Pagesa të Thesarit 2012 - 2013 (Mbi 400,000 transaksione te regjistruara)

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

  • Si i shpenzon parate administrata publike
  • Ku shkuan fondet e alokuara
  • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
  • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
  • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
  • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

Rezultate përmbledhëse

Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
All MELA. All 34,718,944.00 19 All => =>

Transaksione

Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Pershkrim fature
Komuna Paskuqan (3535) MELA. Tirane 2,450,000 2012-05-23 2012-06-06 8428070012012 KOM PASKUQAN SISTEMIM ASFALTIM RRUGA B.K.KUQE UP 13 DT 22.09.2009 KONTR VAZHD 13 DT 25.11.2009 SIT 8 DT 11.12.2009 FAT PJESORE 120 DT 28.12.2010 PV MAR DOREZ 27.12.2010 PV KOL 25.12.2009
Universiteti Politeknik (3535) MELA. Tirane 477,600 2012-06-19 2012-06-29 8781010110402012 1011040 602 UP REKTORATI MATER. ELEKTRIKE UP NR 48 DT 30.05.2012 PV DT 14.06.2012 FAT 152,153 DT 14.06.2012 SERI 069300952,69300953 FH 27 DT 14.06.2012
Universiteti Politeknik (3535) MELA. Tirane 129,600 2012-07-26 2012-08-03 111810110402012 602 Up rektorati sh up 2.7.12 pv 2.7.12 f 23.7.12 s 69300957
Komuna Bushtrice (1818) MELA. Kukes 1,739,523 2012-09-25 2012-09-28 9325480012012 situac perf shkolla9-vjeçare Vile ft 160dt 24.09.2012 Seri 69300961 Bushtrice Kukes
Komuna Paskuqan (3535) MELA. Tirane 2,285,800 2012-10-12 2012-10-17 18328070012012 231 Kom.Paskuqan- sit. rruga B.K kuqe-varreza, kont.ne vazhdim nr.13 dt.25.11.08 lik sit.pjesor nr.8 dt.11.12.2009 fat.120 dt.28.12.2010 kont.shtese 1952 dt.08.07.09 pv.marrje dorezim dt.27.12.10 pv.kolaudimi dt.25.12.2009
Komuna Paskuqan (3535) MELA. Tirane 652,160 2012-10-26 2012-10-29 18628070012012 231 Kom.Paskuqan- sit. rruga B.K kuqe-varreza, kont.ne vazhdim nr.13 dt.25.11.08 lik sit.pjesor nr.8 dt.11.12.2009 fat.120 dt.28.12.2010 kont.shtese 1952 dt.08.07.09 pv.marrje dorezim dt.27.12.10 pv.kolaudimi dt.25.12.2009
Komuna Paskuqan (3535) MELA. Tirane 400,000 2012-11-13 2012-12-07 19228070012012 231 Kom.Paskuqan- sit. rruga B.K kuqe-varreza, kont.ne vazhdim nr.13 dt.25.11.08 lik sit.pjesor nr.8 dt.11.12.2009 fat.120 dt.28.12.2010 kont.shtese 1952 dt.08.07.09 pv.marrje dorezim dt.27.12.10 pv.kolaudimi dt.25.12.2009
Universiteti Bujqesor (3535) MELA. Tirane 224,400 2012-11-27 2012-12-17 43210110412012 Univ Bujq. miremb rrjeti internet up 202 dt 27.9.12 pv 1.10.12 fat 161 dt 24.10.12 s 69300962 sit 24.10.12
Universiteti Politeknik (3535) MELA. Tirane 472,188 2012-11-26 2012-12-17 173810110402012 Up REKTORATI INSTALIM RUSHQIMI ELEKTRIK UP 85 DT 8.10.2012 PV DT 1.11.2012 FAT 162 DT 1.11.2012 SERI 69300693 PV MARRJES NE DOREZIM 1.11.2012
Komuna Xhafzotaj (0707) MELA. Durres 2,107,816 2012-12-21 2012-12-27 30923660012012 2366001 KOM XHAFZOTAJ RIK RRUGE
Komuna Paskuqan (3535) MELA. Tirane 472,000 2012-12-21 2012-12-27 241 28070012012 231 Kom.Paskuqan- kuz, sit.punime dt.07.12.2012,pv. dt.30.11.2012 up.nr. 37 dt.30.11.2012 pv.3,4 dt.03.12.2012,04.12.2012 fat.164 dt.07.12.2012 seria 69300967
Komuna Bradashesh (0808) MELA. Elbasan 3,000,000 2012-12-10 2012-12-24 33223810012012 garanci Kom Bradashesh 2381001
Komuna Bushtrice (1818) MELA. Kukes 2,243,728 2012-06-05 2012-06-11 6025480012012 rik shkolle 9-vjeçare Vile situac pjesorFtseri69300951 dt 06.06.2012 Bushtrice Kukes
Komuna Bradashesh (0808) MELA. Elbasan 1,456,359 2012-04-19 2012-04-25 9823810012012 investim Kom Bradashesh 2381001
Universiteti Politeknik (3535) MELA. Tirane 467,262 2013-02-22 2013-02-25 22710110402013 Universiteti politeknik TIRANE VENDOSJE GRILA UP 11 DT 21.01.2013 PV DT 21.01.2013 FAT 165 DT 4.02.2013 SERI 69300965,69300966 FH 3 DT 4.02.2013
Komuna Xhafzotaj (0707) MELA. Durres 8,716,330 2013-03-13 2013-03-18 3823660012013 2366001 KOM XHAFZOTAJ ASFALTIM RRUGE KOXHAS
Universiteti Politeknik (3535) MELA. Tirane 57,600 2013-04-03 2013-04-04 40910110402013 Universiteti politeknik TIRANE sherbime banjo pv nr 4 dt 27.03.2013 fat 188 dt 27.03.2013 seri 08300969
Komuna Xhafzotaj (0707) MELA. Durres 6,815,272 2013-05-28 2013-06-12 12023660012013 2366001 KOM XHAFZOTAJ RIK RRUGE BORAKE KOXHAS
Komuna Bushtrice (1818) MELA. Kukes 551,306 2013-08-28 2013-10-24 8425480012013 kth/ garancie Shk 9-vjecVile akt dorezimdt 20.08.2013 Bushtrice Kukes
  • < Më para
  • 1
  • Më pas >