Pagesa të Thesarit 2012 - 2013 (Mbi 400,000 transaksione te regjistruara)

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

  • Si i shpenzon parate administrata publike
  • Ku shkuan fondet e alokuara
  • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
  • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
  • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
  • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

Rezultate përmbledhëse

Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
All ND.UJESJELLES KANALIZIME All 5,169,661.00 140 All => =>

Transaksione

Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Pershkrim fature
Drejtoria e shendetit publik Puke (3330) ND.UJESJELLES KANALIZIME Puke 20,832 2012-01-23 2012-02-09 10/1013042/12 drejt shend publik puke kodi 1013042 uje muaji dhjetor 2011 fat.218 dt.30.11.2011
Drejtoria e shendetit publik Puke (3330) ND.UJESJELLES KANALIZIME Puke 12,416 2012-02-13 2012-02-14 1610130422012 drejt shend publik puke kodi 1013042 uje muaji janar 2012 fat.1 dt.28.01.2012
Zyrat e Regjistrimit Puke (3330) ND.UJESJELLES KANALIZIME Puke 1,552 2012-02-10 2012-02-14 1010140872012 ZYRA E PASURIVE PALIJTSHME PUKE KODI 1014087 SHPENZIME TELEFONIKE MUAJI JANAR 2012 FAT.08 DT.28.01.2012
Komisariati i Policise Shkoder (3333) ND.UJESJELLES KANALIZIME Shkoder 5,432 2012-02-15 2012-02-20 2110160212012 DREJTORIA POLICISE QARKUT SHKODER,FAT 89022314 DT 28.12.2011
Gjykata e rrethit Puke (3330) ND.UJESJELLES KANALIZIME Puke 16,286 2012-02-21 2012-02-22 0810290342012 1029034 GJYKATA PUKE KODI 1029034 UJE MUAJI DHJETOR 2011 JANAR 2012
Dega e rezervave Puke (3330) ND.UJESJELLES KANALIZIME Puke 776 2012-02-23 2012-02-28 1010160982012 1016098 DEGA E REZERVES SHTETIT PUKE KODI 1016098 UJE FAT 252 DT.30.12.2011
Sp. Puke (3330) ND.UJESJELLES KANALIZIME Puke 172,582 2012-02-23 2012-02-28 1210130832012 1013083 SPITALI PUKE KODI 1013083 UJE LIK FATURE NR.2 DT.28.01.2012
Prefektura e qarkut Shkoder (3333) ND.UJESJELLES KANALIZIME Shkoder 2,018 2012-02-24 2012-03-13 3110160712012 PREFEKTURA SHKODER FAT 89022337 DT 28.01.2012
Drejtoria e shendetit publik Puke (3330) ND.UJESJELLES KANALIZIME Puke 12,416 2012-03-05 2012-03-20 3110130422012 drejt shend publik puke kodi 1013042 uje muaji SHKURT 2012 fat .26 DT.28.02.2012
Komisariati i Policise Shkoder (3333) ND.UJESJELLES KANALIZIME Shkoder 4,656 2012-03-26 2012-04-02 4010160212012 LIKUJ FAT NR 01936405 SHKURT 2012
Sp. Puke (3330) ND.UJESJELLES KANALIZIME Puke 219,453 2012-03-21 2012-04-02 1910130832012 1013083 SPITALI PUKE KODI 1013083 UJE FAT 20 DT.28.02.2012
Prefektura e qarkut Shkoder (3333) ND.UJESJELLES KANALIZIME Shkoder 3,725 2012-03-19 2012-04-02 4110160712012 PREFEKTURA SHKODER FAT NR 89022349 DT 28.2.2012
Gjykata e rrethit Puke (3330) ND.UJESJELLES KANALIZIME Puke 4,656 2012-04-02 2012-04-12 21/110290342012 1029034 GJYKATA PUKE KODI 1029034 UJE MUAJI shpenz shkurt 2012
Sp. Puke (3330) ND.UJESJELLES KANALIZIME Puke 228,675 2012-04-04 2012-04-12 4010130832012 1013083 SPITALI PUKE KODI 1013083 UJE FAT 43 DT.28.03.2012
Bashkia Puke (3330) ND.UJESJELLES KANALIZIME Puke 61,321 2012-04-16 2012-04-18 7021370012012 2137001 BASHKIA PUKE KODI 2137001 UJI PISHEM FAT.12 DT.30.01.2012
Gjykata e rrethit Puke (3330) ND.UJESJELLES KANALIZIME Puke 3,415 2012-04-20 2012-04-23 3110290342012 1029034 GJYKATA PUKE KODI 1029034 UJE MUAJI shpenz MARS 2012
Drejtoria e shendetit publik Puke (3330) ND.UJESJELLES KANALIZIME Puke 12,416 2012-04-19 2012-04-23 4910130422012 drejt shend publik puke kodi 1013042 uje muaji mars 2012 fat.38 dt.27.03.2012
Zyra Arsimore Pukë (3330) ND.UJESJELLES KANALIZIME Puke 20,176 2012-04-19 2012-04-23 3810111252012 ZYRA ARSIMORE PUKE KODI 1011125 SHPENZIME UJE FAT.243 DT.28.12.2011
Komisariati i Policise Shkoder (3333) ND.UJESJELLES KANALIZIME Shkoder 10,096 2012-04-25 2012-04-26 5810160212012 DREJTORIA POLICISE QARKUT SHKODER ,FAT 89022333 DT 28.01.2012,FAT 01936418 DT 27.03.2012
Zyrat e Regjistrimit Puke (3330) ND.UJESJELLES KANALIZIME Puke 4,035 2012-04-27 2012-04-30 2910140872012 ZYRA E PASURIVE PALIJTSHME PUKE KODI 1014087 SHPENZIME TELEFONIKE MUAJI PRILL 2012 FAT.62 DT.27.04.2012
Drejtoria Rajonale Tatimore Shkoder (3333) ND.UJESJELLES KANALIZIME Shkoder 50,440 2012-04-06 2012-04-13 3910100732012 likuj fat nr 01936430mars 2012
Sp. Puke (3330) ND.UJESJELLES KANALIZIME Puke 165,288 2012-05-03 2012-05-09 5110130832012 1013083 SPITALI PUKE KODI 1013083 UJE LIK FATURE 67 DT.28.04.2012
Prefektura e qarkut Shkoder (3333) ND.UJESJELLES KANALIZIME Shkoder 2,173 2012-05-18 2012-05-18 9110160712012 PREFEKTURA SHKODER ,FAT 01936439 DT 27.04.2012
Prokuroria e rrethit Puke (3330) ND.UJESJELLES KANALIZIME Puke 5,121 2012-05-17 2012-05-18 3610280242012 1028024 PROKURORIA PUKE KODI 1028024 ENERGJI MUAJI prill 2012 shpenz uji janar prill 2012
Drejtoria e shendetit publik Puke (3330) ND.UJESJELLES KANALIZIME Puke 12,416 2012-05-18 2012-05-21 5910130422012 drejt shend publik puke kodi 1013042 uje muaji prill 2012 fat 69 dt 28.04.2012
Gjykata e rrethit Puke (3330) ND.UJESJELLES KANALIZIME Puke 3,570 2012-05-24 2012-05-25 3910290342012 1029034 GJYKATA PUKE KODI 1029034 UJE MUAJI prill 2012 fat.74 dt.30.04.2012 2012
Zyrat e Regjistrimit Puke (3330) ND.UJESJELLES KANALIZIME Puke 1,086 2012-06-07 2012-06-08 4310140872012 ZYRA E PASURIVE PALIJTSHME PUKE KODI 1014087 SHPENZIME lik uje pishem muaji maj 2012 lik fat 96 dt.31.05.2012
Sp. Puke (3330) ND.UJESJELLES KANALIZIME Puke 114,683 2012-06-19 2012-06-20 6710130832012 1013083 SPITALI PUKE KODI 1013083 UJE LIK FATURE 91 DT.28.05.2012
Drejtoria e Bujqesise Shkoder (3333) ND.UJESJELLES KANALIZIME Shkoder 3,725 2012-06-21 2012-06-22 8710050332012 DREJT.BUJQSISE DHE USHQIMIT SHKODER FATURE 019366451 DT. 30.04.2012, FATURE 01936472 DT. 30.05.2012
Gjykata e rrethit Puke (3330) ND.UJESJELLES KANALIZIME Puke 5,432 2012-06-26 2012-06-27 5810290342012 1029034 GJYKATA PUKE KODI 1029034 UJE MUAJI shpenz MAJ 2012
Prokuroria e rrethit Puke (3330) ND.UJESJELLES KANALIZIME Puke 3,104 2012-08-02 2012-08-03 6610280242012 1028024 PROKURORIA PUKE KODI 1028024 shpenz uji KORRIK 2012
Gjykata e rrethit Puke (3330) ND.UJESJELLES KANALIZIME Puke 7,760 2012-08-03 2012-08-06 8010290342012 1029034 GJYKATA PUKE KODI 1029034 UJE MUAJI shpenz KORRIK 2012
Drejtoria e shendetit publik Puke (3330) ND.UJESJELLES KANALIZIME Puke 12,416 2012-08-16 2012-08-17 9310130422012 drejt shend publik puke kodi 1013042 uje muaji korrik 2012 fat nr .127 dt.27.07.2012
Prefektura e qarkut Shkoder (3333) ND.UJESJELLES KANALIZIME Shkoder 1,862 2012-08-16 2012-08-17 15910160712012 1016071 PREFEKTURA SHKODER FATURE NR 03644713 DATE 27.07.2012
Gjykata e rrethit Puke (3330) ND.UJESJELLES KANALIZIME Puke 5,277 2012-09-07 2012-09-10 8910290342012 1029034 GJYKATA PUKE KODI 1029034 UJE LIK FAT.124 DT.30.08.2012 2012
Sp. Puke (3330) ND.UJESJELLES KANALIZIME Puke 134,248 2012-09-11 2012-09-12 10610130832012 1013083 SPITALI PUKE KODI 1013083 UJE FAT 147 DT.28.08.2012
Drejtoria e shendetit publik Puke (3330) ND.UJESJELLES KANALIZIME Puke 12,416 2012-09-14 2012-09-18 10510130422012 drejt shend publik puke kodi 1013042 uje muaji GUSHT 2012 fat nr .148 dt.30.08.2012
Drejtoria e Bujqesise Shkoder (3333) ND.UJESJELLES KANALIZIME Shkoder 4,811 2012-09-21 2012-09-21 15110050332012 1005033 DREJT.BUJQSISE DHE USHQIMIT SHKODER NR.SERIE 03644706 DT. 27.07.2012, FT. 03644727 DT. 30.08.2012
Komisariati i Policise Shkoder (3333) ND.UJESJELLES KANALIZIME Shkoder 9,933 2012-10-09 2012-10-09 15410160212012 DREJTORIA POLICISE QARKUT SHKODER,FAT 03644708 DT 27.07.2012,FAT 03644730 DT 30.08.2012
Bashkia Puke (3330) ND.UJESJELLES KANALIZIME Puke 28,000 2012-10-08 2012-10-09 20321370012012 2137001 BASHKIA PUKE KODI 2137001 BLERJE KLORI FAT.59 DT.10.08.2012