Pagesa të Thesarit 2012 - 2013 (Mbi 400,000 transaksione te regjistruara)

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

  • Si i shpenzon parate administrata publike
  • Ku shkuan fondet e alokuara
  • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
  • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
  • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
  • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

Rezultate përmbledhëse

Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
All ALPINE MAYREDER BAU GMBH All 1,251,977,094.00 17 All => =>

Transaksione

Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Pershkrim fature
Drejtoria e Pergjitheshme e Rrugeve (3535) ALPINE MAYREDER BAU GMBH Tirane 66,928,000 2012-02-23 2012-02-28 7110060542012 231 DPRR kosto tvsh Levan Vlore shkr 978 22.02.2012 fat 168 14.10.2011 marrv huase 37057 26.12.2007
Drejtoria e Pergjitheshme e Rrugeve (3535) ALPINE MAYREDER BAU GMBH Tirane 56,458,820 2012-02-24 2012-03-13 8010060542012 231 DPRR tvsh levan tepelene shkr 988 23.02.2012 fat 176 06.12.2011 kont vazhd 03.11.2008
Drejtoria e Pergjitheshme e Rrugeve (3535) ALPINE MAYREDER BAU GMBH Tirane 72,472,050 2012-02-24 2012-03-13 8410060542012 231 DPRR tvsh levan tepelene shkr 987 23.02.2012 fat 167 12.10.2011 kont vazhd 03.11.2008
Drejtoria e Pergjitheshme e Rrugeve (3535) ALPINE MAYREDER BAU GMBH Tirane 89,262,050 2012-02-24 2012-03-13 8310060542012 231 DPRR tvsh levan tepelene shkr 977 23.02.2012 fat 161 31.08.2011 marrv huase 37057 26.12.2007
Drejtoria e Pergjitheshme e Rrugeve (3535) ALPINE MAYREDER BAU GMBH Tirane 36,341,170 2012-03-16 2012-04-02 19910060542012 231 DPRR tvsh Levan Tepelene shkr 1203/1 07.03.2012 fat 183 29.02.2012 kont vazhd 03.11.2008
Drejtoria e Pergjitheshme e Rrugeve (3535) ALPINE MAYREDER BAU GMBH Tirane 379,999,408 2012-04-19 2012-04-23 31410060542012 231 DPRR kosto lokale levan vlore shkrese nr 2100/1 dt 19.04.2012,shkrse nr 598 dt 17.04.2012,certifikate 23 marrev huase 37057 ratif ligji 9849 dt 26.12.2007,kontrate ne vazhdim dt 31.05.2007,fat nr 87 dt 02.04.2012,seri 84867137
Drejtoria e Pergjitheshme e Rrugeve (3535) ALPINE MAYREDER BAU GMBH Tirane 75,999,800 2012-04-25 2012-04-27 32010060542012 231 DPRR tvsh Levan Vlore kont vazhd 31.05.2007, fat 87 02.04.2012 shkr 2109/1 25.04.2012
Drejtoria e Pergjitheshme e Rrugeve (3535) ALPINE MAYREDER BAU GMBH Tirane 24,756,900 2012-07-25 2012-08-02 638100605420121 231 DPRR tvsh levan tepelene kont vazhd 3.11.2008 fat 196 29.06.2012 shk 3867/1 12.07.2012
Autoriteti Rrugor Shqiptar (3535) ALPINE MAYREDER BAU GMBH Tirane 20,000,000 2012-10-18 2012-10-24 73410060542012 231 autoriteti rrugor shqiptar tvsh takse shkresa 3516/1 dt 03.07.12 shkresa 911 dt 25.06.12 fat 195 dt 08.06.12 sr 8486715 mareveshje 26.12.07
Autoriteti Rrugor Shqiptar (3535) ALPINE MAYREDER BAU GMBH Tirane 93,239,757 2012-11-06 2012-11-19 75710060542012 231-autortiteti rrugor shqiptar tvsh takse dog per fier v lore shkresa 1191 dt 26.10.12 sit 26 fat 212 dt 19.09.12 sr 84867168 shkresa 1192 dt 26.10.12 sit 25 fat 203 dt 06.08.12 sr 84867159 mareveshje huaje 26.12.07
Autoriteti Rrugor Shqiptar (3535) ALPINE MAYREDER BAU GMBH Tirane 25,682,814 2013-02-07 2013-02-08 4210060542013 231-Arsh tvsh shkresa 456 dt 06.02.13 sit 19 fat 223 dt 09.10.12 sr 84867180 kont ne vazh
Autoriteti Rrugor Shqiptar (3535) ALPINE MAYREDER BAU GMBH Tirane 113,581,500 2013-02-25 2013-02-27 7510060542013 231-AUTORITET RRUG SHQIPTAR tsvh shkresa 263/1 dt 11.02.13 sit 27 fat 226 dt 21.01.13 sr 84867183 sit 26 fat 212 dt 19.09.12 sr 84867168
Autoriteti Rrugor Shqiptar (3535) ALPINE MAYREDER BAU GMBH Tirane 21,218,318 2013-03-19 2013-03-21 16710060542013 231-ARSH Tvsh Levan - Tepelene Shkr. nr. 860/1 Dt 19.03.2013 Sit Nr 20 Fat Nr. 234 Dt 20.02.2013 Ser. 84867191 Kontrata ne Vazhdim nr. 2
Autoriteti Rrugor Shqiptar (3535) ALPINE MAYREDER BAU GMBH Tirane 20,667,248 2013-04-08 2013-04-09 25010060542013 231 ARSh- Tvsh Levan - Tepelene Shkr Nr. 1470/1 Dt 08.04.2013 Sit Nr. 21 fat Nr. 236 Dt 18.03.2013 SER 84867195 Kontrata ne vazhdim
Autoriteti Rrugor Shqiptar (3535) ALPINE MAYREDER BAU GMBH Tirane 56,692,444 2013-04-09 2013-04-10 247/110060542013 231-ARSH Kosto Lokale Levan - Vlore Shkr. Nr. 1395 Dt 01.04.13 Sit Nr 27 fat Nr. 226 Dt 21.01.13 Ser. 84867183 Diference Pagese Kontrata ne Vazhdim
Autoriteti Rrugor Shqiptar (3535) ALPINE MAYREDER BAU GMBH Tirane 29,571,874 2013-04-29 2013-04-30 43110060542013 231- ARSH TVSh Seg Levan - Tepelene Shkr. Nr. 2098/1 Dt 26.04.13 Sit Nr. 22 Fat Nr. 239 Dt 26.04.13
Autoriteti Rrugor Shqiptar (3535) ALPINE MAYREDER BAU GMBH Tirane 69,104,941 2013-06-03 2013-06-05 53910060542013 231- ARSH TVSh & Kosto Lokale Levan - Tepelene Shkresa Nr. 2751/1 Dt 03.06.13 Sit Nr. 23 Fat Nr.Fat Nr. 241 Dt 29.05.13 ser. 84867200 Kontrata No 2 . ne Vazhdim
  • < Më para
  • 1
  • Më pas >