Pagesa të Thesarit 2012 - 2013 (Mbi 400,000 transaksione te regjistruara)

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

  • Si i shpenzon parate administrata publike
  • Ku shkuan fondet e alokuara
  • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
  • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
  • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
  • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

Rezultate përmbledhëse

Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
All PELIKANI SECURITY All 6,412,199.00 37 All => =>

Transaksione

Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Pershkrim fature
Gjykata e Apelit Durres (0707) PELIKANI SECURITY Durres 127,800 2012-02-14 2012-02-20 1610290032012 TDO 070/GJYKATA APELIT /KOD 1029003/PAGESE PER ROJE
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (3535) PELIKANI SECURITY Tirane 543,888 2012-03-07 2012-03-21 60/10730012012 602 KQZ sherb ruajtje up 20 dt 17.02.2011 kontr 804/12 dt 03.03.2011 fat 31.01.2012 fat 29.02.2012
Gjykata e Apelit Durres (0707) PELIKANI SECURITY Durres 127,800 2012-03-09 2012-03-21 10290032012 TDO 070/GJYKATA APELIT /KOD 1029003/PAGESE PER ROJE
Galeria Kombetare e arteve (3535) PELIKANI SECURITY Tirane 498,061 2012-04-27 2012-05-03 43 10120212012 602 GALERIA sherbim me kont ne vazhdim dt 20.01.2012 fat 92 dt 31.03.2012
Gjykata e Apelit Durres (0707) PELIKANI SECURITY Durres 255,600 2012-05-10 2012-05-15 11610290032012 TDO 070/GJYKATA APELIT /KOD 1029003/PAGESE PER ROJE
Galeria Kombetare e arteve (3535) PELIKANI SECURITY Tirane 139,098 2012-05-16 2012-05-21 6410120212012 602 GALERIA sherbim me kont ne vazhdim dt 20.01.2012 fat 186 dt 30.04.2012
Gjykata e Apelit Durres (0707) PELIKANI SECURITY Durres 134,323 2012-08-07 2012-08-14 12210290032012 TDO 070/GJYKATA APELIT /KOD 1029003/PAGESE PER ROJE
Gjykata e Apelit Durres (0707) PELIKANI SECURITY Durres 134,323 2012-09-05 2012-09-11 126.10290032012 TDO 070/GJYKATA APELIT /KOD 1029003/PAGESE PER ROJE
Gjykata e Apelit Durres (0707) PELIKANI SECURITY Durres 134,323 2012-10-05 2012-10-08 14610290032012 TDO 070/GJYKATA APELIT /KOD 1029003/PAGESE PER ROJE
Gjykata e Apelit Durres (0707) PELIKANI SECURITY Durres 134,323 2012-11-01 2012-11-13 17110290032012 TDO 070/GJYKATA APELIT /KOD 1029003/PAGESE PER ROJE
Galeria Kombetare e arteve (3535) PELIKANI SECURITY Tirane 164,478 2012-12-07 2012-12-18 161 10120212012 602 GALERI roje konv 4.05.12 ft 415 dt 27.07.12 ser 04055927
Galeria Kombetare e arteve (3535) PELIKANI SECURITY Tirane 307,024 2012-11-27 2012-12-17 14910120212012 1012021 602 GALERIA roje up 59/8 dt 26.03.12 njf 04.05.12 app 04.05.11 kontr 59/30 dt 04.05.122 ft 326 dt 30.06.12 ser 00832488
Gjykata e Apelit Durres (0707) PELIKANI SECURITY Durres 127,800 2012-06-04 2012-06-11 12610290032012 TDO 070/GJYKATA APELIT /KOD 1029003/PAGESE PER ROJE
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (3535) PELIKANI SECURITY Tirane 271,944 2012-02-08 2012-02-16 3010730012012 602 KQZ sherb ruajtje up 20 dt 17.02.2011 kontr 804/12 dt 03.03.2011 fat 796 dt 31.12.2011 akt rak 16.01.2012
Gjykata e Apelit Durres (0707) PELIKANI SECURITY Durres 268,646 2013-01-17 2013-01-21 810290032013 TDO0707/GJYKATA APELIT KOD 1029003/PAGESE PER ROJE
Galeria Kombetare e arteve (3535) PELIKANI SECURITY Tirane 164,478 2013-02-11 2013-02-18 1210120212013 GALERIA ROJE KONT 59/30 DT 04.05.12 V FT 505 DT 31.08.12 SER 04745066
Komisioni i Prokurimit Publik (3535) PELIKANI SECURITY Tirane 6,839 2013-03-05 2013-03-07 5010870102013 KOMISIONI PROK PUBLIK KTHIM TE ARDH OP EKONOMIK UB 17 DT 23.01.2012 VEND KPP 1046/2 DT 12.01.2012
Gjykata e Apelit Durres (0707) PELIKANI SECURITY Durres 268,646 2013-03-07 2013-03-13 4110290032013 TDO0707/GJYKATA APELIT KOD 1029003/ROJE
Galeria Kombetare e arteve (3535) PELIKANI SECURITY Tirane 164,478 2013-03-07 2013-03-13 2110120212013 GALERIA roje kont v 59/30 dt 4.05.11 ft 612 dt 30.09.12 ser 04745173
Galeria Kombetare e arteve (3535) PELIKANI SECURITY Tirane 164,478 2013-05-07 2013-05-13 4510120212013 GALERIA ROJE KONT 59/30 DT 04.05.12 V azhdim FT 695 DT 31.10.12 SER 05037055
Komisioni i Prokurimit Publik (3535) PELIKANI SECURITY Tirane 16,065 2013-05-23 2013-06-12 13810870102013 KOMISIONI PROK PUBLIK KTHIM TE ARDH OP EKONOMIK UB 101 DT 29.05.2013 VEND KPP 331/3 DT 16.04.2013 UB 102 DT 29.04.2013 VEND 337/3 DT 16.04.2013
Prokuroria e rrethit Durres (0707) PELIKANI SECURITY Durres 172,636 2013-06-12 2013-06-19 14610280062013 TDO 0707 PROKURORIA RRETHIT GJYQESOR SHERBIM RUAJTJE FAT 31.05.2013 NR 416
Galeria Kombetare e arteve (3535) PELIKANI SECURITY Tirane 164,478 2013-07-02 2013-08-05 7110120212013 GALERIA ROJE KONT v 59/30 DT 04.05.12 ft 786 dt 30.11.13 ser 05037145
Prokuroria e rrethit Durres (0707) PELIKANI SECURITY Durres 172,636 2013-07-01 2013-09-06 16210280062013 TDO 0707 PROKURORIA RRETHIT GJYQESOR SHERBIM RUAJTJE FAT 30.06.2013 NR 441
Komisioni i Prokurimit Publik (3535) PELIKANI SECURITY Tirane 9,370 2013-07-04 2013-09-23 19910870102013 KOMISIONI PROK PUBLIK KTHIM TE ARDH OP EKON UB 168 DT 7.06.2013 VEND 499/4 DT 27.05.2013
Galeria Kombetare e arteve (3535) PELIKANI SECURITY Tirane 164,478 2013-09-03 2013-10-17 9410120212013 GALERIA ROJE KONT v 59/30 DT 04.05.12 ft840 dt 30.12.12 ser 06719050
Prokuroria e rrethit Durres (0707) PELIKANI SECURITY Durres 172,636 2013-08-09 2013-10-17 20210280062013 TDO 0707 PROKURORIA RRETHIT GJYQESOR SHERBIM RUAJTJE FAT552 DT 31.07.2013
Galeria Kombetare e arteve (3535) PELIKANI SECURITY Tirane 194,281 2013-10-09 2013-10-24 10710120212013 GALERIA roje irdher 59/32 dt 31.12.13 shtes kontr 31.12.12 ft 21 dt 31.01.13 ser 06719136
Prokuroria e rrethit Durres (0707) PELIKANI SECURITY Durres 172,636 2013-09-10 2013-10-24 21810280062013 TDO 0707 PROKURORIA RRETHIT GJYQESOR SHERBIM RUAJTJE FAT 642 DD 31.08.2013
Komisioni i Prokurimit Publik (3535) PELIKANI SECURITY Tirane 7,335 2013-09-25 2013-10-24 25910870102013 KOMISIONI PROK PUBLIK KTHIM TE ARDH OP EKONOMIK UB 216 dt 8.07.2013 vend 681/2 dt 28.06.2013
Prokuroria e rrethit Durres (0707) PELIKANI SECURITY Durres 172,636 2013-10-04 2013-11-15 25410280062013 TDO 0707 PROKURORIA RRETHIT GJYQESOR SHERBIM RUAJTJE FAT 30.09.2013 NR 728
Galeria Kombetare e arteve (3535) PELIKANI SECURITY Tirane 62,671 2013-11-19 2013-11-20 11910120212013 1012021 GALERIA 602 roje kont sht v 31.12.12 ft 102 dt 28.02.13 ser 07302367
Prokuroria e rrethit Durres (0707) PELIKANI SECURITY Durres 172,636 2013-11-06 2013-11-27 28010280062013 TDO 0707 PROKURORIA RRETHIT GJYQESOR SHERBIM RUAJTJE FAT816 DT 31.10.2013
Prokuroria e rrethit Durres (0707) PELIKANI SECURITY Durres 172,636 2013-12-03 2013-12-03 30410280062013 TDO 0707 PROKURORIA RRETHIT GJYQESOR SHERBIM RUAJTJE FAT 897 DD 30.11.2013
Galeria Kombetare e arteve (3535) PELIKANI SECURITY Tirane 101,447 2013-12-05 2013-12-05 129101202120131 GALERIA 602 roje up 49/1 dt 13.03.13 njf 49/8 dt 3.04.13 kontr 49/13 dt 12.04.13 ft 288 dt 30.04.13 ser 09061105
Prokuroria e rrethit Durres (0707) PELIKANI SECURITY Durres 172,636 2013-11-06 2013-12-23 28010280062013 TDO 0707 PROKURORIA RRETHIT GJYQESOR SHERBIM RUAJTJE FAT816 DT 31.10.2013
Prokuroria e rrethit Durres (0707) PELIKANI SECURITY Durres 172,636 2013-12-09 2013-12-10 30910280062013 TDO 0707 PROKURORIA RRETHIT GJYQESOR SHERBIM RUAJTJE FAT 04.12.2013 NR 948
  • < Më para
  • 1
  • Më pas >