Pagesa të Thesarit 2012 - 2013 (Mbi 400,000 transaksione te regjistruara)

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

  • Si i shpenzon parate administrata publike
  • Ku shkuan fondet e alokuara
  • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
  • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
  • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
  • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

Rezultate përmbledhëse

Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
All ONUFRI TV All 712,700.00 32 All => =>

Transaksione

Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Pershkrim fature
Qarku Berat (0202) ONUFRI TV Berat 25,000 2012-05-04 2012-05-11 13020420012012 publikim lik fat 4 dt 04.04.2012 nga keshilli i qarkut berat 2042001
Bashkia Berat (0202) ONUFRI TV Berat 11,000 2012-05-11 2012-05-16 24921020012012 pagese per Tv Onufri nga Bashkia Berat 2102001
Qarku Berat (0202) ONUFRI TV Berat 25,000 2012-05-21 2012-05-29 14520420012012 publikime lik fatura 09 date 14.05.2012 nga keshilli i qarkut berat 2042001
Bashkia Berat (0202) ONUFRI TV Berat 27,800 2012-06-08 2012-06-20 30221020012012 pagese per Onufri TV ,likudim fature nr 11 dt 14.05.2012 nga Bashkia berat 2102001
Qarku Berat (0202) ONUFRI TV Berat 25,000 2012-06-18 2012-06-29 18720420012012 publikime likujdim fatura 16 date 15.06.2012 nga keshilli i qarkut berat 2042001
Qarku Berat (0202) ONUFRI TV Berat 50,000 2012-08-02 2012-08-08 520420012012 per onufti tv likujdim fatura 20 date 10.07.2012 nga keshilli i qarkut berat 2042001
Qarku Berat (0202) ONUFRI TV Berat 25,000 2012-09-04 2012-09-11 27820420012012 publikime likujdim fatura 24 date 09.08.2012 nga keshilli i qarkut berat 2042001
Qarku Berat (0202) ONUFRI TV Berat 25,000 2012-09-13 2012-09-17 29820420012012 pagese per Onufri Tv ,likujdim fature nr 29.dt.07.09.2012 nga Keshilli Qarkut 2042001
Qarku Berat (0202) ONUFRI TV Berat 25,000 2012-10-15 2012-10-17 34320420012012 publikime likujdim fatura 36 date 08.10.2012 nga keshilli i qarkut berat 2042001
Qarku Berat (0202) ONUFRI TV Berat 25,000 2012-11-14 2012-12-07 39820420012012 publikime likujdim fatura 5 date 9.11.2012 nga keshilli i qarkut berat 2042001
Drejtoria Arsimore Berat (0202) ONUFRI TV Berat 2,000 2012-12-05 2012-12-17 38210110022012 PAGES PER NJOFTIM PER TITRA PER MATURANTET FAT NR 50 DT 09.11.2012 NGA ARSIMI BERAT 1011002
Qarku Berat (0202) ONUFRI TV Berat 25,000 2012-12-06 2012-12-17 43020420012012 publikime likujdim fatura 56 dt 03.12.2012 nga keshilli i qarkut berat 2042001
Bashkia Berat (0202) ONUFRI TV Berat 18,000 2012-12-06 2012-12-17 60021020012012 pagese per Onufri Tv nga Bashkia Berat 2102001
Qarku Berat (0202) ONUFRI TV Berat 25,000 2013-03-06 2013-03-13 8420420012013 publikime lik fat mars 2013 nga keshilli i qarkut berat 2042001
Qarku Berat (0202) ONUFRI TV Berat 25,000 2013-04-05 2013-04-08 13920420012013 publikime lik fatura prill 2013 nga keshilli i qrkut berat 2042001
Qarku Berat (0202) ONUFRI TV Berat 50,000 2013-02-05 2013-02-06 3620420012013 publikime lik fat janar - shkurt 2013 nga keshilli i qarkut berat 2042001
Qarku Berat (0202) ONUFRI TV Berat 25,000 2013-05-14 2013-05-15 19420420012013 publikime lik fat maj 2013 nga k.qark berat 2042001
Qarku Berat (0202) ONUFRI TV Berat 25,000 2013-05-06 2013-05-10 17620420012013 publikime lik fat maj 2013 nga keshilli i qarkut berat 2042001
Qarku Berat (0202) ONUFRI TV Berat 25,000 2013-05-03 2013-05-10 15720420012013 publikime lik fat mars 2013 nga keshilli i qarkut berat 2042001
Bashkia Berat (0202) ONUFRI TV Berat 7,500 2013-05-24 2013-06-12 23021020012013 pagese per Onufri Tv nga Bashkia Berat 2102001
Bashkia Berat (0202) ONUFRI TV Berat 5,000 2013-06-05 2013-06-14 25221020012013 pagese per Onufri Tv nga Bashkia Berat 2102001
Qarku Berat (0202) ONUFRI TV Berat 25,000 2013-06-06 2013-06-14 21620420012013 publikime lik fatura qershor 2013 nga keshilli i qarkut berat 2042001
Qendra e muzeumeve(etnografik e onufri) Berat (0202) ONUFRI TV Berat 5,000 2013-06-20 2013-08-01 5210120142013 1012014 muzeu publikim ne telvizionin onufri
Qarku Berat (0202) ONUFRI TV Berat 25,000 2013-07-05 2013-08-20 26920420012013 publikime lik fat korrik 2013 nga keshilli i qarkut berat 2042001
Qarku Berat (0202) ONUFRI TV Berat 25,000 2013-08-13 2013-10-17 31220420012013 2042001 keshilli i qarkut berat per onufri berat lik fat gusht 2013
Qarku Berat (0202) ONUFRI TV Berat 25,000 2013-09-04 2013-10-17 33820420012013 2042001 keshilli i qarkut berat lik fat shtator 2013 per onufri tv berat
Drejtoria Arsimore Berat (0202) ONUFRI TV Berat 3,000 2013-09-04 2013-10-17 33910110022013 arsimi berat per onufri tv fat nr 33 dt 30.07.21013
Qarku Berat (0202) ONUFRI TV Berat 25,000 2013-10-14 2013-10-24 38620420012013 keshilli i qarkut berat lik fat tetor 2013
Bashkia Berat (0202) ONUFRI TV Berat 11,500 2013-10-09 2013-10-24 46621020012013 Bashkia Berat 2102001.per Onufri TV
Qarku Berat (0202) ONUFRI TV Berat 25,000 2013-11-06 2013-11-15 41520420012013 keshilli i qrkut berat lik fat nentor 2013
Qarku Berat (0202) ONUFRI TV Berat 25,000 2013-12-05 2013-12-06 45620420012013 keshilli i qarkut berat lik fat dhjetor 2013 publikime
Qarku Berat (0202) ONUFRI TV Berat 21,900 2013-12-12 2013-12-16 47120420012013 keshilli i qarkut berat lik fat sherbimi tlevizuv
  • < Më para
  • 1
  • Më pas >