 2012 SIGURIM TPL DHE KASKO I AUTOMJETEVE VL6259C DHE VL1091C UNIVERSITETI KODI 1011136
Dega e Kujdesit Paresor Vlore (3737) SIGMA VIENNA INSURANCE GROUP Vlore 38,626 2012-06-22 2012-07-13 109 1013014 2012 SIGURACION DSHPQ 1013014
Bordi i Kullimit Elbasan (0808) SIGMA VIENNA INSURANCE GROUP Elbasan 19,500 2012-03-23 2012-04-10 4010050692012 Siguracion makine Bordi i Kullimit
Dega e Kujdesit Paresor Vlore (3737) SIGMA VIENNA INSURANCE GROUP Vlore 48,760 2012-03-27 2012-04-11 41 1013014 2012 SIGURACION MAKINE DSHPQ 1013014
Drejtoria e shendetit publik Kolonje (1514) SIGMA VIENNA INSURANCE GROUP Kolonje 14,600 2012-04-10 2012-04-16 5110130312012 DREJTORIA E SHENDETIT PUBLIK KOLONJE SHPENZIME PER SIGURACION MJETI TRANSPORTI FATURA NR.732 DT.30.03.2012
Aparati Ministrise Turizmit, Kultures, Rinise dhe Sporteve (3535) SIGMA VIENNA INSURANCE GROUP Tirane 120,000 2012-04-11 2012-04-18 7010120012012 602 M.T.K.R.S Siguracion kasko per vitin 2012 me Up 40 dt 13.02.2012 pv dt 13.02.2012 fat 1 dt 14.02.2012
Mini Bashkia 5 (3535) SIGMA VIENNA INSURANCE GROUP Tirane 64,152 2012-04-11 2012-04-18 4721011452012 602 Min.Bashkia 5- siguracion kaske,up.nr.2 dt.29.03.2012 pv. dt.29.03.2012 fat. 347 dt.05.03.2012
Komisariati i Policise Diber (0606) SIGMA VIENNA INSURANCE GROUP Diber 98,000 2012-01-13 2012-04-20 7910160242012 POLICIA DIBER lik. sig. mjetesh fat. nr. 110 dt. 10.4.2012
Gjykata e Apelit Korce (1515) SIGMA VIENNA INSURANCE GROUP Korçe 14,600 2012-04-16 2012-04-24 6010290052012 SIGURACION AUTOMJETI FAT.6359 GJYKATA E APELI 1029005
Aparati Qendror INSTAT (3535) SIGMA VIENNA INSURANCE GROUP Tirane 14,600 2012-04-16 2012-04-24 19310500012012 602-INSTAT sig aut sh 2.4.2012
Drejtoria Metrologjise e Kalibrimit (3535) SIGMA VIENNA INSURANCE GROUP Tirane 77,900 2012-04-25 2012-04-26 14210041092012 602 Drejt pergj metrologjise.shp sig mak up dt 2.3.2012, form 3,4 dt 3.3.2012. aktmarrveshje dt 5.3.2012, ft seri 0558185,0558357, 0558377,0557954, 0557953, dt 15,23,16.3.2012
Universiteti Korce (1515) SIGMA VIENNA INSURANCE GROUP Korçe 44,400 2012-04-09 2012-04-13 11010110462012 SIGURACION PER MJETE NR. 6306, UNIVERSITETI F.S. NOLI KORCE
Bashkia Gramsh (0810) SIGMA VIENNA INSURANCE GROUP Gramsh 15,600 2012-04-11 2012-04-19 12121140012012 Sa pagyuar fat.nr1641 dt:14/09/2011 Bashkia Gramsh
Sp. Laç (2019) SIGMA VIENNA INSURANCE GROUP Laç 476,716 2012-04-27 2012-05-03 7210130752012 1013075 KOD INST 1013075 SPITALI LAC LIKUJDIM FATURE SIGURIM NDERTESE SPITALI LAC FT NR 00968374 DT 25.04.2012 UP NR 9 DT 02.04.2012 DESHMI SIGURIMI 014054 DT 10.04.2012
Akademia e Arteve (3535) SIGMA VIENNA INSURANCE GROUP Tirane 27,900 2012-04-27 2012-05-03 9110110472012 602 Univer. Arteve sigur urgoni up 19 dt 30.3.2012 pv 20.4.2012 fat 1431069960 dt 20.4.2012 s 0562724
Komuna Perondi (0217) SIGMA VIENNA INSURANCE GROUP Kuçove 14,600 2012-04-30 2012-05-03 22025300012012 siguracion mjeti komuna perondi kod.2530001 fat.0553677 dt.09.04.2012 targa tr5122p
Sp. Laç (2019) SIGMA VIENNA INSURANCE GROUP Laç 60,100 2012-04-27 2012-05-03 6810130752012 1013075 KOD INST 1013075 SPITALI LAC LIKUJDIM SIGURIM TP PER AUTOAMBULANCAT UP NR 10 DT 05.04.2012 PV 3 DT 09.04.2012 FT NR SERIE 0552368 NR 0552369 NR 0552370 DT 16.04.2012
Drejtoria Metrologjise e Kalibrimit (3535) SIGMA VIENNA INSURANCE GROUP Tirane 95,800 2012-05-14 2012-05-16 18010041092012 602 Drejt pergj metrologjise.lik ft sig mak prill maj 2012
Gjykata Kushtetuese (3535) SIGMA VIENNA INSURANCE GROUP Tirane 28,600 2012-05-10 2012-05-16 9210300012012 602 GJYKATA KUSHTETUSE .siguracion tpl up 42 17.04.2012 pv 24.04.2012 fat 143 24.04.2012
Prefektura e qarkut Elbasan (0808) SIGMA VIENNA INSURANCE GROUP Elbasan 14,600 2012-05-16 2012-05-21 15810160622012 siguracion Prefektura 1016062
Bashkia Cerrik (0808) SIGMA VIENNA INSURANCE GROUP Elbasan 44,400 2012-05-18 2012-05-28 21721100012012 siguracion Bashkia Cerrik
Komuna Guri I Zi (3333) SIGMA VIENNA INSURANCE GROUP Shkoder 14,600 2012-05-22 2012-06-04 13427600012012 KOMUNA GUR I ZI SHKODER FATURA 0560972
Komisariati i Policise Berat (0202) SIGMA VIENNA INSURANCE GROUP Berat 98,000 2012-05-22 2012-06-06 2010160232012 1016023 dega e rendit per siguracion mjeti
Aparati Drejt.Pergj.Doganave (3535) SIGMA VIENNA INSURANCE GROUP Tirane 422,820 2012-05-23 2012-06-06 28310100772012 1010077 602 DPDOGANAVE SIG MJETI UP 6542 DT 25.04.12 PV 09.05.12 FAT 11.05.12
Bashkia Bulqize (0603) SIGMA VIENNA INSURANCE GROUP Bulqize 46,323 2012-05-25 2012-06-07 10821030012012 Bashkia Bulqize(2103001) likujdim Furnitorin "SIGMA" per siguracion automjeteve te Policise Bashkiake
Drejtoria e shendetit publik Bulqize (0603) SIGMA VIENNA INSURANCE GROUP Bulqize 35,375 2012-05-25 2012-06-07 5610130252012 Drejtoria e Shendetit Publik(1013025) likujdim furnitorin "sigma"per likujdim karton vjetor e T.P.L per vitin 2012
Komuna Ostren (0603) SIGMA VIENNA INSURANCE GROUP Bulqize 5,500 2012-05-25 2012-06-07 4123170012012 Komuna Ostren( 2317001 ), likujdim sigurim mjeti.
Prokuroria e rrethit Kruje (0716) SIGMA VIENNA INSURANCE GROUP Kruje 14,626 2012-06-07 2012-06-19 9210280142012 1028014 PROKURORIA KRUJE LIK I FAT 01 DT 06.06.2012