Pagesa të Thesarit 2012 - 2013 (Mbi 400,000 transaksione te regjistruara)

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

  • Si i shpenzon parate administrata publike
  • Ku shkuan fondet e alokuara
  • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
  • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
  • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
  • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

Rezultate përmbledhëse

Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
All PIENVIS / TIRANE All 57,306,493.00 27 All => =>

Transaksione

Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Pershkrim fature
Bashkia Kucove (0217) PIENVIS / TIRANE Kuçove 173,466 2012-03-23 2012-04-10 7721240012012 shpenz.per mirembajtje varrezash bashkia kucove kod.2124001 fat.88885189 dt.31.12.2011
Bashkia Kucove (0217) PIENVIS / TIRANE Kuçove 155,317 2012-05-17 2012-05-22 15021240012012 situacion varrezash bashkia kucove kod.2124001 fat.01681974 dt.31.03.2012
Njesia e Zbatimit te Projektit "Banesa me qellim social" Durres (0707) (0000) PIENVIS / TIRANE Durres 2,044,102 2012-05-22 2012-06-01 1010069272012 TDO 0707 NJESIA E ZBATIMIT TE PROJEKTIT 1006927/RIMBURSIM T.V.SH
Bashkia Tirana (3535) PIENVIS / TIRANE Tirane 2,355,608 2012-07-27 2012-08-03 50021010012012 Bashkia Tirane lik rikon kopshti 22 kontr 11290 dt 30.12.2009 sit perf 02.03.2011 fat 71375542 dt 02.04.2011 ,fat 7137555 dt 20.03.2011 akt marev 9128 dt 26.11.2010
Bashkia Tirana (3535) PIENVIS / TIRANE Tirane 3,189,516 2012-07-27 2012-08-03 49921010012012 Bashkia Tirane lik rikon kopshti 31 urdh prok nr 1915 dt 17.12.2010 proc verb dt 20.12.2010 njof fit 9690 dt 20.12.2010 kontr 9691 dt 20.12.2010 situac 20.02.2011 fat 71375535 dt 20.02.2011 proc verb dt 11.04.04.2011
Bashkia Tirana (3535) PIENVIS / TIRANE Tirane 453,700 2012-07-27 2012-08-03 49821010012012 Bashkia Tirane lik 5% kopshti 56 vazhd kontr 7583 dt 15.10.2007 situac 15.12.2007 proc verb dt 27.12.2007
Bashkia Tirana (3535) PIENVIS / TIRANE Tirane 7,644,392 2012-08-08 2012-08-16 63721010012012 Bashkia Tirane lik kopshti 22 vazhd kontr 11290 dt 30.12.2009 situac 02.03.2011 fat 71375538 dt 20.03.2011
Bashkia Kucove (0217) PIENVIS / TIRANE Kuçove 155,320 2012-08-14 2012-08-17 24121240012012 shpenz. per mirmb. varreza bashkia kodi 2124001
Njesia e Zbatimit te Projektit "Banesa me qellim social" Durres (0707) (0000) PIENVIS / TIRANE Durres 3,360,551 2012-08-14 2012-08-17 1210069272012 TDO 0707 NJESIA E ZBATIMIT TE PROJEKTIT 1006927/RIMBURSIM T.V.SH
Bashkia Kucove (0217) PIENVIS / TIRANE Kuçove 155,320 2012-09-14 2012-09-17 27121240012012 shpenz. per mirembajtje varreza bashkia kodi 2124001 fat.01681947 dt.31.07.2012
Bashkia Kucove (0217) PIENVIS / TIRANE Kuçove 155,320 2012-10-18 2012-10-24 30721240012012 shpenzime mirembjtje varrezash bashkia kucove kod.212400 fat.03188412 dt.31.08.2012
Bashkia Kucove (0217) PIENVIS / TIRANE Kuçove 155,320 2012-11-13 2012-12-07 33321240012012 situacion varrezash bashkia kucove kod.2124001 fat.03188425 dt.30.09.2012
Bashkia Kucove (0217) PIENVIS / TIRANE Kuçove 155,999 2012-04-20 2012-04-25 10421240012012 shpenz.mirembajtje varrezash bashkia kucove kod.2124001 fat.88885247 dt.29.02.2012
Bashkia Kucove (0217) PIENVIS / TIRANE Kuçove 167,222 2012-04-23 2012-04-25 9921240012012 situacion mirembajtje varrezash bashkia kucove kod.2124001 fat.88885219 dt.31.01.2012
Njesia e Zbatimit te Projektit "Banesa me qellim social" Durres (0707) (0000) PIENVIS / TIRANE Durres 550,460 2012-02-07 2012-02-16 110069272012 TDO 0707 NJESIA E ZBATIMIT TE PROJEKTIT 1006927/RIMBURSIM T.V.SH
Bashkia Kucove (0217) PIENVIS / TIRANE Kuçove 306,597 2013-03-12 2013-03-15 9221240012013 mirembajtje varrezash tetor -nentor 2012 bashkia kod.2124001 fat.03188441,05989511
Bashkia Kucove (0217) PIENVIS / TIRANE Kuçove 160,920 2013-04-03 2013-04-04 12021240012013 mirembajtje varrezash dhjetor 2012 bashkia kod.2124001 fat.05989539
Bashkia Kucove (0217) PIENVIS / TIRANE Kuçove 148,678 2013-04-16 2013-04-17 15121240012013 mirembajtje varrezash janar 2013 bashkia kod.2124001 fat.05989555
Bashkia Kucove (0217) PIENVIS / TIRANE Kuçove 164,954 2013-05-14 2013-05-16 18121240012013 mirembajtje varrezash shkurt 2013 bashkia kod.2124001 fat.05989570
Njesia e Zbatimit te Projektit "Strehim me qellim social" Bashkia Durres (0707) PIENVIS / TIRANE Durres 19,547,109 2013-06-12 2013-06-19 40 21070232013 TDO 0707 NJESIA ZBATIMIT PROJEKTIT 2107023 LIK DIFERENSE TE KONTRAT NR 237 PRO SITUACIONI PERFUNDIMTARE INPJANTI I FURNIZIMIT ME UJE DHE ENERGJIS ELEKTRIKE STREHIM QELLIM SOCIALE
Bashkia Kucove (0217) PIENVIS / TIRANE Kuçove 463,989 2013-07-05 2013-08-20 22521240012013 shpenz. mirm. varreza kodi 2124001 bashkia kv fat nr 05989588 dt 31.03.2013
Bashkia Kucove (0217) PIENVIS / TIRANE Kuçove 161,684 2013-08-14 2013-10-17 28621240012013 pagese per sherbime mirembajtje varreza bashkia kod.2124001 fat.08254650
Bashkia Kucove (0217) PIENVIS / TIRANE Kuçove 320,793 2013-10-16 2013-10-24 33621240012013 shpenzime per mirembajtje varrezash bashkia kod.2124001 fat.08254684,08254670
Bashkia Kucove (0217) PIENVIS / TIRANE Kuçove 159,546 2013-10-17 2013-10-24 36021240012013 pagese per sherbime mirembajtje varrezash bashkia kod.2124001 fat.08254699
Njesia e Zbatimit te Projektit "Strehim me qellim social" Bashkia Durres (0707) PIENVIS / TIRANE Durres 12,604,960 2013-11-26 2013-11-27 9921070232013 TDO 0707 NJESIA ZBATIMIT PROJEKTIT 2107023 LIK DIFERENSE/KONT.1186 SIT.PERF.
Bashkia Tirana (3535) PIENVIS / TIRANE Tirane 2,337,239 2013-12-30 2013-12-31 1067 2101001 2013 Bashkia Tirane lik rik kopshti 40 vazhd kontr 11290 dt 30.12.2009,mareveshje 9128 dt 26.11.2010,akt marev nr 898 dt 26.11.2011,sit perf 2.03.2011,proc verb kol 21.4.2011,fat 71375538 dt 20.3.2011
Bashkia Kucove (0217) PIENVIS / TIRANE Kuçove 58,411 2013-12-12 2013-12-19 42021240012013 mirembajtje varrezash tetor 2013 bashkia kod.2124001 fat.10543773
  • < Më para
  • 1
  • Më pas >