Pagesa të Thesarit 2012 - 2013 (Mbi 400,000 transaksione te regjistruara)

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

  • Si i shpenzon parate administrata publike
  • Ku shkuan fondet e alokuara
  • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
  • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
  • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
  • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

Rezultate përmbledhëse

Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
All REAL - COM All 2,441,104.00 11 All => =>

Transaksione

Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Pershkrim fature
Inspektoriati Qendror (3535) REAL - COM Tirane 475,560 2012-03-21 2012-04-02 120870112012 231 INSPEKTORIATI QENDROR . instalim i rrjetit kompjuterik up.4,31.01.2012,pv01.02.2012,f29,03.02.2012,s88569798
Komisioni i Sherbimit Civil (3535) REAL - COM Tirane 199,260 2012-05-18 2012-05-28 8410670012012 231 Komis Sherbimit Civil INSTALIM RRJETIT KOMPJUTERIK UR. PR. NR. 14 DT 3.5.2012 PV. 4.5.2012 PV. 4.5.2012 FAT NR 143 DT 14.5.2012 SER 885698863 KONTRATA 284 DT 14.5.2012
Mini Bashkia 8 (3535) REAL - COM Tirane 83,832 2012-05-24 2012-06-08 10421011372012 602 Njesia bashkiake 8- instalim interneti,up.nr.12 dt.18.04.2012,pv.18.04.2012,pv.18.04.2012,fat.117 dt.18.04.2012
Bashkia Durres (0707) REAL - COM Durres 94,920 2012-11-09 2012-12-03 52021070012012 2107001 BASHKIA DURRES 5% GARANCI OBJEKTI BLERJE SISTEMI ELEKTRIK HYRJE-DALJE
Gjykata e rrethit Korce (1515) REAL - COM Korçe 55,800 2013-03-04 2013-03-05 3610290232013 MIREMBAJTJE CENTRALI NR FAT 29 DAT 19.02.2013 GJYKATA E RRETHIT KORCE
Aparati Ministrise se Financave (3535) REAL - COM Tirane 74,592 2013-05-10 2013-05-16 30610100012013 Min.Fin.blerje laptop Dell 2520 1 cope urdh.prok.49 dt.18.03.2013,njoftim i APP dt.15.04.2013 Fat.77 dt.12.04.2013 seri 01532177 F.h. 164 dt.12.04.2013, ftese per oferte
Drejtoria Rajonale e Kufirit dhe Migracionit Durres (0707) REAL - COM Durres 150,000 2013-08-06 2013-10-17 11710161012013 1016101 DREJT RAJ KUFI MIGRACION BLERJE MATERIALE
Komuna Luz I Vogel (3513) REAL - COM Kavaje 386,400 2013-10-23 2013-11-06 16124710012013 KOMUNA LUZ LIKUJDIM FAT 233 DT 11.10.2013 PER BLERJE PAISJE ZYRE
Drejtoria e Pergjithshme Detare Durres (0707) REAL - COM Durres 410,500 2013-10-23 2013-11-06 19610060982013 1006098 DREJT PERGJ DETARE KTHIM GARANCI PUNIME
Spitali Lezhe (2020) REAL - COM Lezhe 224,640 2013-11-22 2013-11-25 36010130212013 SPITALI LEZHE LIK FAT.254 DT.19.11.2013
Dega e Kujdesit Paresor Durres (0707) REAL - COM Durres 285,600 2013-12-18 2013-12-19 21310130052013 TDO 0707 DR.SHENDETIT PARESOR 1013005 LIK BL.PAJISJE ELEKTONIKE
  • < Më para
  • 1
  • Më pas >