Pagesa të Thesarit 2012 - 2013 (Mbi 400,000 transaksione te regjistruara)

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

  • Si i shpenzon parate administrata publike
  • Ku shkuan fondet e alokuara
  • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
  • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
  • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
  • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

Rezultate përmbledhëse

Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
All O.ES. DISTRIMED All 322,985,442.00 249 All => =>

Transaksione

Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Pershkrim fature
Spitali Gjirokaster (1111) O.ES. DISTRIMED Gjirokaster 187,488 2012-02-14 2012-02-20 2110130182012 1013018 SPITALI GJIROKASTER PER PAGES MEDIKAME FAT 38 DT 25.01.2011 KONTRAT NR 1 10.01.2012 NR SER 89147536
Sp. Gramsh (0810) O.ES. DISTRIMED Gramsh 156,000 2012-02-14 2012-02-20 2610130692012 Sa xhiruar faturen tuaj nr.67 date 10/02/2012 nga Spitali Gramsh
Sp. Sarande (3731) O.ES. DISTRIMED Sarande 883,671 2012-02-14 2012-02-20 3010130842012 SHP NGA SPITALI
Spitali Gjirokaster (1111) O.ES. DISTRIMED Gjirokaster 1,255,152 2012-02-20 2012-02-21 2910130182012 1013018 SPITALI GJIROKASTER PER pages mater mjekesore fat 74 dt 14.02.2012 nr ser 891447621 kontrat 10.01.2012
Spitali Vlore (3737) O.ES. DISTRIMED Vlore 460,800 2012-02-17 2012-02-21 3310130242012 SPITALI 1013024 B VOGEL APARAT OKSIGJENI FAT 58 DT 08.02.2012
Spitali Korce (1515) O.ES. DISTRIMED Korçe 456,850 2012-02-20 2012-02-22 7510130192012 APARATE LABORATORI FAT.37 (PJESORE) SPITALI KORCE
Spitali Fier (0909) O.ES. DISTRIMED Fier 424,167 2012-03-07 2012-03-16 6010130172012 LIKUJDIM SPITALI FIER
Qendra spitalore universitare "Nene Tereza" (3535) O.ES. DISTRIMED Tirane 7,000,000 2012-03-08 2012-03-21 9410130492012 602 Q S U T bl barna up 29.8.2011 v 12.10.2011 njf 12.10.2011 kontr 3730/5 dt 26.10.2011 fat 585 dt 15.12.2011 s 89243614 fh 934 dt 15.12.11 lik pjes
Reparti Ushtarak Nr.6630 Tirane (3535) O.ES. DISTRIMED Tirane 881,880 2012-03-07 2012-03-21 2110170782012 602,rep 6630,MEDIKAMENTE,UP 93/1 D 27/8/11,NJF 31/10/11,KONTR 93/5 D 10/10/11,FAT 564 D 5/12/11 S 89243592.FH 5 D 5/12/11,FAT 602 D 20/12/11 S 89243631,FH 6 D 20/12/11
Unversitet "L.Gurakuqi", Shkoder (3333) O.ES. DISTRIMED Shkoder 269,022 2012-03-09 2012-03-23 8910111292012 UNIVERSITETI L.GURAKUQI SHKODER 5% GARANCI PAISJE LAB. INFERMIERIA
Sp. Kolonje (1514) O.ES. DISTRIMED Kolonje 136,080 2012-03-09 2012-03-23 3710130722012 SPITALI KOLONJE ILACE DHE MATERIALE MJEKESORE FATURA NR.587 DT.16.12.2011 KONTRATA NR317DT.10.08.2011
Spitali Fier (0909) O.ES. DISTRIMED Fier 18,000 2012-07-04 2012-07-09 13610130172012 LIKUJDIM FATURE SPITALI FIER
Spitali Fier (0909) O.ES. DISTRIMED Fier 122,400 2012-07-04 2012-07-09 14110130172012 LIKUJDIM FATURE SPITALI FIER
Sp. Mallakaster (0924) O.ES. DISTRIMED Mallakaster 136,501 2012-03-21 2012-04-10 4210130772012 PAGESE PER O.E.S DISTRIMED NGA DREJTORIA E SPITALIT BALLAS
Instituti I Sigurise Ushqimore dhe Veterinarise (3535) O.ES. DISTRIMED Tirane 1,036,366 2012-03-23 2012-04-10 3410051112012 602isuv blerje kite kon.vazhdim ,up219,05.07.2011,njf.29953,18.08.2011,nj.lidhje kon.29954,31.08.2011,kon.fur 12,12.09.2012,f617,30.12.2011,s89243646,fh61,30.12.2011
Spitali Korce (1515) O.ES. DISTRIMED Korçe 22,550 2012-03-23 2012-04-10 13110130192012 APARATURA FAT.37 (DIFERENCA) SPITALI KORCE
Spitali Elbasan (0808) O.ES. DISTRIMED Elbasan 624,618 2012-03-30 2012-04-11 631013016 Medikamente Spitali Civil Elbasan
Sp. Laç (2019) O.ES. DISTRIMED Laç 72,365 2012-03-26 2012-04-11 5110130752012 KOD INST 1013075 SPITALI LAC LIKUJDIM FATURE NR 89147569 DT 16.03.2012 FH NR 9 DT 16.03.2012
Spitali Elbasan (0808) O.ES. DISTRIMED Elbasan 3,241,320 2012-03-30 2012-04-11 6310130162012 Medikamente Spitali Civil Elbasan
Spitali Fier (0909) O.ES. DISTRIMED Fier 2,400,204 2012-04-11 2012-04-18 8210130172012 LIKUJDIM FATURE SPITALI FIER
Spitali Fier (0909) O.ES. DISTRIMED Fier 151,200 2012-04-11 2012-04-18 8110130172012 LIKUJDIM FATURE SPITALI FIER
Spitali Lezhe (2020) O.ES. DISTRIMED Lezhe 532,380 2012-04-26 2012-04-27 6910130212012 SPITALI LEZHE LIK FAT.119 DT.16.03.2012
Qendra spitalore universitare "Nene Tereza" (3535) O.ES. DISTRIMED Tirane 13,000,000 2012-04-09 2012-04-13 11510130492012 602 Q S U T bl brna up 19.7.2011 v 21.7.2011 njf 19.7.2011 kontr 3046/7 dt 10.10.2011 fat 458 dt 17.10.11 s 88565485 fh 738 dt 18.10.2011
Qendra spitalore universitare "Nene Tereza" (3535) O.ES. DISTRIMED Tirane 4,441,280 2012-04-09 2012-04-13 11410130492012 602 Q S U T bl brna up 29.8.2011 v 12.10.2011 njf 12.10.2011 kontr 3730/8 dt 26.10.2011 fat 585 dt 15.12.11 s 89243614 fh 934 dt 15.12.2011
Spitali Korce (1515) O.ES. DISTRIMED Korçe 1,476,444 2012-04-05 2012-04-13 15910130192012 MEDIKAMENTE FAT.128,102,77 SPITALI KORCE
Spitali Vlore (3737) O.ES. DISTRIMED Vlore 4,037,539 2012-05-08 2012-05-11 9610130242012 SPITALI 1013024 KON 422+KON 566 JANRA 2012
Qendra spitalore universitare "Nene Tereza" (3535) O.ES. DISTRIMED Tirane 16,911,861 2012-05-14 2012-05-16 147/510130492012 602 Q S U T bl barna kontr vazhd lik perfund v 2011 3046/7 dt 1.10.11 at 550 dt 25.11.11 s 89243578 fh 845 dt 25.11.11 fat 482 dt 1.11.11 s 89243509 fh 778 dt 1.11.2011 kontr 3730/8 dt 26.10.11 fat 495 dt 2.11.11 s 89243522 fh 787 dt 2.11
Sp. Mallakaster (0924) O.ES. DISTRIMED Mallakaster 399,828 2012-05-14 2012-05-17 8310130772012 PAGESE PER VIKTOR METOHU NGA SPITALI MALLAKASTER
Spitali Elbasan (0808) O.ES. DISTRIMED Elbasan 439,766 2012-05-16 2012-05-21 17510130162012 Materialed Spitali Civil Elbasan
Sp. Sarande (3731) O.ES. DISTRIMED Sarande 887,501 2012-05-24 2012-06-01 10610130842012 LIK FAT.366 DT.07.09.2011,116 DT 14.09.2011,FAT.111,112 DT.09.09.2011 MATERIALE MJEKIMI NGA SPITALI
Spitali Lezhe (2020) O.ES. DISTRIMED Lezhe 67,440 2012-05-28 2012-06-04 13010130212012 SPITALI LEZHE LIK FAT.227 DT.18.05.2012
Sp. Librazhd (0821) O.ES. DISTRIMED Librazhd 126,720 2012-06-01 2012-06-08 14210130762012 SPITALI LIK FATUREMATERIALE MJEKSORE
Spitali Fier (0909) O.ES. DISTRIMED Fier 2,104,308 2012-06-12 2012-06-13 13710130172012 BLERJE MATERIALE MJEKIMI SPITALI FIER 1013017
Spitali Fier (0909) O.ES. DISTRIMED Fier 2,380,862 2012-06-12 2012-06-13 15810130172012 BLERJE MATERIALE MJEKIMI AGE SPIRALE SPITALI FIER 1013017
Universiteti i Tiranes (3535) O.ES. DISTRIMED Tirane 335,000 2012-06-08 2012-06-20 23510110392012 231 Rektorati UT bl paisje krijim kabinet shkencor f bankes boteroer up 133 dt 19.911 fom kontr 26802 dt 27.1.2011 nj levrim kotr 2680/5 d 1.11.2011 fat 562 dt 5.12.2011 s 89243590 fh 94 dt 50.12.2011
Spitali Vlore (3737) O.ES. DISTRIMED Vlore 4,603,429 2012-06-08 2012-06-20 12510130242012 SPITALI 1013024 KON 1140 DT 28.05.2012 FAT 249+250 /05/2012
Spitali Elbasan (0808) O.ES. DISTRIMED Elbasan 2,930,429 2012-06-15 2012-06-25 21210130162012 Medikamente Spitali Civil Elbasan
Spitali Elbasan (0808) O.ES. DISTRIMED Elbasan 474,000 2012-06-15 2012-06-28 209/110130162012 Materiale Spitali Civil Elbasan
Spitali Gjirokaster (1111) O.ES. DISTRIMED Gjirokaster 478,800 2012-06-19 2012-06-29 12610130182012 1013018 SPITALI GJIROKASTER PER PAGes rriparim autoklave
Spitali Vlore (3737) O.ES. DISTRIMED Vlore 4,442,198 2012-08-07 2012-08-07 17810130242012 SPITALI 1013024 KON 1140 MAJ 2012 FAT QERSHOR /KORRIK 2012