Pagesa të Thesarit 2012 - 2013 (Mbi 400,000 transaksione te regjistruara)

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

  • Si i shpenzon parate administrata publike
  • Ku shkuan fondet e alokuara
  • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
  • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
  • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
  • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

Rezultate përmbledhëse

Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
All SIAL All 12,802,901.00 65 All => =>

Transaksione

Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Pershkrim fature
Qendra Ditore Moshuarve (0707) SIAL Durres 35,800 2012-02-20 2012-02-21 821070172012 TDO 0707/QENDRA DITORE E TE MOSHUARVE/ KOD 2107017/ BL. GAZ I LENGET
Spitali Psikiatrik Elbasan (0808) SIAL Elbasan 139,064 2012-02-20 2012-02-21 34101305292012 gaz S-Psikiatrik 1013059
Qendra Ekonomike e Arsimit (0707) SIAL Durres 312,109 2012-03-07 2012-03-21 2521070082012 2107008 QEA BLERJE GAZ
Spitali Psikiatrik Elbasan (0808) SIAL Elbasan 558,647 2012-03-16 2012-04-09 5510130592012 gaz Sp-Psikiatrik 1013059
Bashkia Peqin (0827) SIAL Peqin 463,380 2012-03-21 2012-04-09 5621340012012 Karburanr per Kaldaje e Kopeshteve nga Bashkia Peqin Ne Favor te Sial Peqin
Qendra Ditore Moshuarve (0707) SIAL Durres 38,916 2012-03-21 2012-04-10 2521070172012 TDO 0707/QENDRA DITORE E TE MOSHUARVE/ KOD 2107017/ BL. GAZ
Reparti Ushtarak Nr.1320 Tirane (3535) SIAL Tirane 383,669 2012-03-23 2012-04-10 8210170922012 602,REP 1320,BL GAZ,NJAPP 28 D 18/7/11,UP 323 D 15/6/11,KONTR 2178/3 D 18/7/11,FAT 32 S 86421235,FH 9 D 12/12/11,FAT 14 S 88779,FH 10 D 23/12/11
Qendra Ekonomike e Arsimit (0707) SIAL Durres 479,107 2012-05-08 2012-05-11 5221070082012 2107008 QEA BLERJE GAZ
Komuna Pajove (0827) SIAL Peqin 1,000,000 2012-05-14 2012-05-17 8726820012012 Karburant nga komuna Pajove Peqin ne Favor te Sial Peqin
Qendra Ditore Moshuarve (0707) SIAL Durres 36,760 2012-05-16 2012-05-21 4521070172012 TDO 0707/QENDRA DITORE E TE MOSHUARVE/ KOD 2107017/ BL. GAZ
Qendra Ekonomike e Arsimit (0707) SIAL Durres 136,800 2012-05-23 2012-06-06 6421070082012 2107008 QEA BLERJE GAZ
Spitali Psikiatrik Elbasan (0808) SIAL Elbasan 211,753 2012-09-25 2012-09-28 22110130592012 gaz Sp-Psikiatrik 1013059
Administrata Kopshte Cerdhe (0808) SIAL Elbasan 200,000 2012-10-08 2012-10-09 20221090082012 Qendra Ek Arsimit gaz
Qendra Ekonomike e Arsimit (0707) SIAL Durres 318,720 2012-10-11 2012-10-16 11421070082012 2107008 QEA BLERJE GAZ
Spitali Psikiatrik Elbasan (0808) SIAL Elbasan 87,138 2012-10-22 2012-10-26 24410130592012 gaz Sp-Psikiatrik 1013059
Bashkia Peqin (0827) SIAL Peqin 94,650 2012-11-06 2012-11-14 20821340012012 Karburant nga Bashkia Peqin ne favor Sial Peqin
Qendra Ekonomike e Arsimit (0707) SIAL Durres 180,128 2012-11-21 2012-12-13 13321070082012 2107008 QEA BLERJE GAZ
Spitali Psikiatrik Elbasan (0808) SIAL Elbasan 84,048 2012-11-21 2012-12-13 27110130592012 gaz Sp-Psikiatrik 1013059
Spitali Psikiatrik Elbasan (0808) SIAL Elbasan 97,061 2012-12-07 2012-12-18 30210130592012 gaz Sp-Psikiatrik 1013059
Reparti Ushtarak Nr.1320 Tirane (3535) SIAL Tirane 66,331 2012-12-08 2012-12-20 33710170922012 602-REP 1320,gaz i lengeshem,kontrate nr 382 dt 14.07.2011 ne vazhdim,fat nr 306 dt 30.11.2012,seri 86421220,fh nr 8 dt 30.11.2012
Bashkia Peqin (0827) SIAL Peqin 249,752 2012-06-01 2012-06-11 13321340012012 Karburant nga Bashkia Peqin ne favor te Sial Peqin
Qendra Ekonomike e Arsimit (0707) SIAL Durres 317,050 2012-04-19 2012-04-25 4021070082012 2107008 QEA BLERJE GAZ
Qendra Ekonomike e Arsimit (0707) SIAL Durres 569,417 2012-02-10 2012-02-16 8/121070082012 2107008 QEA BLERJE GAZ
Spitali Psikiatrik Elbasan (0808) SIAL Elbasan 162,348 2013-02-11 2013-02-18 4110130592013 gaz Sp-Psikiatrik 1013059
Qendra Ditore Moshuarve (0707) SIAL Durres 40,176 2013-02-18 2013-02-19 1421070172013 TDO 0707/ QENDRA DITORE TE MOSHUARVE/ KOD 2107017/ GAZ
Bashkia Peqin (0827) SIAL Peqin 153,156 2013-02-22 2013-02-25 1921340012013 Karburant nga Bashkia Peqin ne favor Sial Peqin
Bashkia Peqin (0827) SIAL Peqin 145,260 2013-02-22 2013-02-25 1821340012013 Karburant nga Bashkia Peqin ne favor Sial Peqin
Qendra Ekonomike e Arsimit (0707) SIAL Durres 349,014 2013-03-07 2013-03-13 2721070082013 2107008 QEA BLERJE GAZ
Qendra Ditore Moshuarve (0707) SIAL Durres 18,840 2013-03-18 2013-03-19 4021070172013 TDO 0707/ QENDRA DITORE TE MOSHUARVE/ KOD 2107017/ BL. GAZ,
Qendra Ekonomike e Arsimit (0707) SIAL Durres 315,536 2013-03-19 2013-03-20 2521070082013 2107008 QEA BLERJE GAZ
Spitali Psikiatrik Elbasan (0808) SIAL Elbasan 173,112 2013-03-19 2013-03-20 5910130592013 gaz Sp-Psikiatrik 1013059
Bashkia Peqin (0827) SIAL Peqin 218,472 2013-03-28 2013-03-29 7821340012013 Karburant nga Bashkia Peqin ne favor Sial Peqin
Spitali Psikiatrik Elbasan (0808) SIAL Elbasan 176,664 2013-04-16 2013-04-17 10110130592013 gaz Sp-Psikiatrik 1013059
Komuna Pajove (0827) SIAL Peqin 500,000 2013-04-19 2013-04-22 6426820012013 Karburant nga Komuna Pajove ne favor Sial Peqin
Administrata Kopshte Cerdhe (0808) SIAL Elbasan 199,265 2013-05-13 2013-05-15 11321090082013 2109008 Qendra Ek Arsimit gaz
Reparti Ushtarak Nr.1320 Tirane (3535) SIAL Tirane 457,200 2013-05-15 2013-05-16 10710170922013 602-REP 7001 gaz i legeshem,kontrate nr 2178/3 dt 18.07.2013 ne vazhdim,fat nr 306,17,dt 30.11.2011,30.12.2011,seri 326256,238746,fh nr 8,10 dt 30.11.2011,30.12.2011
Spitali Psikiatrik Elbasan (0808) SIAL Elbasan 227,940 2013-05-21 2013-05-23 13210130592013 blerje Sp-Psikiatrik 1013059
Qendra Ekonomike e Arsimit (0707) SIAL Durres 309,319 2013-05-10 2013-05-14 7821070082013 2107008 QEA BLERJE GAZ
Bashkia Peqin (0827) SIAL Peqin 93,000 2013-06-05 2013-06-14 16021340012013 Karburant nga Bashkia Peqin ne favor Sial Peqin
Qendra Ekonomike e Arsimit (0707) SIAL Durres 364,704 2013-06-12 2013-06-19 9621070082013 2107008 QEA BLERJE GAZ