Pagesa të Thesarit 2012 - 2013 (Mbi 400,000 transaksione te regjistruara)

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

  • Si i shpenzon parate administrata publike
  • Ku shkuan fondet e alokuara
  • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
  • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
  • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
  • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

Rezultate përmbledhëse

Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
All SHANSI INVEST All 450,926,201.00 56 All => =>

Transaksione

Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Pershkrim fature
Komuna Paskuqan (3535) SHANSI INVEST Tirane 10,000,000 2012-02-27 2012-03-15 2128070012012 231-KOM PASKUAQAN UJESJELLES PASKUQAN KONT NE VAZHD 1717 DT 19.09.11 SIT 1 DT 29.09.11 AT 41 DT 29.09.11 SR 68545542 LIK PJESOR UP 9 DT 01.08.11 NOFT FIT 08.09.11 NJOFT KONT 19.09.11
Drejtoria e Pergjithshme e Ujesjelles Kanalizimeve (3535) SHANSI INVEST Tirane 13,672,994 2012-03-05 2012-03-20 5010060472012 231 DPUK ujsjellesi Ksamilit urdher 524 05.03.2012 akt kolaud 30.07.2010 sit 30.06.2010 kont vazhd 22.12.2008
Komuna Paskuqan (3535) SHANSI INVEST Tirane 42,686,338 2012-03-01 2012-03-20 4028070012012 231 Kom.paskuqan -furnizim uje,kont.ne vazhdim dt 29.12.2010 sit. nr.4 dt.26.09.2011 fat. nr.40 dt.26.09.2011 sit.perf. dt.31.10.2011 fat.nr.46 dt.31.102011
Komuna Paskuqan (3535) SHANSI INVEST Tirane 25,200,000 2012-03-05 2012-03-20 22/28070012012 231 kom paskuqan ndert shkolla 9 vjecare paskuqan up 1 dt 18.01.2011 kontr vazhd 1031 dt 02.06.2011sit 4 dt 01.03.2012 fat 7 dt 01.03.2012
Komuna Baldushk (3535) SHANSI INVEST Tirane 476,640 2012-03-13 2012-03-30 3127970012012 602 kom baldushk mirembajtje urash up 13.02.12 pv 14.02.2012,20.02.2012 fat 88128058 sit 1 dt 09.03.2012 pvmdor 08.03.2012
Komuna Aliko (3731) SHANSI INVEST Sarande 25,131,823 2012-04-13 2012-04-23 51/127370012012 LIK NGA KOM ALIKO SR
Presidenca (3535) SHANSI INVEST Tirane 370,800 2012-04-06 2012-04-13 11410010012012 602-PRESIDENCA PASTRIM UP 42 DT 09.03.12 PV 3+4 DT 12.03.12+12.03.12 FAT 9 DT 30.03.12 SR 88128059KONT 42/1 DT 15.03.12
Komuna Baldushk (3535) SHANSI INVEST Tirane 3,421,505 2012-05-04 2012-05-11 4827970012012 231 kom baldushk rikonstr ujesjellsi vrap kontr 2 dt 26.05.2009 sit perf 08.10.2010 akt kol 15.10.2010 fat pjesa e mbetur 08.10.2010
Komuna Paskuqan (3535) SHANSI INVEST Tirane 10,000,000 2012-05-04 2012-05-11 632807002012 231 kom paskuqan ndert shkolla 9-vjecare paskuqan up 1 dt 18.01.2011 kontr 1031 dt 02.06.2011(vazhdim) sit 5 dt pjesor 30.04.2012 fat 11 dt 30.04.2012
Komuna Paskuqan (3535) SHANSI INVEST Tirane 5,000,000 2012-05-10 2012-05-16 65/28070012012 231 KOM PASKUQAN RIKONSTR UJESJELLSI PASKUQAN 1 E 2 KONTRATE VAZHDIM 19.09.2011 NR 1717 SIT 1 DT 29.09.2011 FAT 41 DT 29.09.2011 SIT 2 DT 30.11.2011 FAT 3 DT 30.11.2011 SIT 3 PJESOR DT 31.01.2012 FAT 6 DT 31.01.2012
Komuna Paskuqan (3535) SHANSI INVEST Tirane 3,000,000 2012-05-16 2012-05-21 7728070012012 KOM PASKUQAN LIK UJESJELLSI PASKUQAN MBAJT 5% UP 9 1361PROT DT 01.08.2011 KONTR 1717 DT 19.09.2011 SIT 3 PJESOR DT 31.01.2012 FAT 6 DT 31.03.2012
Komuna Paskuqan (3535) SHANSI INVEST Tirane 470,007 2012-05-16 2012-05-21 7828070012012 KOM PASKUQAN MIREMBAJTJE KUZ UP 8 DT 02.05.2012 PREVENT 02.05.2012 PV 04.05.2012,11.05.2012 KONTR 07.05.2012 SIT 14.05.2012 FAT 12 DT 14.05.2012
Komuna Paskuqan (3535) SHANSI INVEST Tirane 3,076,966 2012-05-23 2012-06-06 8528070012012 KOM PASKUQAN LIK 5% SHKOLLA 9 VJECARE BABRU PV KOL 25.04.2011 PV MAR DOREZ DT 25.04.2012 UP 5 DT 17.08.2010 SIT PERF 19.04.2011 KONTR 1811 DT 26.10.2010
Komuna Paskuqan (3535) SHANSI INVEST Tirane 5,138,720 2012-05-25 2012-06-07 8728070012012 KOM PASKUQAN NDERT SHKOLLA 9-VJECARE PASKUQAN UP 1 DT 18.01.2011 KONTR VAZHD 02.06.2011 SIT 5 DT 30.04.2012 FAT 11 DT 30.04.2012
Komuna Paskuqan (3535) SHANSI INVEST Tirane 20,000,000 2012-07-25 2012-08-02 13328070012012 231 Kom.Paskuqan-ndert.shkoll.9-vjecare paskuqan, up.nr.1 dt.18.01.2011 kont.ne vazhdim nr.1031 dt.02.06.2011 sit.7 dt. 16.07.2012 fat. nr.18 dt.16.07.2012 fat.7 det.01.03.2012 fat.14 dt.01.03.2012
Komuna Paskuqan (3535) SHANSI INVEST Tirane 3,000,000 2012-07-27 2012-08-03 13828070012012 231 Kom.Paskuqan ,lik. ujesjellesi nr.1 dhe 2 rrjeti shperndares,up.nr.9 1361 prot. dt.01.08.2011 kont. ne vazhdim nr.1717 prot. dt.19.09.2011 sit.nr.3 pjesor dt.31.01.2012 fat. nr.6 dt.31.01.2012 seria 88128056
Komuna Paskuqan (3535) SHANSI INVEST Tirane 1,043,000 2012-07-26 2012-08-03 13728070012012 231 Kom.Paskuqan- lik.ujsjellsi depo uji rrethore 100M-3,sit.perf. dt.25.05.2009 akt.kol. dt.19.06.2009 akt.marrje dorez. dt.26.06.2009 kont,ne vazhdim dt.02.09.2008 fat.15dt.03.04.2009 fat.16 dt.01.06.2009
Komuna Paskuqan (3535) SHANSI INVEST Tirane 20,000,000 2012-08-10 2012-08-17 15828070012012 231-KOM PASKUQAN NDERTIM SHKOLLE KONT NE VAZHD 1031 DT 02.06.11 SIT 8 DT 06.08.12 FAT 19 DT 06.08.12 SR 88128071
Presidenca (3535) SHANSI INVEST Tirane 477,912 2012-08-10 2012-08-17 29010010012012 1001001 602-PRESIDENCA LYERJE UP 95 DT 13.07.12 PV 3+4 DT 13.07.12 FAT 17 DT 20.07.12 SR 88128017
Komuna Paskuqan (3535) SHANSI INVEST Tirane 17,500,000 2012-09-06 2012-09-11 162 2807001 2012 KOM PASKUQAN NDERT SHKOLLA PASKUQAN UP 1 DT 18.01.2011 KONTR 1031 DT 02.06.2011 VAZHD SIT 9 PJES 05.09.2012 FAT 22 DT 05.09.2012
Bashkia Divjake (0922) SHANSI INVEST Lushnje 14,518,707 2012-09-12 2012-09-14 112147001.12 Bashkia Divjake 2147001 5%GARANCI PUNIMESH ndertimujsjellesi Plazh Divjake
Komuna Paskuqan (3535) SHANSI INVEST Tirane 2,000,000 2012-10-01 2012-10-05 17628070012012 231 Kom.Paskuqan- lik.ujsjelles paskuqan1 dhe nr.2 .kont.ne vazhdim nr.1717 dt.19.09.2011 up.nr.9 1361 prot. dt.01.08.2011 sit. pjesor dt.31.01.2012 fat. nr.6 dt.31.01.2012
Komuna Paskuqan (3535) SHANSI INVEST Tirane 4,000,000 2012-11-20 2012-12-13 211 2807001 2012 Kom Paskuqan -lik ujesjellsi paskuqan up 9 1361prot 01.08.2011 kontr vazhd 1717 prot 19.09.2011 sit 3 pjesore 31.01.2012 fat pjes 6 dt 31.01.2012
Drejtoria e Pergjithshme e Ujesjelles Kanalizimeve (3535) SHANSI INVEST Tirane 3,170,969 2012-12-07 2012-12-18 38410060472012 231 DPUK ujsjellesi Ksamilit urdher 524 05.03.2012 akt kolaud 30.07.2010 sit 30.06.2010 kont vazhd 22.12.2008
Komuna Paskuqan (3535) SHANSI INVEST Tirane 6,313,380 2012-11-22 2012-12-17 21328070012012 231 Kom.Paskuqan- lik. ujra paskuqan nr.2 ,up.nr.8 dt.06.07.12 form.njof.fit.31.08.12 kont.1818 prot.17.09.12 sit.1 dt.21.11.2012 fat.nr.33 dt.21.11.2012
Komuna Paskuqan (3535) SHANSI INVEST Tirane 2,438,042 2012-12-05 2012-12-17 22528070012012 466 Kom.Paskuqan -lik 5% garanci punimesh kont.ne vazhdim nr.7 dt.29.12.2010 urdher.dt.05.12.2012 akt-kol.2567 dt.27.12.2011 akt.marrje dorez.25.06.2012
Komuna Krrabe (3535) SHANSI INVEST Tirane 2,916,442 2012-12-05 2012-12-17 24528120012012 231 Kom.Krrabe-ujsjelles fshati skuterre, up.nr.2 dt.27.08.2012 akt.dorezim 27.11.2012 kont. 20.11.2012 sit.nr.1 fat.35 dt.04.12.2012 seri 88128035 pv.fill.pun. 30.11.2012 njof.fit./shpallje app 12.11.2012
Komuna Paskuqan (3535) SHANSI INVEST Tirane 5,750,210 2012-12-05 2012-12-17 21828070012012 231 kom.Paskuqan -furniz.me uje zona paskuqan faza 2-perfund, kont.ne vazhdim nr.7 dt.29.12.2010 fat.40 dt.26.09.2011 sit.perf. dt.31.10.2011 akt-kol.2567 dt.27.12.2011 akt.marrje dorez.dt.10.12.2011
Komuna Krrabe (3535) SHANSI INVEST Tirane 1,664,888 2012-12-05 2012-12-17 24728120012012 231 Kom.Krrabe rik. qend.shendet.krrabe, up.nr.1 dt.27.08.2012 akt.dorez. 27.11.2012 kont. 27.10.2012 sit. nr.1 fat.34 dt.04.12.2012 seria 88128034 pv. dt.30.11.2012 njof.fit./ shpallja APP dt.01.10.2012
Komuna Paskuqan (3535) SHANSI INVEST Tirane 3,500,000 2012-12-03 2012-12-17 21428070012012 231 Kom.Paskuqan- lik.sit.1,2 rrjeti shperndares , kont.ne vazhdim nr.1717 dt.19.09.11 up. 1361 dt.01.08.2011 sit.perf.dt.22.05.2012 fat. nr.13 dt.22.05.2012
Drejtoria e Pergjithshme e Hekurudhave Durres (0707) SHANSI INVEST Durres 2,500,770 2012-12-12 2012-12-27 28.29.10060952012 TDO 0707/DREJT.PERGJ. HEKUR. /KOD 1006095/BL. PAISJE AGREG.PER LOKOM.
Komuna Paskuqan (3535) SHANSI INVEST Tirane 12,343,069 2012-12-27 2012-12-28 250 2807001 2012 Kom Paskuqan - ndert shkolla paskuqan akt kol 15 dt 15.11.2012 amd 07.12.2012 up 1 dt 18.01.2011 kontr vazhd 1031 sit perf 07.11.2012 fat 32 dt 07.11.2012
Komuna Paskuqan (3535) SHANSI INVEST Tirane 23,161,280 2012-06-04 2012-06-11 9828070012012 231 Kom.Paskuqan lik. sit. nr.6- nd.shki.9-vjecare paskuqan, up.nr.1 dt.18.01.2011 kont.1031 prot.dt.02.06.2011,ne vazhdim fat. 14 dt.04.06.2012
Komuna Paskuqan (3535) SHANSI INVEST Tirane 5,000,000 2013-02-18 2013-02-18 17 28070012013 231 Komuna Paskuqan- lik. ujsjellesi rrjeti shperndares, kont. nr.1717 ne vazhdim dt.19.09.2011 up.nr.9 dt.01.08.2011 sit.perf.dt.22.05.2012 fat.nr.13 dt.22.05.2012 mbajtur 5%
Komuna Paskuqan (3535) SHANSI INVEST Tirane 3,740,000 2013-03-11 2013-03-13 12-28070012013 231 Komuna paskuqan-Ndertim i shkolles 9-vjecare, lik.pjesor fat.32 dt.07.11.2012 akt.kol. nr.15 dt.15.11.2012 akt.marrje dorezim dt.07.12.2012 kont.ne vazhdim dt.02.06.2011
Komuna Paskuqan (3535) SHANSI INVEST Tirane 3,740,000 2013-03-11 2013-03-15 38 28070012013 231 Komuna paskuqan- ndertimi i shkolles 9-vjecare lik.pjesor fat.32 dt.07.11.2012 akt.kolaudimi nr.15 dt.15.11.2012 akt.marrje dorezim dt.07.12.2012 urdher.nr.1 dt.18.01.2011 kont. nr.1031 dt.02.06.2011 ne vazhdim sit.nr.9 dt.07.11.2012
Komuna Aliko (3731) SHANSI INVEST Sarande 5,563,373 2013-03-12 2013-03-19 2627370012013 lik nga kom aliko sr
Komuna Paskuqan (3535) SHANSI INVEST Tirane 15,783,451 2013-04-08 2013-04-08 51 28070012013 231 komuna paskuqan, lik.Paskuqan nr.2 ujra te bardha, kont.ne vazhdim nr.1818 dt.17.09.2012 sit.1,2,3 dt.21.11.2012,28.12.2012 dhe 20.02.2013 fat.33,35,36 dt.21.11.2012,28.12.2012,20.02.2013
Komuna Paskuqan (3535) SHANSI INVEST Tirane 2,400,000 2013-04-09 2013-04-10 53 28070012013 231 Komuna Paskuqan lik.ujsjelles nr.1 dhe nr.2 rrjeti shperndares, kont.ne vazhdim1717 dt.19.09.11, up.9 1361 dt.01.08.2011 sit.perf.dt.22.05.2012 fat.nr.13 dt.22.05.12 seria 88128063
Komuna Krrabe (3535) SHANSI INVEST Tirane 7,125,000 2013-04-12 2013-04-15 40 28120012012 231+466 Komuna Krrabe Ndertim Ujsjellesi Fshati Skuterr, up.nr.2 dt.27.08.2012 akt. dorezim dt.27.11.2012 kont. dt.20.11.2012 sit.nr.2 fat.54 dt.09.04.2012 pv.30.11.2012 njof.fit. app. dt.12.11.2012