Pagesa të Thesarit 2012 - 2013 (Mbi 400,000 transaksione te regjistruara)

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

  • Si i shpenzon parate administrata publike
  • Ku shkuan fondet e alokuara
  • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
  • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
  • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
  • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

Rezultate përmbledhëse

Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
All O L S O N I All 20,329,410.00 117 All => =>

Transaksione

Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Pershkrim fature
Drejtoria e Bujqesise Tirane (3535) O L S O N I Tirane 121,649 2012-02-22 2012-02-23 2710050352012 602 drbu toner up.7,13.02.2012,pv13.02.2012,fh7,13.02.2012,s01474362
Drejtoria e Arkivave Shtetit (3535) O L S O N I Tirane 56,315 2012-02-24 2012-03-13 14010200012012 602 Drejtoria e Pergjithshme e Arkivave"bl kancelari up dt 25.1.2012, form 3,4 dt 30.1.2012, ft seri 01241411 dt 31.1.2012, fh dt 14.2.2012
Burgu 302 Tirane (3535) O L S O N I Tirane 112,600 2012-02-27 2012-03-15 3010140102012 602-Burgu Mine Peza Bl.dokumentac. Up.5 dt.25.01.12 pv 3&4 dt/25.01.12 fat1567157 dt.31.01.12 fh.9&10 dt/31.01.12
Mini Bashkia 8 (3535) O L S O N I Tirane 11,450 2012-03-05 2012-03-20 3821011372012 602 Min.Bashkia 8- blloqe ,up.nr.3 dt.06.02.2012,pv.3 dt.06.02.2012,pv.4 dt.06.02.2012 fat.nr.170 dt.06.02.2012 fh.nr.3 dt.06.02.2012
Autoriteti Kombetar i Certifikimit Elektronik (3535) O L S O N I Tirane 15,000 2012-03-07 2012-03-21 1710870072012 602 AKCE printime dhe publikime UP 6 DT 1.02.2012 PV 7.02.2012 FAT 01241447 DT 8.02.2012
Mini Bashkia 7 (3535) O L S O N I Tirane 192,540 2012-03-13 2012-03-29 5421011442012 602 Min.bashkia 7- lik kancelari urdh prok nr 6 dt 14.02.2012 proc verb dt 14.02.2012 fat 166,343,344,345,346 dt 28.02.2012 seri 01474462,461,463,429 hyrje nr 5,9 dt 28.02.2012
Drejtoria e Mbikqyrjes se Sherbimit te Proves (3535) O L S O N I Tirane 51,000 2012-06-25 2012-07-13 14010141002012 602-Drejt.Sherb.Proves bl dokumentacioni up nr 23/5/2012 pv dt 24/5/2012 fat dt 24/5/2012 fh dt 24/5/2012
Aparati Qendror i SHIKUT (3535) O L S O N I Tirane 14,200 2012-06-22 2012-07-13 20210180012012 1018001ap.shish mat speciale u 172/1 d 16.05.2012 pv 23.05.2012 fat 737 dt 28.05.2012 s 03395054 fh 11 dt 28.05.2012
Mini Bashkia 4 (3535) O L S O N I Tirane 273,406 2012-03-19 2012-04-02 5021011342012 602 Min.Bashkia 4- materiale zyre,up.nr.03 dt.20.01.2012,pv. dt.23.01.2012 pv.dt.27.01.2012 rap.perf. dt.10.02.2012 fat.nr. 237 dt.13.02.2012 fh.nr.05 dt.13.02.2012 fat.240 dt.13.02.2012 fh. nr.8 dt.13.02.2012 fat238 dt.13.02.2012 fh.06 dt.
Qend.Kombt.Inventariz.pasurive kulturore (3535) O L S O N I Tirane 108,830 2012-03-15 2012-04-02 2210120202012 1012020 602 Q K I P K Blerje me Ur 2 dt 02.03.2012 pv 02.03.2012 fat 359 dt 02.03.2012 fh 2 dt 12.03.2012
Komuna Ndroq (3535) O L S O N I Tirane 181,880 2012-03-19 2012-04-02 1228030012012 602-KOM NDROQ BLERJE KANCELERI UP 7 DT 11.04.2011 PV 18.040.11 +25.04.11 FAT 507 DT 03.05.011 SR 86131249 FAT 508 DT 03.05.11 SR 86131250 FH 6 DT 03.05.11
Mini Bashkia 4 (3535) O L S O N I Tirane 289,240 2012-03-23 2012-04-10 5821011342012 602 Min.Bashkia 4- bl.dokumentacioni,up nr.08 dt.06.02.2012 pv. dt.10.02.2012 pv. dt.10.02.2012 rap.perf. dt.16.02.2012 fat. nr.403 dt.20.03.2012fh.nr.11 dt.20.03.2012
Drejtorite Rajonale Rrugore Tirane (3535) O L S O N I Tirane 479,900 2012-04-10 2012-04-16 3010060792012 602 D.Rajonale.Rrugore kancelari up 13.03.12 pv 13.03.12 fat 418,419,420,421 23.03.2012 fh 8,9,10,11 23.03.12
Gjykata e Rrethit per Krimet (3535) O L S O N I Tirane 65,980 2012-04-11 2012-04-18 49 1029042 2012 602 Gjykata e Krimeve te Renda"Shtypshkrime, Urdher 39 dt 08.03.2012 pv 3/4 dt 12.03.2012 fat 390 dt dt 15.03.2012 seri 02514107 fh 11 dt 15.03.2012
Aparati Ministrise se Drejtesise (3535) O L S O N I Tirane 47,000 2012-04-16 2012-04-24 12210140012012 602 Ministria e Drejtesise kancelari Up.87/1 dt.16.03.12 pv 3 dt.16.03.12 pv 4 dt.29.03.12 fat.487 dt.29.03.12 fh.6 dt.29.03.12 fh.11 dt.29.03.12
Drejtoria e Mbikqyrjes se Sherbimit te Proves (3535) O L S O N I Tirane 478,600 2012-05-04 2012-05-10 9710141002012 602-Drejt.Sherb.Proves mat per funksionimin e paisjeve te zyres Up.7 dt.12.04.12 pv dt.16.04.12 fat.534&535 dt.16.04.12
Drejtoria e Mbikqyrjes se Sherbimit te Proves (3535) O L S O N I Tirane 480,000 2012-05-04 2012-05-10 9610141002012 602-Drejt.Sherb.Proves leter shkrimi Up.6 dt.11.04.12 pv dt.12.04.12 fat.523 dt.12.04.12 fh.7 dt.12.04.12
Zyra e Permbarimit Tirane (3535) O L S O N I Tirane 191,800 2012-05-07 2012-05-11 4810140432012 1014043 602-Zyra e permbarimit tirane kancelari +mat zyre Up.10 dt.02.05.12 pv dt.02.05.12 fat.579 dt.02.05.12 fh.2 dt.04.05.12
Mini Bashkia 7 (3535) O L S O N I Tirane 219,070 2012-05-11 2012-05-16 9521011442012 602 Njesia bashkiake 7- kancelari ,up. nr.4 dt. 03.02.2012 pv. dt. 03.02.2012, faorm nr.4 dt. 04.05.2012 fat. nr. 64 dt. 07.05.2012 up.nr. 12 dt. 25.04.2012 pv. dt. 25.04.2012 fat. 639 640 dt. 07.05.2012
Komuna Dajt (3535) O L S O N I Tirane 105,180 2012-05-14 2012-05-17 10728000012012 602 Kom.Dajt- kancelari, up.nr. 17 dt. 07.05.2012 pv. nr.3-4 dt.07.05.2012 fat.nr. 638 dt.07.05.2012 seria 02961455,fh. nr. 28 dt.07.05.2012
Universiteti i Tiranes, fakulteti i Shkencave te Natyres (3535) O L S O N I Tirane 12,000 2012-05-23 2012-06-06 11310111402012 602 Fak Shk Natyres bl kancel up 2 dt 10.5.2012 pv 10.5.2012 fat 654 dt 1.5.2012 s 02961471
Aparati Ministrise se Drejtesise (3535) O L S O N I Tirane 32,000 2012-06-07 2012-06-13 19810140012012 602 Ministria e Drejtesise kancelari up nr 151/3 dt 11/4/2012 pv dt 9/5/2012 fat nr 651 dt 9/5/2012 fh nr 24 dt 9/5/2012
Komuna Krrabe (3535) O L S O N I Tirane 63,460 2012-06-08 2012-06-19 10828120012012 602 Kom.Krrabe- bl.kancelari , up.nr.15 dt.05.06.2012, pv.05.06.2012 pv. 06.05.2012 fat. 726-728 dt.06.06.2012 fh. nr.13 dt.06.06.2012
Qendra e fomimit profesiona Tirane nr.1 (3535) O L S O N I Tirane 166,050 2012-06-11 2012-06-21 49102538212 1025038 q. f. p materiale te ndryshme ur pr nr 7 dt 5.4.1012 pv 6.4.2012 fat 514 dt 10.4.2012 sr 02514231 ft 515 dt 10.4.2012 ser 0251432 fat 546 dt 19.4.2012 ser 02961363 f. h. 7 dt 19.4.2012
Shkolla e Gjuheve te Huaja (3535) O L S O N I Tirane 129,880 2012-06-11 2012-06-22 4810110632012 602 SHKOLLA E MESME E GJUHEVE TE HUAJA kanceleri up.4,04.06.2012.pv4,07.06.2012,rap.perf.08.06.2012,fd790,08.06.2012,s03395107,fh14,08.06.2012
Komuna Petrele (3535) O L S O N I Tirane 350,736 2012-08-02 2012-08-09 12727950012012 602 kom.Petrele - bl.kancelari, up.2 dt.04.04.2012 pv. dt.04.04.2012 njof.fit.09.04.2012 kont.18.05.2012 fh. 17,18 dt.19.07.2012 fat.963 dt.19.07.2012 fat.964 dt.19.07.2012
Drejtoria e Pergjitheshme e Policise se Ndertimit (3535) O L S O N I Tirane 203,370 2012-08-03 2012-08-13 38110060322012 602 INUK kancelari,up nr 16 dt 19.06.2012,pv dt 19.06.2012,fat nr 817,819 dt 19.06.2012,seri 03395134,03395136,fh nr 14,15 dt 19.06.2012
Burgu 302 Tirane (3535) O L S O N I Tirane 47,500 2012-08-08 2012-08-16 10710140102012 602-Burgu Mine Peza BL DOKUMENTACIONI UP NR 17 DT 27/6/2012 PV DT 27/6/2012 FAT NR 843 DT 6/7/2012 FH DT 6/7/2012
Aparati Ministrise se Drejtesise (3535) O L S O N I Tirane 37,000 2012-08-15 2012-08-17 32610140012012 602 Ministria e Drejtesise mat pastrimi up nr 320/1 dt 10/7/2012 pv dt 10/7/2012 fat 967 dt 23/7/2012 fh dt 23/7/2012
Mini Bashkia 7 (3535) O L S O N I Tirane 262,420 2012-08-15 2012-08-20 17721011442012 602-min bashkia 7 tkanceleri up 22 dt 06.08.12 pv 06.08.12 fat 1004+10005+1006 dt 08.08.12 fh 34 dt 08.08.12
Qend.Kombt.Inventariz.pasurive kulturore (3535) O L S O N I Tirane 123,300 2012-09-11 2012-09-13 6610120202012 602 Q K I P K mat zyre up 5 dt 06.09.12 pv 06.09..12 ft 1103 dt 07.09.12 ser 04322320 fh 5 dt 07.09.12
Aparati Ministrise se Drejtesise (3535) O L S O N I Tirane 51,000 2012-09-27 2012-10-04 39410140012012 Ministria e Drejtesise kancelari up nr 329/1 dt 16/7/2012 pv dt 16/7/2012 fat nr 1095 dt 4/9/2012 fh dt 19/9/2012
Mini Bashkia 8 (3535) O L S O N I Tirane 18,360 2012-10-04 2012-10-08 184 2101137 2012 MIN BASHK NR 8 BL BLLOQE VERT UP 22 DT 08.08.2012 PV 08.08.2012 FAT 993 DT 08.08.2012 FH 25 DT 08.08.2012
Mini Bashkia 7 (3535) O L S O N I Tirane 17,600 2012-10-05 2012-10-08 21021011442012 602-mini bashkia 7 blloqe tregu up 22 dt 18.08.12 pv 3+4 dt 18.08.12 fat 1126 dt 18.08.12 fh 35 dt 18.08.12 sr 04322343
Komuna Petrele (3535) O L S O N I Tirane 456,620 2012-10-08 2012-10-10 166279500112 602 Kom.Petrele-bl.kancelari. up.nr.2 dt.04.04.2012 prev. dt.04.04.2012 njof.fit.09.04.2012 kont.18.05.2012 fh.nr.44-46 dt.27.09.2012 fat.1158 dt.27.09.2012 fat.1160 dt.27.09.2012 fat.1161 dt.27.09.2012
Mini Bashkia 4 (3535) O L S O N I Tirane 205,200 2012-10-15 2012-10-17 20121011342012 602 Min.Bashkia 4- bl.kancelari- up.nr.26 dt.04.09.2012 pv. dt.07.09.2012 pv. dt.17.09.2012 rap.perf. dt.24.09.2012 fat.1168 dt.28.09.2012 fh.nr.34 dt.28.09.2012 fat.1169 dt.28.09.2012 fat.1170 dt.28.09.2012 fh.35-36 dt.28.09.2012
Zyra e Punes Tirane (3535) O L S O N I Tirane 240,000 2012-10-18 2012-10-24 3161025035/2012 603 ZYRA E PUNES PAG MIN PER M SHTATOR SUBJEKTI OLSONUR NR 20/2 DT 9.10.2012 KONTR 13.4.2012
Nd-ja Tregut Lire (3535) O L S O N I Tirane 69,000 2012-10-23 2012-10-26 29921010492012 602-DREJT E PERGHJ E TAKSA TARIF VENDOREDOSJE UP 64 DT 26.09.12 PV 3+4 DT 15.10.12 FAT 1328 DT 18.10.12 SR 04861295 FH 49 DT 18.10.12
Universiteti i Tiranes, fakulteti i Shkencave te Natyres (3535) O L S O N I Tirane 2,100 2012-11-08 2012-11-22 30910111402012 Fak Shk Natyres bl kancel. up 42 dt 13.9.12 pv 28.9.12 at 1171 dt 28.9.12 s 0486118 fh 52 dt 24.10.12
Mini Bashkia 7 (3535) O L S O N I Tirane 207,200 2012-11-13 2012-12-07 24621011442012 2101144 602-mini bashkia 7 materiale zyre up 35 dt 23.10.12 pv 23.10.12 pv 4 dt 05.11.12 fat 1434+1435 dt 05.11.12 fh 50+51 dt 05.11.12 sr 04984851 +04984852