Transaksion Thesari 2012 - 2013 (Mbi 400,000 transaksione te regjistruara)

Dega Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Vlera transaksionit:

Transaksione Thesari eshte nje sherbim qe ofrohet nga organizata AIS me qellim informim, transparence, monitorim dhe llogaridhenie per taksapaguesit. Sherbimi u jep mundesi qytetareve te mesojne si shpenzojne Institucionet Publike parate e tyre. Te dhenat kane burim paresor Sistemin e Shpenzimeve te Zyres Qendrore te Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS permes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania liston çdo pagese, transaksion thesari te realizuar nga 1895 institucione buxhetore ne vend. Te dhenat jane te plota nga data janar 2012 deri ne ditet aktuale. Databaza perditesohet çdo jave. Te dhenat mund te aksesohen, perdoren dhe riperdoren nga kushdo. Filtrat e kerkimit mundesojne informacion sipas dates, institucionit, klientit perfitues, kategorise se shpenzimit, fashave per vlera transaksioni dhe kerkimit me fjale kyçe. Per me shume informacion dhe njohuri mbi metodologjine ju mund te shkruani tek info@ais.al. Duke analizuar rekordet e kesaj databaze te mire strukturuar, mund te kuptohet dhe monitorohet::

  • Si shpenzon administrata dhe shteti shqiptar parate e taksapaguesve
  • Ku shkojnë fondet e alokuara
  • Sa paguhet për shërbime dhe projekte të caktuara.
  • Sa para ka shpenzuar çdo institucion
  • Sa para janë paguar në intervale të caktuara kohore
  • etj.

Rezultate permbledhese

Institucion Buxhetor Perfitues Dega Thesari Vlera trasaksioneve Nr i trasaksioneve Limiti I vleres Intervali (sipas date regjistrimi) Intervali (sipas date ekzekutimi)
All ALPHA BANK -- ALBANIA All 2,441,903,472.00 3,493 All => =>

Transaksione

Institucion Buxhetor Perfitues Dega Thesari Vlera Data regjistrimit Data ekzekutimit Numri fatures Pershkrimi fatures
Zyra Arsimore Librazhd (0821) ALPHA BANK -- ALBANIA Librazhd 2,835,780 2012-01-27 2012-01-30 32101110112 LIKUJDUAR TRANSPORTI I MESUESVE PER PERIUDHEN MAJ-DHJETOR 2011,ARSIMI LB
Qendra multidisiplinare (3535) ALPHA BANK -- ALBANIA Tirane 374,015 2012-02-01 2012-02-01 721011542012 Qend Multidisiplinare paga janar 2012 lista ne pun 12-11
Dega e Thesarit Kukes (1818) ALPHA BANK -- ALBANIA Kukes 243,627 2012-02-01 2012-02-01 12-1010018-2012 Paga personeli muaji janar 2012 Dega Thesarit Kukes
Shtepia e foshnjes Durres (0707) ALPHA BANK -- ALBANIA Durres 974,228 2012-02-01 2012-02-01 19210701912 TDO 0707/SHTEPIA E FOSHNJES DURRES/KOD 2107019/PAGA MUAJI JANAR SIPAS LISTPAGESES
Bashkia Tirana (3535) ALPHA BANK -- ALBANIA Tirane 81,078 2012-02-01 2012-02-01 4521010012012
Dega e Thesarit Kukes (1818) ALPHA BANK -- ALBANIA Kukes 38,500 2012-02-01 2012-02-01 13-1010018-2012 djeta personeli muaji janar 2012 Dega Thesarit Kukes
Aparati Zyres Admin.Buxh.Gjyqesor (3535) ALPHA BANK -- ALBANIA Tirane 206,217 2012-02-01 2012-02-01 1910290012012 600 Zyra e Administrimit Buxhetit Gjyqesor Tirane "page JANAR 2012 sipas list-pag.nr.pun pl/fakt 4/4
Inspektoriati Shteteror i Punes Gjirokaster (1111) ALPHA BANK -- ALBANIA Gjirokaster 73,495 2012-02-01 2012-02-01 06/1025108/2012 (ISPEKTORIATI SHTETROR I PUNES 1025108) PAGA janar 2012
Zyra e Punes Kolonje (1514) ALPHA BANK -- ALBANIA Kolonje 135,355 2012-02-01 2012-02-01 610250142012 1025014ZYRA E PUNES KOLONJE PAGAT MUAJI JANAR 2012
Agjensia e Mjedisit dhe Pyjeve (3535) ALPHA BANK -- ALBANIA Tirane 1,318,453 2012-02-01 2012-02-01 2410260602012 600 Agjensia e Mjedisit dhe Pyjeve Tirane "page muajin JANAR 2012 sipas list-pag.nr.pun.pl/fakt 46/45
Aparati Ministrise Turizmit, Kultures, Rinise dhe Sporteve (3535) ALPHA BANK -- ALBANIA Tirane 718,681 2012-02-01 2012-02-01 1710120012012 600 M.T.K.R.S PAGA Janar 2012 ME BORDERO NR I PUNONJESVE PL. 17 FAKT 17
Drejtoria Rajonale Tatimore Tirane Vipat (3535) ALPHA BANK -- ALBANIA Tirane 55,113 2012-02-01 2012-02-01 3110100412012 600 Drejt e Tat Pag te Medhenj page janar 2012 nr i punonj=171/167 listepagesa janar 2012
Gjykata e rrethit Durres (0707) ALPHA BANK -- ALBANIA Durres 28,489 2012-02-01 2012-02-01 2910120152012 TDO 0707/GJYKATA RRETHIT /KOD 1029015/PAGA PER JOANA QELESHI
Universitet "E. Çabej", Gjirokaster (1111) ALPHA BANK -- ALBANIA Gjirokaster 169,389 2012-02-01 2012-02-01 4/1011108//2012 UNIVERS"EQEREM ÇABEJ" GJIROKASTER(1011108) PAGAT JANAR 2012
Zyrat e Regjistrimit Gjirokaster (1111) ALPHA BANK -- ALBANIA Gjirokaster 285,788 2012-02-01 2012-02-01 111014068.2012 ZYRA E REGJISTRIMIT TE PASURISE(1014068) PAGAT 1-31.01.2012
Qendra e Formimit Profesional Gjirokaster (1111) ALPHA BANK -- ALBANIA Gjirokaster 336,964 2012-02-01 2012-02-01 8.1025104.2012 ( DR E FORMIMIT PROFESIONAL1025104) PAGE 01-2012
Qendra Kombetare e Licensimit (3535) ALPHA BANK -- ALBANIA Tirane 1,502,703 2012-02-01 2012-02-01 1010041212012 600 qendra kombetare licensimit. paga janar 2012 nr pun 34/34
Universiteti i Tiranes, fakulteti i Gjuheve te Huaja (3535) ALPHA BANK -- ALBANIA Tirane 10,122,534 2012-02-01 2012-02-01 610111372012 600 Fak GJ Huaja paga m janar 2012 bord 31.1.2012 urdh 38 dt 31.1..2012 pl 166 f 164
Shtepia e foshnjes Durres (0707) ALPHA BANK -- ALBANIA Durres 6,500 2012-02-01 2012-02-01 22210701912 TDO 0707/SHTEPIA E FOSHNJES DURRES/KOD 2107019/KUOTA E FEMIJEVE SIPAS LISTPAGESES
Sp. Berati (0202) ALPHA BANK -- ALBANIA Berat 7,085,324 2012-02-01 2012-02-01 1610130642012 paga janar 2012 nga spitali berat 1013064
Instituti i Femijeve qe nuk degjojne (3535) ALPHA BANK -- ALBANIA Tirane 2,452,836 2012-02-01 2012-02-01 1310110522012 600 INSTITUTI I NXENESVE QE S;DEGJOJNE PAGE BORDERO JANAR 2012 PL 72 F 66
Zyrat e Regjistrimit Elbasan (0808) ALPHA BANK -- ALBANIA Elbasan 836,077 2012-02-01 2012-02-01 1210140652012 paga Zyra e Regjistrimit Dritan Bejtja 025284911
Drejtoria e Sherbimeve te Brendshme (3535) ALPHA BANK -- ALBANIA Tirane 82,918 2012-02-01 2012-02-02 4010160012012 600-Aparat.Min.Brende pagat Janar 2012,liste dt 01.02.2012,nr i punonjeve plan212/fakt211
Komuna Qender (1514) ALPHA BANK -- ALBANIA Kolonje 27,556 2012-02-02 2012-02-02 2424850012012 2485001 KOMUNA QENDER ERSEKE SHPENZ PER PAGA MUAJI JANAR 2012,PERMBLEDHESE NR 2 DT 02.02.2012
Ministria e Mjedisit Pyjeve dhe Administrimit te Ujrave (3535) ALPHA BANK -- ALBANIA Tirane 342,829 2012-02-02 2012-02-02 2710260012012 600 Min.Mjedisit ,Pyjeve dhe Administrimit te Ujerave" page bordero janar 2012 nr.pl 117 f 117
Zyra e Punes Mat (0625) ALPHA BANK -- ALBANIA Mat 216,401 2012-02-01 2012-02-02 7/1025025/2012 Pagat Janar 2012 Zyra Punes (1025025)
Zyra e Punes M Madhe (3323) ALPHA BANK -- ALBANIA M.Madhe 133,441 2012-02-02 2012-02-02 0910250232012 Zyra e Punes (paga Dhjetor 2011) per.aut.Kujtim Ademi ID 25244544
Universitet "E. Çabej", Gjirokaster (1111) ALPHA BANK -- ALBANIA Gjirokaster 56,245 2012-02-02 2012-02-02 810111082012 UNIVERS"EQEREM ÇABEJ" GJIROKASTER(1011108) ORE JASHTE ORARIT JANAR 2012
Mirembajtja e terreneve Sportive (0808) ALPHA BANK -- ALBANIA Elbasan 498,740 2012-02-02 2012-02-02 921090192012 Nd Terr Sportive Liljana Ranxha Z1868729
Komuna Qender (1514) ALPHA BANK -- ALBANIA Kolonje 90,356 2012-02-02 2012-02-02 2524850012012 2485001 KOMUNA QENDER ERSEKE SHPENZ PER PAGA MUAJI JANAR 2012,PERMBLEDHESE NR 2 DT 02.02.2012
Drejtoria e shendetit publik M.Madhe (3323) ALPHA BANK -- ALBANIA M.Madhe 768,274 2012-02-02 2012-02-02 1010130612012 Drej.Shend.Publik (Paga janar 2012) per.aut. Erjon Zekaj ID I708111061G
Zyra rajonale te kujdesit social rrethi Elbasan (0808) ALPHA BANK -- ALBANIA Elbasan 269,003 2012-02-02 2012-02-02 910250512012 paga Sherbimi Social 1025051 Hyrrjeta Spahiu
Ministria e Mjedisit Pyjeve dhe Administrimit te Ujrave (3535) ALPHA BANK -- ALBANIA Tirane 915,294 2012-02-02 2012-02-02 2810260012012 600 Min.Mjedisit ,Pyjeve dhe Administrimit te Ujerave" page bordero janar 2012 nr.pl 117 f 117
Gjykata e rrethit Durres (0707) ALPHA BANK -- ALBANIA Durres 3,552,016 2012-02-01 2012-02-02 2810290152012 TDO 0707/GJYKATA RRETHIT /KOD 1029015/PAGA
Drejtoria e Pyjeve Kolonje (1514) ALPHA BANK -- ALBANIA Kolonje 250,687 2012-02-02 2012-02-02 1610260312012 1026031DREJTORIA E SHERBIMIT PYJOR KOLONJE PAGAT PER MUAJIN JANAR 2012
Komuna Qender (1514) ALPHA BANK -- ALBANIA Kolonje 303,904 2012-02-02 2012-02-02 2324850012012 2485001 KOMUNA QENDER ERSEKE SHPENZ PER PAGA MUAJI JANAR 2012,PERMBLEDHESE NR 2 DT 02.02.2012
Dega e Thesarit M Madhe (3323) ALPHA BANK -- ALBANIA M.Madhe 156,920 2012-02-02 2012-02-02 1010100232012 Zyra e Thesarit (paga janar 2012) per.aut. Hajrie Duli ID G75126049D
Agjencia Kombetare e Shoqerise se Informacionit (3535) ALPHA BANK -- ALBANIA Tirane 1,761,660 2012-02-01 2012-02-02 2810870062012 600 AKSHI Pagat Janar 2012 nr pun plan 35 fakt 35
Qarku Elbasan (0808) ALPHA BANK -- ALBANIA Elbasan 35,000 2012-02-06 2012-02-06 3120480012012 TRANSFERTE EUGEN ISAJ KESHILLI QARKUT MERITA QORRI Z0861526
Sp. Kucove (0217) ALPHA BANK -- ALBANIA Kuçove 59,395 2012-02-03 2012-02-06 1510130742012 paga te spitalit kucove kod.1013074