Pagesa të Thesarit 2012 - 2013 (Mbi 400,000 transaksione te regjistruara)

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

  • Si i shpenzon parate administrata publike
  • Ku shkuan fondet e alokuara
  • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
  • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
  • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
  • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

Rezultate përmbledhëse

Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
All POSTA SHQIPTARE SH.A All 20,508,118,884.00 29,271 All => =>

Transaksione

Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Pershkrim fature
Zyrat e Regjistrimit Gramsh (0810) POSTA SHQIPTARE SH.A Gramsh 6,402 2012-01-27 2012-01-30 010101406712 Sa xhiruar fturen nr.799 date 13/12/2011 nga Zyra Regjistrimit Pasuris Gramsh
Burgu Fushe-Kruje (0716) POSTA SHQIPTARE SH.A Kruje 11,202 2012-01-27 2012-01-30 8101405012 1014050 sa lik fat nr 329 dt 30.11.2011 dhe fat nr 357dt 31.12.2012 nga burgu f kruje
Komuna Qender (0821) POSTA SHQIPTARE SH.A Librazhd 3,698,600 2012-01-30 2012-01-30 10259000112 PAGESA E PAAFTESISE MUAJI DHJETOR 2011,KOMUNA QENDER LB
Mini Bashkia 8 (3535) POSTA SHQIPTARE SH.A Tirane 2,868 2012-01-27 2012-01-30 12/2101137/2012 602 Min.Bashkia 8- posta fat.nr.4450.dt.26.12.2011 seria 87429705
Dogana Sarande (3731) POSTA SHQIPTARE SH.A Sarande 7,548 2012-01-30 2012-01-30 12/1010091 SHP POSTE NGA DOGANA
Bashkia Peqin (0827) POSTA SHQIPTARE SH.A Peqin 10,177 2012-01-30 2012-01-30 25213400112 Interes postare nga Bashkia Peqin per muajin Janar 2012
Komuna Pishaj (0810) POSTA SHQIPTARE SH.A Gramsh 549,800 2012-01-30 2012-01-30 025243000112 Sa paguar nd/ekonomike Komuna Pishaj
Drejtoria Qendrore Rezervave (3535) POSTA SHQIPTARE SH.A Tirane 16,290 2012-01-30 2012-01-30 6/1016091/2012 602-Drejt.Pergj.Reze.Mater.Shtete posta,fat nr 4034,4337 dt 26.12.2011.26.11.2011,seri 87418240,87429893
Komuna Pishaj (0810) POSTA SHQIPTARE SH.A Gramsh 3,299 2012-01-30 2012-01-30 026243000112 Sa paguar komision postar Komuna Pishaj
Bashkia Peqin (0827) POSTA SHQIPTARE SH.A Peqin 1,696,200 2012-01-30 2012-01-30 24213400112 Ndihmat nga Bashkia Peqin per muajin Janar 2012
Ministria e Integrimit (3535) POSTA SHQIPTARE SH.A Tirane 49,930 2012-01-27 2012-01-30 27/1078001/2012 602 MINISTRIA INTEGRIMIT Sherbim postar 2011 up 19 dt 27.01.2011 PV 27.01.2011 kontrat 27.01.2011 Fat 4210 dt 26.12.2011 seri 87429766
Dega e Thesarit Shkoder (3333) POSTA SHQIPTARE SH.A Shkoder 378 2012-01-30 2012-01-30 9 1010033 2012 dega thesarit nr 87415439 dhjetor 2011
Zyra e Permbarimit Sarande (3731) POSTA SHQIPTARE SH.A Sarande 13,644 2012-01-30 2012-01-31 08/1014037 SHP POSTE NGA PERMBARIMI
Drejtoria Arsimore Lezhe (2020) POSTA SHQIPTARE SH.A Lezhe 496,000 2012-01-30 2012-01-31 202 DREJT ARSIM LEZHE LIK DIF V.2011 PER SUBVENS E TEKSTEVE SHKOLLORE
Komuna Pogon (1111) POSTA SHQIPTARE SH.A Gjirokaster 10,386 2012-01-30 2012-01-31 5.2454001.2012 KOMUNA POGON 2454001 PER PAGES posta 12-2011
Bashkia Kelcyre (1128) POSTA SHQIPTARE SH.A Permet 7,584 2012-01-30 2012-01-31 15154 POSTA F.426,430,471 B.KELCYRE
Qendra polivalente Sarande (3731) POSTA SHQIPTARE SH.A Sarande 360 2012-01-30 2012-01-31 10/2138009 SHP POST NGA POLIVALENTE
Shtepia e Femijeve Shkollor Sarande (3731) POSTA SHQIPTARE SH.A Sarande 8,400 2012-01-30 2012-01-31 13/22138010 SHP POSTE NGA SHT E FEMIJES
Komuna Pogon (1111) POSTA SHQIPTARE SH.A Gjirokaster 96,250 2012-01-30 2012-01-31 3.2454001.2012 KOMUNA POGON 2454001 PER PAGES KESHILLTARET 12-2011
Komisariati i Policise Sarande (3731) POSTA SHQIPTARE SH.A Sarande 28,638 2012-01-30 2012-01-31 11/1016052 SHP NGA POLICIA
Dega e Instat rrethi Sarande (3731) POSTA SHQIPTARE SH.A Sarande 1,680 2012-01-30 2012-01-31 08/1050032 SHP POSTE NGA STATISTIKA
Komuna Cepo (1111) POSTA SHQIPTARE SH.A Gjirokaster 131,373 2012-01-30 2012-01-31 12.2450001.2012 2450001 KOMUNA CEPO PER PAGES PULLA POSTE 12-2011
Sp. Kavaje (3513) POSTA SHQIPTARE SH.A Kavaje 168 2012-01-25 2012-01-31 12/7330 SPITALI SHERBIM POSTARE DHJETOR 2011 FAT 553 31.12.2011
Zyra e Punes Permet (1128) POSTA SHQIPTARE SH.A Permet 556,049 2012-02-01 2012-02-01 091025 Z PUNES PAGESE PAPUNESIE JANAR 2012
Komuna Funar (0808) POSTA SHQIPTARE SH.A Elbasan 2,930,290 2012-02-01 2012-02-01 9 2382001 2012 ndihme Komuna Funar
Zyra e Punes Mallakaster (0924) POSTA SHQIPTARE SH.A Mallakaster 160,067 2012-02-01 2012-02-01 01510250242012 PAGESE PER POSTEN BALLSH ASISTENCE E THJESHTE NGA ZYRA E PUNES MALLAKASTER
Gjykata e rrethit Kavaje (3513) POSTA SHQIPTARE SH.A Kavaje 115,000 2012-02-01 2012-02-01 11/029 GJYKATA FLETORE ZYRTARE 2012
Komuna Zerqan (0603) POSTA SHQIPTARE SH.A Bulqize 2,765,324 2012-02-01 2012-02-01 0723200012012 Komuna Zerqan (2320001) likujdim paaftesia Dhjetor 2011-Janar 2012.
Komuna Gjinar (0808) POSTA SHQIPTARE SH.A Elbasan 4,077,580 2012-02-01 2012-02-01 1023860012012 ndihma Kom Gjinar 2386001
Zyra e Punes Tepelene (1134) POSTA SHQIPTARE SH.A Tepelene 341,053 2012-02-01 2012-02-01 5/1025034012 PAGESE PAPUNESIE ZYRA E PUNES
Zyra e Punes Kucove (0217) POSTA SHQIPTARE SH.A Kuçove 1,347,484 2012-02-01 2012-02-01 1210250172012 pagese papunesie zyra e punesimit kod.1025017
Dega e Instat rrethi Kucove (0217) POSTA SHQIPTARE SH.A Kuçove 198 2012-02-01 2012-02-01 810500182012 shpenz.poste dega e statistikes kod.1050018 fat.87428629 dt.31.01.2012
Dega e Thesarit Kucove (0217) POSTA SHQIPTARE SH.A Kuçove 708 2012-02-01 2012-02-01 1310100172012 shpenz.poste dega e thesarit kod.1010017 fat.87428631 dt.31.01.2012
Komuna Helmes (3513) POSTA SHQIPTARE SH.A Kavaje 1,076,680 2012-02-01 2012-02-01 1/472N KOMUNA HELMAS NDIHME E PAAFTESI
Dega e Instat rrethi Durres (0707) POSTA SHQIPTARE SH.A Durres 3,120 2012-02-01 2012-02-01 910500082012 TDO 0707 DEGA INSTAT 1050008 POSTA MUAJI JANAR 2012 FDR 821 NR SERIS 87434821
Komuna Rrape (3330) POSTA SHQIPTARE SH.A Puke 1,777,098 2012-02-01 2012-02-01 0527230012012 KOMUNA RRAPE PUKE KODI 2723001 NDIHMA EKONOMIKE +PAGESE PAAFTESIE MUAJI JANAR 2012 VKK 1 DT 26.01.2012 SIPAS LISTES
Bashkia Rubik (2026) POSTA SHQIPTARE SH.A Mirdite 4,626,800 2012-02-01 2012-02-01 6721640012012 bashkia rubik per ndim ek dhjetor 2011 paaftes 2012
Bordi i Kullimit Lushnje (0922) POSTA SHQIPTARE SH.A Lushnje 708 2012-02-01 2012-02-01 9.1005081.12 1005081 Bordi Kullimit Lushnje posta dhjetor 2011
Komuna Llugaj (1836) POSTA SHQIPTARE SH.A Tropoje 1,023,600 2012-02-02 2012-02-02 1928260012012 Komuna Llugaj Tropoje, Invalite per muajn janar 2012
Komuna Blinisht (2020) POSTA SHQIPTARE SH.A Lezhe 16,000 2012-02-01 2012-02-02 7707 KOMUNA BLINISHT LEZHE PAG FAT PER FLETOREN ZYRTARE 2012