Pagesa të Thesarit 2012 - 2013 (Mbi 400,000 transaksione te regjistruara)

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

  • Si i shpenzon parate administrata publike
  • Ku shkuan fondet e alokuara
  • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
  • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
  • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
  • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

Rezultate përmbledhëse

Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
All MEDIA MOTIV All 1,172,171.00 40 All => =>

Transaksione

Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Pershkrim fature
Komuna Guri I Zi (3333) MEDIA MOTIV Shkoder 358,540 2012-03-07 2012-03-21 6027600012012 KOMUNA GUR I ZI SHKODER FAT. 5373192 DT. 24.12.2011
Bashkia Shkoder (3333) MEDIA MOTIV Shkoder 16,000 2012-05-07 2012-05-11 28321410012012 NJOFTIME FAT NR 5373207 5373245 5373246 6065301 6065302 DT 24.1.2012 12.3 2.4 17.4 18.4.2012
Qarku Shkoder (3333) MEDIA MOTIV Shkoder 4,000 2012-05-09 2012-05-11 11420330012012 KESJILLI I QARKUT SHKODER FAT NR 5373240 DT 7.4.2012 NR 6065304 DT 16.4.2012
Komuna Berdice (3333) MEDIA MOTIV Shkoder 20,000 2012-05-14 2012-05-17 5827650012012 KOMUNA BERDICE,FAT 5373210 DT 12.10.2011
Qarku Lezhe (2020) MEDIA MOTIV Lezhe 10,000 2012-05-16 2012-05-21 6620200012012 KESHILLI I QARKUT LEZHE PAG FAT NR 11 DT 23.04.2012
Bashkia Shkoder (3333) MEDIA MOTIV Shkoder 2,000 2012-06-13 2012-06-25 40521410012012 BASHKIA SHKODER FAT NR 6065318 DT 17.5.2012
Drejtoria Rajonale Tatimore Shkoder (3333) MEDIA MOTIV Shkoder 12,000 2012-06-20 2012-06-29 8710100732012 dega tatim taksave likuj fat nr 6065333 14.06.2012
Drejtoria Rajonale Tatimore Shkoder (3333) MEDIA MOTIV Shkoder 8,000 2012-07-26 2012-08-03 10610100732012 tatim taksa likuj fat nr 6065355 25.07.2012
Qarku Shkoder (3333) MEDIA MOTIV Shkoder 2,000 2012-08-02 2012-08-08 21220330012012 2033001 KESHILLI QARKUT SHKODER NR.FATURE 6065353 DT. 20.07.2012
Bashkia Vau Dejes (3333) MEDIA MOTIV Shkoder 8,000 2012-08-03 2012-08-13 20821570012012 BASHKIA VAU DEJES SHKODER FAT. 6025248, DT. 06.07.2012
Bashkia Shkoder (3333) MEDIA MOTIV Shkoder 4,000 2012-08-06 2012-08-13 56921410012012 BASHKIA SHKODER FAT NR 6065351 DT 20.07.2012
Bashkia Shkoder (3333) MEDIA MOTIV Shkoder 4,000 2012-09-07 2012-09-12 62421410012012 BASHKIA SHKODER FAT NR 6065371 DT 20.8.2012
Komuna Dajc (2020) MEDIA MOTIV Lezhe 22,500 2012-09-10 2012-09-12 9325770012012 KOM DAJÇ LEZHE PAG FAT NR 12 DT 02.07.2012
Qarku Shkoder (3333) MEDIA MOTIV Shkoder 2,000 2012-09-19 2012-09-24 25220330012012 KESHILLI QARKUT SHKODER FATURE 6065370 DT. 19.08.2012
Dega e Kujdesit Paresor Shkoder (3333) MEDIA MOTIV Shkoder 4,000 2012-10-15 2012-10-17 25110130132012 likuj fat nr 6065373 23.08.2012
Komuna Bushat (3333) MEDIA MOTIV Shkoder 150,000 2012-11-08 2012-11-22 29727640012012 KOMUNA BUSHAT SHKODER FAT.6065404-5-6 DT. 04.05/01.09/12.10.2012
Drejtoria Rajonale Tatimore Shkoder (3333) MEDIA MOTIV Shkoder 6,000 2012-11-16 2012-12-13 17010100732012 dega tatim taksave shkoder likuj fat nr 6065437 13.11.2012
Qarku Shkoder (3333) MEDIA MOTIV Shkoder 2,000 2012-11-20 2012-12-13 32620330012012 2033001 KESHILLI I QARKUT SHKODER FT. 6065421 DT. 26.10.2012
Akademia e Arteve Shkoder (3333) MEDIA MOTIV Shkoder 8,000 2012-12-07 2012-12-18 1310111742012 AKADEMIA ARTEVE SHKODER FAT. 6065425DT. 31.10.2012
Dogana Shkoder (3333) MEDIA MOTIV Shkoder 6,000 2012-12-07 2012-12-18 16310100820012 NJOFTIME LIKUJ FAT NR 6065408 28.09.2012
Qendra Ekonomike Kultures (3333) MEDIA MOTIV Shkoder 2,000 2012-12-10 2012-12-26 28521410132012 LIKUJ FAT NR 6065398 08.11.2012
Bashkia Lezhe (2020) MEDIA MOTIV Lezhe 6,000 2012-12-14 2012-12-27 50421270012012 BASHKIA LEZHE PAG FAT NR 4572461 DT 06.03.2012
Qarku Shkoder (3333) MEDIA MOTIV Shkoder 8,000 2012-04-18 2012-04-25 9720330012012 2033001 KESHILLI QARKUT SHKODER NR.FATURE 537313 DT.26.12.2011, FT. 5373173 DT.07.11.2011
Drejtoria Rajonale Tatimore Shkoder (3333) MEDIA MOTIV Shkoder 9,000 2012-04-25 2012-04-25 5110100732012 likuj fat nr 5373224 16.03.2012
Prefektura e qarkut Shkoder (3333) MEDIA MOTIV Shkoder 2,000 2012-04-23 2012-04-25 6410160712012 PREFEKTURA SHKODER,FAT 5373231 DT 19.03.2012
Bashkia Shkoder (3333) MEDIA MOTIV Shkoder 4,000 2012-02-09 2012-02-16 5521410012012 BASHKIA SHKODER FAT NR 5373194 DT 26.12.2011
Bashkia Lezhe (2020) MEDIA MOTIV Lezhe 100,000 2013-02-18 2013-02-19 5921270012013 BASHKIA LEZHE LIK FAT.14 DT.11.12.2012
Qarku Shkoder (3333) MEDIA MOTIV Shkoder 2,000 2013-02-19 2013-02-21 4620330012013 KESHILLI QARKUT SHKODER, FAT 6400512 DT 25.12.2012
Qarku Shkoder (3333) MEDIA MOTIV Shkoder 2,000 2013-04-23 2013-04-24 12820330012013 KESHILLI QARKUT SHKODER, FAT 6065454 DT 02.04.2013
Bashkia Shkoder (3333) MEDIA MOTIV Shkoder 28,000 2013-05-10 2013-05-13 36121410012013 bashkia shkoder likuj fat nr 6065381 dt 04.09.2012,6065422 26.10.2012,6065426 02.11.2012,6065442 23.11.2012,6065445 27.11.12,6400513 26.12.12
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (3535) MEDIA MOTIV Tirane 250,000 2013-08-06 2013-10-17 383 1073001 2013 Kqz - Sherb publikimi kontr 5296/39 dt 11.06.2013 fat 376 dt 09.07.2013 vend 173 dt 05.02.2013
Bashkia Shkoder (3333) MEDIA MOTIV Shkoder 20,000 2013-08-19 2013-10-17 61421410012013 BASHKIA SHKODER FAT 6824956 DT 12.08.2013
Qendra e fomimit profesiona Shkoder (3333) MEDIA MOTIV Shkoder 10,000 2013-09-18 2013-10-22 13010250452013 DR RAJONALE E FORMIMIT PROFESIONAL SHKODERft 6824967 dt 09.09.2013
Qarku Shkoder (3333) MEDIA MOTIV Shkoder 4,000 2013-09-19 2013-10-22 27120330012013 KESHILLI QARKUT SHKODER FAT 6065467 DT 06.05.2013, 6824955 DT 09.08.2013
Zyra e Punes Shkoder (3333) MEDIA MOTIV Shkoder 18,833 2013-09-23 2013-10-23 161101250332013 ZYRA E PUNES SHKODER PAGA E SUVENCIONE TE MUAJIT GUSHT
Bashkia Shkoder (3333) MEDIA MOTIV Shkoder 6,000 2013-10-17 2013-10-24 75021410012013 BASHKIA SHKODER LIKUJ FAT NR 6824963 30.08.2013
Bashkia Shkoder (3333) MEDIA MOTIV Shkoder 8,000 2013-10-23 2013-11-05 77221410012013 bashkia shkoder likuj fat nr 6824988 dt 16.10.2013
Zyra e Punes Shkoder (3333) MEDIA MOTIV Shkoder 18,965 2013-10-25 2013-11-12 194101250332013 ZYRA E PUNES SHKODER paga sigurime 1 person
Zyra e Punes Shkoder (3333) MEDIA MOTIV Shkoder 20,333 2013-11-20 2013-11-20 21010250332013 ZYRA E PUNES SHKODER PAGA E KOSTO TRAJNIMI 1 PERSON
Prefektura e qarkut Shkoder (3333) MEDIA MOTIV Shkoder 4,000 2013-12-23 2013-12-23 24310160712013 prefektura shkoder FATURE NR 6400451 date 13.11.2013,nr 6400461 date 27.11.2013
  • < Më para
  • 1
  • Më pas >