Pagesa të Thesarit 2012 - 2013 (Mbi 400,000 transaksione te regjistruara)

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

  • Si i shpenzon parate administrata publike
  • Ku shkuan fondet e alokuara
  • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
  • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
  • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
  • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

Rezultate përmbledhëse

Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
All R. S. & M All 49,520,491.00 17 All => =>

Transaksione

Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Pershkrim fature
Drejtoria e Pergjitheshme e Rrugeve (3535) R. S. & M Tirane 37,999,750 2012-03-07 2012-03-21 13310060542012 231 DPRR ndertim Milot F Kruje sinjalistike shkr 1149 29.02.2012 sit 5 janar 2012 fat 14 20.02.2012 kont vazhd 3730/7 30.07.2010
Bashkia Korce (1515) R. S. & M Korçe 123,500 2012-03-09 2012-03-23 14721220012012 KTHIM 5% GARANCI PUNIMESH TABELA SINJALISTIKE BASHKIA KORCE
Drejtorite Mirmbajtjes Rrugeve Elbasan (0808) R. S. & M Elbasan 145,488 2012-03-19 2012-04-09 4410060622012 MIRM.RRUGE GARANCI DREJT.RAJONALE RRUGORE
Drejtorite Rajonale Mirmbajtjes Rrugeve Vlore (3737) R. S. & M Vlore 135,590 2012-04-26 2012-04-27 6710060822012 RRUGA URA 1006082 5% GARANCI URA E MIFOLIT -SARANDE
Drejtorite Rajonale Mirmbajtjes Rrugeve Vlore (3737) R. S. & M Vlore 115,494 2012-04-26 2012-04-27 6810060822012 RRUGA URA 1006082 5% GARANCI SINJALISTIKE RR TRANS BALLKANIKE
Bashkia Vlore (3737) R. S. & M Vlore 97,746 2012-05-17 2012-05-22 25/721460012012 BASHKIA 2146001 PAGUAR 5% SINJALISTIKA TURISTIKE VITI 2007
Komisioni i Prokurimit Publik (3535) R. S. & M Tirane 742,250 2012-07-25 2012-08-01 15110870102012 466 KOM.PROK.PUBLIK. KTHIM TE ARDH OP UB 131 DT 4.06.2012 VEND 407/8 DT 22.05.2012
Bashkia Durres (0707) R. S. & M Durres 97,511 2012-09-24 2012-09-25 45421070012012 2107001 BASHKIA DURRES KTHIM 5% GARANCI OBJEKTI SINJALISTIKA TURISTIKE
Komuna Lekaj (3513) R. S. & M Kavaje 109,200 2012-11-16 2012-12-13 16724700012012 KOMUNA LEKAJ LIKUIDIM FAT 136 DT 15.11.2012
Komisioni i Prokurimit Publik (3535) R. S. & M Tirane 9,497 2013-01-17 2013-01-21 1210870102013 KOMISIONI PROK PUBLIK KTHIM TE ARDH OP EKONOMIK UB 279 DT 16.11.2012 VEND KPP 1105/2 DT 6.011.2012
Komuna Lekaj (3513) R. S. & M Kavaje 42,012 2013-02-11 2013-02-18 2024700012013 KOMUNA LEKAJ BLERJE TE TJERA MATERIALE FAT 158 DT 16.01.2013
Komuna Bushat (3333) R. S. & M Shkoder 1,731,259 2013-03-18 2013-03-19 7127640012013 KOMUNA BUSHAT , FAT 88730229 DT 06.03.2013
Ndermarja e punetoreve nr. 2 (3535) R. S. & M Tirane 1,348,920 2013-04-23 2013-04-24 36 2101155 2013 Nder Punt nr 2 mater elektrike urdh prok nr 1182 dt 07.08.2012 proc verb dt 23.08.2012 njof fit 1275 dt 03.09.2012 kontr 1369 dt 20.09.2012 fat 112 dt 02.10.2012 seri 88730162 fl hyr 2 dt 02.10.2012
Komuna Bushat (3333) R. S. & M Shkoder 1,930,945 2013-06-21 2013-08-01 16927640012013 KOMUNA BUSHAT, FAT 88730259 DT 06.03.2013
Komuna Bushat (3333) R. S. & M Shkoder 902,139 2013-07-12 2013-10-02 19527640012013 KOMUNA BUSHAT,FAT 88730284 DT 26.06.2013
Bashkia Tirana (3535) R. S. & M Tirane 1,500,000 2013-12-20 2013-12-20 1001 2101001 2013 Bashkia Tirane lik sinjal vert urdh prok nr 6dt 14.2.13,rap permb 6/3 dt 23.8.2013,njof fit 6/4 dt 02.4.2013,kontr 6/5dt 22.4.2013,sit nr1dt 25.9.2013,fat 88730307dt 25.9.2013
Bashkia Tirana (3535) R. S. & M Tirane 2,489,190 2013-12-17 2013-12-18 924 2101001 2013 Bashkia Tirane lik emertimi proj rrugeve,vazhd kontr 1495 dt 17.02.2011,situac perf 15.04.2011,fat 84092598 dt 01.06.2013
  • < Më para
  • 1
  • Më pas >