Pagesa të Thesarit 2012 - 2013 (Mbi 400,000 transaksione te regjistruara)

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

  • Si i shpenzon parate administrata publike
  • Ku shkuan fondet e alokuara
  • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
  • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
  • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
  • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

Rezultate përmbledhëse

Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
All PASTRIME SILVIO All 15,439,298.00 42 All => =>

Transaksione

Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Pershkrim fature
Agjensia Telegrafike Shqiptare (3535) PASTRIME SILVIO Tirane 74,000 2012-02-22 2012-02-23 6210310012012 602 ATSH SHP DIZENFEKTIMI UP NR 23 DT 8/2/2012 PV DT 10/2/2012 FAT NR 45 DT 14/2/2012 SERI 00915095
Universiteti i Tiranes (3535) PASTRIME SILVIO Tirane 78,000 2012-03-09 2012-03-23 8010110392012 602 Rektorati pastrim xhamash up 178 dt 14.11.11 pv 14.11.11 prog pune 25.10.2011 fat 401 dt 14.12.11 s 88119890
Ministria e Integrimit (3535) PASTRIME SILVIO Tirane 14,400 2012-03-13 2012-03-30 10410780012012 602 MINISTRIA INTEGRIMIT shpez operative fasade UP 16.1.2012,PV 3-4 dt 16.1.12,ft 25.1.12 nr 13 ser 915063
Qendra e Transferimit te Teknologjive Bujqesore Kruje (0716) PASTRIME SILVIO Kruje 36,000 2012-04-16 2012-04-24 10410051122012 SA LIK FAT NR 90 DT 27.03.2012 NGA QTTB F KRUJE
Bashkia Peqin (0827) PASTRIME SILVIO Peqin 2,061,444 2012-05-03 2012-05-09 10621340012012 Sherb Pastrimi nga Bashkia Peqin ne Favoe te Pastrim Silvio Tirane
Biblioteka kombetare (3535) PASTRIME SILVIO Tirane 64,500 2012-05-04 2012-05-11 8210120252012 602 BIBLOTEKA -Sherbim me Up 13 dt 08.03.2012 pv dt 16.03.2012 fat 124 dt 26.04.2012
Agjensia Telegrafike Shqiptare (3535) PASTRIME SILVIO Tirane 185,000 2012-05-09 2012-05-14 10910310012012 602ATSH SH/PASTRIMI UP NR 42 DT 23/4/2012 PV DT 28/4/2012 FAT NR 148 DT 30/4/2012 SERI 009151198
Agjensia Telegrafike Shqiptare (3535) PASTRIME SILVIO Tirane 21,600 2012-05-21 2012-05-29 12610310012012 602 ATSH SH/PASTRIMI UP NR 49 DT 2/5/2012 PV DT 5/5/2012 FAT NR 161 DT 14/5/2012 SERI 00915211
Keshilli i Larte drejtesise (3535) PASTRIME SILVIO Tirane 37,656 2012-07-30 2012-08-06 10810630012012 602 KSHILLI I LARTE I DREJTESISE.materiale pastrimi up 122 dt 08.06.12 pv 3,4 dt 14.6.12, 15.6.12 ft 234 ser 00915284 dt 19.6.12 fh 35 dt 19.6.12
Kuvendi Popullor (3535) PASTRIME SILVIO Tirane 121,568 2012-09-21 2012-09-25 72210020012012 600-KUVENDI LARJE PERDE,TAPETE Up.17 dt.06.02.12 pv 3&4 dt.23.03.12 kontrate 373/2 dt.26.03.12fat.208 dt.31.05.12
Ministria e Integrimit (3535) PASTRIME SILVIO Tirane 146,088 2012-10-09 2012-10-15 51910780012012 602 MINISTRIA INTEGRIMIT mat pastrimi up 128 dt 5.09.12 pv 5.09.12 ft 372 dt 5.09.12 ser 03933322 fh 118 dt 20.09.12
Kuvendi Popullor (3535) PASTRIME SILVIO Tirane 35,534 2012-10-12 2012-10-16 78910020012012 602-KUVENDI LARJE PERDE,TAPETE kontrate 373/2 dt.26.03.12 ne vazhdim fat.425 dt.01.10.12
Drejtoria e informacionit te Klasifikuar (3535) PASTRIME SILVIO Tirane 10,800 2012-11-02 2012-11-13 13810870042012 dsik pastrim gjelberim pv 5 dt 3.10.2012 fat 0393380 dt 3.10.2012
Kuvendi Popullor (3535) PASTRIME SILVIO Tirane 32,712 2012-11-20 2012-12-13 93110020012012 602-KUVENDI LARJE TAPETE kontrate 373/2 dt.26.03.12 ne vazhdim urdher per pagese 2794/1 dt.16.11.12 fat.492 dt.14.11.12 pv sherbimi dt,14.11.12
Drejtoria e informacionit te Klasifikuar (3535) PASTRIME SILVIO Tirane 186,000 2012-11-20 2012-12-13 14610870042012 DSIK SHPENZIME PASRTIMI UP 149 DT 5.11.2012 PV 3+4 DT 5.11.2012 FAT 488 DT 8.11.2012 SR 03933438
Qendra spitalore universitare "Nene Tereza" (3535) PASTRIME SILVIO Tirane 468,360 2012-12-08 2012-12-18 52410130492012 602QSUT pastrim up 195 dt 13.12.11 pv 20.12.11 ft 459 dt 30.12.11
Qendra Nderuniversitare e Sherbimeve te Rrjetit Telematik (3535) PASTRIME SILVIO Tirane 150,060 2012-12-07 2012-12-18 3910111602012 qendra e nderunivers e sherbimeve dhe rrjetit MATERIALE PASTRIMI UP 15 DT 23.11.2012 FAT 535 DT 5.12.202 SERI 05932885 FH 11 DT 7.12.202
Keshilli i Larte drejtesise (3535) PASTRIME SILVIO Tirane 143,484 2012-12-07 2012-12-18 20310630012012 602 KSHILLI I LARTE I DREJTESISE. UP 199 dt 1.11.12,PV 3 dt 1.11.12 ,PV 4 dt 2.11.12,UP 199/1 dt 1.11.12,PV 3 dt 1.11.12,PV 4 dt 2.11.12,,ft 486 ser 03933436,fh 48 dt 5.11.12
Keshilli i Larte drejtesise (3535) PASTRIME SILVIO Tirane 86,400 2012-12-07 2012-12-18 20210630012012 602 KSHILLI I LARTE I DREJTESISE. sherbim pastrimi UP 197 dt 1.11.12,PV 3 dt 1.11.12,PV 4 dt 2.11.12,ft 485 dt 5.11.12 ser 03933435
Kuvendi Popullor (3535) PASTRIME SILVIO Tirane 60,000 2012-12-06 2012-12-17 95410020012012 602-KUVENDI dezifektim Up.72 dt.04.06.12 for.3&4 dt.11.06.12 pv dt.20.10.12 fat.481 dt.02.11.12
Ministria e Integrimit (3535) PASTRIME SILVIO Tirane 14,400 2012-11-22 2012-12-17 58010780012012 602 MINISTRIA INTEGRIMIT mat pastrimi up 132 dt 26.09.12 pv 26.09.12 ft 388 dt 26.09.12 ser 03933338
Aparati i Keshillit te Ministrave (3535) PASTRIME SILVIO Tirane 1,035,720 2012-12-08 2012-12-19 44610130012012 602 km pastrim,up 3315 d 22/10/12,njf 24/10/12,kontr 3359 d 24/10/12,fat 534 d 4/12/12 s 5932884,sit 4/12/12
Keshilli i Larte drejtesise (3535) PASTRIME SILVIO Tirane 147,600 2012-12-09 2012-12-20 22110630012012 602 KSHILLI I LARTE I DREJTESISE. sherbime pastrimi ft 536 6.12.12 s05932886,up 226 3.12.12 pv 3,4.12.12
Drejtoria e informacionit te Klasifikuar (3535) PASTRIME SILVIO Tirane 140,000 2013-01-25 2013-01-25 1310870042013 DSIK BL MAT KAZERMIMI SHPENZ PASTRIMI UP 7 DT 9.01.2013 PV 3+4 DT 10.01.2013 FAT 8 DT 14.01.2013 SR 05932949
Qendra spitalore universitare "Nene Tereza" (3535) PASTRIME SILVIO Tirane 1,434,003 2013-02-08 2013-02-12 5410130492013 QSUT dezifektim up 2 dt 11.01.13 pv 15.01.13 ft 16 dt 24.01.13 ser 05932958 pvmd 24.01.13up 4 dt ,3 dt 11.01.13 pv 15.01.13 ft 18 dt 24.01.13 ser 05932960 ft 17 dt 24.01.13 ser 05932959
Bashkia Peqin (0827) PASTRIME SILVIO Peqin 2,355,936 2013-04-02 2013-04-03 8121340012013 Pastrim qytetinga Bashkia Peqin ne favor Pastrim Silvio Tirane
Kuvendi Popullor (3535) PASTRIME SILVIO Tirane 214,586 2013-05-15 2013-05-16 28110020012013 Kuvendi larje perde urdher per likujdim 3172/1 dt.08.01.13 kontrate ne vazhdim 373/2 dt.26.03.12 fat.592 dt.31.12.12
Komisariati Special "Resi" Tirane (3535) PASTRIME SILVIO Tirane 32,880 2013-06-06 2013-06-14 6210160082013 Reparti Special Resi materiale pastrimi up 7 22.05.2013 rap 23.05.2013 fat 275 31.05.2013 fh 3 31.05.2013
Nd-ja Punetore Nr.1 (3535) PASTRIME SILVIO Tirane 396,000 2013-06-05 2013-06-14 120 2101146 2013 Nd Punt nr 1 lik qera vin?5i urdh prok nr 4 dt 05.01.2012 proc verb dt 05.01.2012 ,fat 285 dt 12.07.2012 seri 03933235
Keshilli i Larte drejtesise (3535) PASTRIME SILVIO Tirane 98,064 2013-06-13 2013-06-20 13210630012013 1063001 602 KSHILLI I LARTE I DREJTESISE.sherbime te tjera ft 281 s08989673 3.6.13 pv 31.5.13 pv emergjence 3.6.13
Aparati Ministrise se Shendetesise (3535) PASTRIME SILVIO Tirane 470,400 2013-06-24 2013-08-05 19510130012013 602,MINISTRIA SHENDETESISE, PASTRIM,UP 8 D 21/1/13,PV 28/1/13,SHKRESE 14/1 D 14/1/13,SIT 31/5/13,FAT 276 D 31/5/13 S 08989668
Bashkia Peqin (0827) PASTRIME SILVIO Peqin 2,110,531 2013-07-04 2013-08-19 201221340012013 Pastrim Qyteti nga Bashkia Peqin ne favor Pastrimi Silvio Tirane
Komisioneri per Mbrojtjen e te Dhenave Personale (3535) PASTRIME SILVIO Tirane 10,000 2013-09-19 2013-10-22 16010890012013 KOM MBR DHEN PERS . lik ft pastrim tapeti up dt 17.7.2013, seri 09479650 dt 24.7.2013
Universiteti i Tiranes, fakulteti i Shkencave te Natyres (3535) PASTRIME SILVIO Tirane 96,000 2013-10-04 2013-10-24 231101114020131 Fak Shk Natyres marrje automj me qera up 30 dt 18.7.13 ftes ofert 24.7.13 ft 410 dt 5.9.13 s 09479736 vl perf
Bashkia Peqin (0827) PASTRIME SILVIO Peqin 588,984 2013-10-07 2013-10-24 30621340012013 Pastrim Qyteti nga Bashkia Peqin ne favor Pastrime Silvio Tirane
Sherbimi mjeko ligjor (3535) PASTRIME SILVIO Tirane 38,400 2013-09-12 2013-10-21 13210140442013 MJEKSIA LIGJORE sherbime pastrimi up nr 29 dt 1/8/2013 ftesa,1/8/2013 fit 2/8/2013 fat 31/8/2013
Instituti i Femijeve qe nuk degjojne (3535) PASTRIME SILVIO Tirane 7,200 2013-09-13 2013-10-21 8110110522013 602 inst nx sdegjojne sherbime up7,25.7.2013,pv25.7.2013,f359,25.7.2013,s09479651,vkm 47,23.1.2013
Universiteti i Tiranes (3535) PASTRIME SILVIO Tirane 433,572 2013-11-26 2013-11-27 39410110392013 UT Rektorati sherb pastrimi up 83 dt 19.11.13 ftes per ofert vl perf 21.11.2013 pv 22.11.13 ft 169 dt 22.11.13 s 11293885
Aparati i Keshillit te Ministrave (3535) PASTRIME SILVIO Tirane 1,496,220 2013-12-30 2013-12-31 40310030012013 pritje-percjellje UP.nr.34 dt.15.09.2013 P.V. dt.15.09.2013.kontrat sherb.nr.2761/3,dt.15.09.2013,fat.nr.232,dt.5.12.2013 seri 11293948,fat.nr.233,dt.5.12.2013,seri 11293949,fat.nr.234,dt.5.12.2013,seri 11293950,fat.nr.239,dt.6.12.2013 seri
Keshilli i Larte drejtesise (3535) PASTRIME SILVIO Tirane 173,196 2013-12-03 2013-12-04 28310630012013 1063001 602 KSHILLI I LARTE I DREJTESISE.materiale pastrimi ft 109 seri 09479825 dt 25.10.13 up 122 dt 16.10.13 pv 17.9.13 njoftim fituesi 25.9.13 fh 58, 59 dt 25.10.13