Pagesa të Thesarit 2012 - 2013 (Mbi 400,000 transaksione te regjistruara)

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

  • Si i shpenzon parate administrata publike
  • Ku shkuan fondet e alokuara
  • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
  • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
  • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
  • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

Rezultate përmbledhëse

Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
All S A R D O All 58,587,214.00 37 All => =>

Transaksione

Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Pershkrim fature
Komuna Kuman (0909) S A R D O Fier 474,840 2012-02-20 2012-02-21 4024210012012 LIKUJDIM FATURE SHKURT 2012 K/KUMAN FIER 2421001
Komuna Cakran (0909) S A R D O Fier 2,000,000 2012-02-20 2012-02-21 5724230012012
Komuna Qender (3737) S A R D O Vlore 942,186 2012-03-23 2012-04-10 40/ 2835001 2012 RIK RRUGE PANAJA SHTES KONTRATE 20% K.QENDER 2835001
Komuna Topoje (0909) S A R D O Fier 165,627 2012-04-13 2012-04-20 5224130012012 LIKUJDIM GARANCI OBJEKTI K/TOPOJE 2413001
Komuna Frakull (0909) S A R D O Fier 15,995,150 2012-05-08 2012-05-11 7024150012012 LIKUJDIM FATURE K FRAKULL FIER 2415001
Komuna Kuman (0909) S A R D O Fier 128,334 2012-05-25 2012-06-07 11624210012012 MIREMBAJTJE K/KUMAN FIER 2421001
Komuna Strume (0909) S A R D O Fier 397,800 2012-05-25 2012-06-07 8024220012012 MIREMBAJTJE UJESJELLESI K/STRUM FIER 2422001
Komuna Kuman (0909) S A R D O Fier 3,420,000 2012-08-27 2012-08-30 17924210012012 SITUACION NR.1 GROPE SKEPTIKE K/KUMAN 2421001
Komuna Kuman (0909) S A R D O Fier 1,983,600 2012-09-24 2012-09-25 19024210012012 SIT.NR.2 GROPE EKOLOGJIKE K/KUMAN FIER 2421001
Komuna Kuman (0909) S A R D O Fier 93,380 2012-10-29 2012-10-29 20824210012012 LIKUJDIM FATURE K/KUMAN FIER 2421001
Komuna Kuman (0909) S A R D O Fier 1,192,344 2012-10-26 2012-10-29 21024210012012 LIKUJDIM FATURE K/KUMAN FIER 2421001
Komuna Strume (0909) S A R D O Fier 470,580 2012-11-13 2012-12-07 14924220012012 LIKUJDIM FATURE K/STRUM 2422001
Komuna Strume (0909) S A R D O Fier 462,300 2012-11-13 2012-12-07 15024220012012 LIKUJDIM FATURE K/STRUM 2422001
Komuna Fshat Ballsh (0924) S A R D O Mallakaster 672,002 2012-11-20 2012-12-13 27526350012012 PAGESE PER SARDO SHPK NGA KOMUNEN QENDER MALLAKASTER
Komuna Fshat Ballsh (0924) S A R D O Mallakaster 1,463,110 2012-11-20 2012-12-13 26626350012012 PAGESE PER SARDO SHPK NGA KOMUNEN QENDER MALLAKASTER
Bashkia Corovode (0232) S A R D O Skrapar 1,304,080 2012-12-03 2012-12-17 439 2139001 2012 SKRAPAR Bashk.Corovode RIK LINJA E UJS LAGJA 5 SHTATOR FATURE 85/40956489/2012 INST 2139001
Komuna Fshat Ballsh (0924) S A R D O Mallakaster 728,999 2012-12-10 2012-12-26 29826350012012 PAGESE PER SARDO SHPK NGA KOMUNEN QENDER MALLAKASTER
Komuna Kuman (0909) S A R D O Fier 465,528 2012-02-03 2012-02-16 1624210012012 LIKUJDIM FATURE K/KUMAN FIER 2421001
Komuna Kuman (0909) S A R D O Fier 219,792 2012-02-10 2012-02-16 2024210012012 LIKUJDIM FATURE K/KUMAN FIER 2421001
Komuna Kuman (0909) S A R D O Fier 478,800 2012-02-03 2012-02-16 1724210012012 LIKUJDIM FATURE K/KUMAN FIER 2421001
Komuna Kuman (0909) S A R D O Fier 476,309 2013-02-07 2013-02-08 2824210012013 LIKUJDIM FATURE K/KUMAN FIER 2421001
Komuna Strume (0909) S A R D O Fier 475,992 2013-03-26 2013-03-26 3824220012013 PAGESE FATURE MIREMBAJTJE K/STRUM FIER 2422001
Komuna Kuman (0909) S A R D O Fier 1,298,916 2013-06-12 2013-06-19 11124210012013 Pagese sit.nr.1 mirembajtje rruge K/Kuman fier 2421001
Komuna Aliko (3731) S A R D O Sarande 453,480 2013-06-28 2013-08-05 11427370012013 lik nga aliko
Komuna Kuman (0909) S A R D O Fier 1,995,041 2013-07-08 2013-09-23 12124210012013 PAGESE SIT.PERFUNDIMTAR NGA K/KUMAN FIER 2421001
Bashkia Selenice (3737) S A R D O Vlore 1,154,250 2013-07-11 2013-09-25 117 2159001 2013 NDERTIM URE MBI OTIM BASHKIA SELENICE KODI 2159001 FATURA NR.SERIE10348052
Komuna Maminas (0707) S A R D O Durres 440,640 2013-09-04 2013-10-17 13223700012013 0707 KOM MAMINAS 2370001 LIK FAT 19.6.2013 NR 93 RIKONST. RRUGEVE BREND VARREZA
Komuna Fshat Ballsh (0924) S A R D O Mallakaster 4,605,144 2013-07-09 2013-10-17 13626350012013 PAGESE PER SARDO SHPK NGA KOMUNA QENDER MALLAKASTER
Komuna Fshat Ballsh (0924) S A R D O Mallakaster 3,206,112 2013-07-09 2013-10-17 13726350012013 PAGESE PER SARDO SHPK NGA KOMUNA QENDER MALLAKASTER
Komuna Aranitas (0924) S A R D O Mallakaster 156,000 2013-09-19 2013-10-24 11726370012013 PAGESE PER SARDO SHPK NGA KOMUNA ARANITAS
Komuna Fshat Ballsh (0924) S A R D O Mallakaster 1,481,057 2013-09-09 2013-10-24 17126350012013 PAGESE PER SARDO SHPK NGA KOMUNA QENDER MALLAKASTER
Komuna Kuman (0909) S A R D O Fier 347,400 2013-10-23 2013-11-06 17324210012013 2421001 K/Kuman Fier pagese per garanci
Komuna Frakull (0909) S A R D O Fier 2,689,430 2013-11-05 2013-11-15 13424150012013 K FRAKULL 5% GARANCI PER RIKONSTRUKSION RRJETI I BRENDESHEM I UJESJELLESIT
Komuna Kuman (0909) S A R D O Fier 180,000 2013-11-19 2013-11-20 18624210012013 Pagese nga K/Kuman Fier
Komuna Fshat Ballsh (0924) S A R D O Mallakaster 1,673,261 2013-11-25 2013-11-26 23226350012013 PAGESE PER SARDO SHPK NGA KOMUNA QENDER MALLAKASTER
Komuna Terpan (0202) S A R D O Berat 1,676,370 2013-12-24 2013-12-24 18623070012013 komuna terpan pe SARDO shpk rikonstruksion rruge kontrata 02.12.2013 fat nr 116 dt 19.12.2013
Bashkia Mamuras (2019) S A R D O Laç 3,219,360 2013-12-23 2013-12-24 365216200012013 BASHKIA MAMURRAS PAGUAR KONTRATE NR 911/13 DT 06.12.2013 FT NR 116 DT 22.12.2013 NR SERIE 10348082 UP NR 18 DT 16.09.2013 FORMULAR I SIGUR TE OFERTES PREVENTIV
  • < Më para
  • 1
  • Më pas >