Pagesa të Thesarit 2012 - 2013 (Mbi 400,000 transaksione te regjistruara)

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

  • Si i shpenzon parate administrata publike
  • Ku shkuan fondet e alokuara
  • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
  • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
  • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
  • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

Rezultate përmbledhëse

Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
All ALDOSCH - FARMA All 102,680,572.00 146 All => =>

Transaksione

Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Pershkrim fature
Spitali Shkoder (3333) ALDOSCH - FARMA Shkoder 160,600 2012-02-21 2012-02-22 3710130232012 KONTRATE SHTESE MEDIKAMENTE LIKUJ FAT NR 88492745 15.11.2011
Sp. Tropoje (1836) ALDOSCH - FARMA Tropoje 7,568 2012-03-08 2012-03-21 2810130872012 Sherbimi Spitalor Tropoje, likujdim medikamente,FT. 36 dt.13.1.2012
Sp. Kruje (0716) ALDOSCH - FARMA Kruje 578,698 2012-03-13 2012-03-30 4410130732012 1013073 DSHS "STEFAN GJONI" LIK I FAT 79;80;93;94
Spitali Fier (0909) ALDOSCH - FARMA Fier 323,400 2012-07-04 2012-07-09 17110130172012 LIKUJDIM FATURE SPITALI FIER
Sp. Sarande (3731) ALDOSCH - FARMA Sarande 672,456 2012-07-09 2012-07-11 13810130842012 SHP NGA SPITALI
Spitali Elbasan (0808) ALDOSCH - FARMA Elbasan 272,303 2012-03-27 2012-04-11 9010130162012 Medikamente Spitali Civil Elbasan
Sp. Sarande (3731) ALDOSCH - FARMA Sarande 253,400 2012-04-16 2012-04-24 8310130842012 SH MEDIKAMENTE NGA SPITALI
Sp. Laç (2019) ALDOSCH - FARMA Laç 59,400 2012-04-12 2012-04-19 6110130752012 KOD INST 1013075 SPITALI LAC LIKUJDIM FATURE NR 01005409 DT 13.03.2012 KONTRATE SHTESE 2/7 DT 15.03.2012
Qendra spitalore universitare "Nene Tereza" (3535) ALDOSCH - FARMA Tirane 10,036,166 2012-05-18 2012-05-28 16210130492012 602 Q S U T bl barna up 2.5.11 v 1.7.11 njf 1.7.11 kontr 2069/13 dt 20.7.11 fat 1084 dt 21.7.2011 s 85557257 fh 454 dt 21.7.11 fat 1288 dt 16.8.2011 s 88493011 fh 561 dt 16.8.2011 fat 1175 dt 29.7.2011 s 85557048 fh 514 dt 29.7.11 fat 1111
Spitali Lezhe (2020) ALDOSCH - FARMA Lezhe 129,360 2012-05-28 2012-06-04 12810130212012 SPITALI LEZHE LIK FAT.653,652,651,DT.18.05.2012
Sp. Sarande (3731) ALDOSCH - FARMA Sarande 775,841 2012-06-18 2012-06-29 12410130842012 SHP MEDIKAMETE NGA SPITALI
Spitali Fier (0909) ALDOSCH - FARMA Fier 1,555,899 2012-08-07 2012-08-08 23710130172012 MEDIKAMENTE SPITALI FIER 1013017
Qendra spitalore universitare "Nene Tereza" (3535) ALDOSCH - FARMA Tirane 10,095,066 2012-08-07 2012-08-15 29010130492012 602 QSUT bl brna up 19.5.12 v 6.7.11 nj 6.7.11 kontr 2232/15 dt 18.7.11 at 11110 dt 25.7.11 s 85557283 h 481 dt 25.7.12 shteskntr 421/3 dt 27.1.11 at 114 dt 28.1.11 s 70410787 h 89 dt 28.1.12 shtes kontr 423/3 dt 27.1.11 at 95 dt 28.1.11
Sp. Has (1812) ALDOSCH - FARMA Has 164,514 2012-08-14 2012-08-17 11810130702012 1812 ILAQE SPITALI HAS 1013070 FAT 24 DT 11.01.2012
Sp. Permet (1128) ALDOSCH - FARMA Permet 144,100 2012-08-09 2012-08-17 25810130812012 SPITALI FAT NR 1059 DT 20.07.2012
Spitali Psikiatrik Vlore (3737) ALDOSCH - FARMA Vlore 285,120 2012-09-05 2012-09-11 171 1013060 2012 PSIKIATRIA 1013060MEDIKAMENTE KONT 32
Spitali Fier (0909) ALDOSCH - FARMA Fier 171,600 2012-09-12 2012-09-13 29310130172012 LIKUJDIM FATURE SPITALI FIER MEDIKAMENTE
Spitali Fier (0909) ALDOSCH - FARMA Fier 299,640 2012-09-13 2012-09-14 29410130172012 LIKUJDIM FATURE SPITALI FIER medikamente
Sp. Gramsh (0810) ALDOSCH - FARMA Gramsh 1,520,838 2012-09-13 2012-09-17 16410130692012 Sa paguar faturen nr.1222 date 22.08.2012 nga Spitali Gramsh
Sp. Puke (3330) ALDOSCH - FARMA Puke 37,400 2012-09-14 2012-09-18 11410130832012 1013083 SPITALI PUKE KODI 1013083 BLERJE ILACE FAT.119 DT.26.01.2012
Sp. Puke (3330) ALDOSCH - FARMA Puke 35,200 2012-09-14 2012-09-18 11310130832012 1013083 SPITALI PUKE KODI 1013083 BLERJE ILACE FAT.118 DT.26.01.2012
Sp. Puke (3330) ALDOSCH - FARMA Puke 212,850 2012-09-14 2012-09-18 11510130832012 1013083 SPITALI PUKE KODI 1013083 BLERJE ILACE FAT.743 DT.01.06.2012
Sp. Devoll (1505) ALDOSCH - FARMA Devoll 823,070 2012-09-26 2012-10-03 16910130672012 SPITALI PER ALDOSCH FARMA PAGUAR ILACE
Spitali Vlore (3737) ALDOSCH - FARMA Vlore 836,880 2012-09-25 2012-10-03 20610130242012 SPITALI 1013024 ILACE KON 1281 DT 18.06.2012
Spitali Psikiatrik Vlore (3737) ALDOSCH - FARMA Vlore 281,600 2012-10-09 2012-10-15 195 1013060 2012 MEDIKAMENTE KONT 37 PSIKIATRIA 1013060
Sp. Sarande (3731) ALDOSCH - FARMA Sarande 1,390,054 2012-10-10 2012-10-16 21510130842012 SHP MEDIKAMENTE NGA SPITALI SR
Spitali Vlore (3737) ALDOSCH - FARMA Vlore 130,900 2012-10-15 2012-10-17 24310130242012 SPITALI 1013024 KON 815 DT 04.04.2012 OLACE
Sp. Pogradec (1529) ALDOSCH - FARMA Pogradec 329,449 2012-10-15 2012-10-17 27910130822012 1013082 SPITALI POGRADEC FATURA 1173 DATE 14.08.2012
Sp. Pogradec (1529) ALDOSCH - FARMA Pogradec 514,074 2012-10-15 2012-10-17 29010130822012 1013082 SPITALI POGRADEC FATURA 1397 DATE 20.09.2012
Spitali Shkoder (3333) ALDOSCH - FARMA Shkoder 393,250 2012-10-12 2012-10-17 35010130232012 kontrate ne vazhdim likuj fat nr 01005734 08.05.2012
Spitali Fier (0909) ALDOSCH - FARMA Fier 96,782 2012-10-12 2012-10-17 33710130172012 LIKUJDIM FATURE SPITALI FIER
Sp. Kolonje (1514) ALDOSCH - FARMA Kolonje 625,883 2012-10-22 2012-10-24 22510130722012 1013072 SPITALI KOLONJE SHPENZ PER ILACE E MATERIALE MJEKESORE ,KONTRATE NR 5 DT 18.07.2012 ME NR REF.423 DT 30.04.2012,LIK I FAT NR 1197 DT 17.08.2012,ME FH NR 7 DT 17.08.2012 DHE LIK I FAT NR 1081 DT 26.07.2012 ME FH NR 5 DT 26.07.2012
Spitali Vlore (3737) ALDOSCH - FARMA Vlore 8,360 2012-10-26 2012-10-29 25810130242012 SPITALI 1013024 KON 1281 DT 18.06.2012 ILACE
Sp. Has (1812) ALDOSCH - FARMA Has 105,184 2012-11-07 2012-11-14 16610130702012 1812 ILAQE SPITALI HAS 1013070 FAT 105184
Sp. Pogradec (1529) ALDOSCH - FARMA Pogradec 240,328 2012-11-08 2012-11-22 32210130822012 1013082 SPITALI POGRADEC FATURA 1122 DATE 03.08.2012
Spitali Fier (0909) ALDOSCH - FARMA Fier 344,830 2012-11-07 2012-11-08 38510130172012 PAGESE SPITALI FIER
Sp. Librazhd (0821) ALDOSCH - FARMA Librazhd 435,938 2012-11-12 2012-12-07 28010130762012 SPITALI LIK MEDIKAMENTE KORRIK,GUSHT, 2012
Spitali Elbasan (0808) ALDOSCH - FARMA Elbasan 19,800 2012-12-07 2012-12-18 433/110130162012 Medikamente Spitali Civil Elbasan
Spitali Elbasan (0808) ALDOSCH - FARMA Elbasan 926,442 2012-12-07 2012-12-18 43310130162012 Medikamente Spitali Civil Elbasan
Sp. Mallakaster (0924) ALDOSCH - FARMA Mallakaster 141,487 2012-12-10 2012-12-26 22010130772012 PAGESE PER ALDOCH FARAMA NGA DREJTORIA E SPITALIT BALLAS