Pagesa të Thesarit 2012 - 2013 (Mbi 400,000 transaksione te regjistruara)

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

  • Si i shpenzon parate administrata publike
  • Ku shkuan fondet e alokuara
  • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
  • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
  • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
  • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

Rezultate përmbledhëse

Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
All MEDFAU All 186,348,046.00 52 All => =>

Transaksione

Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Pershkrim fature
Materniteti Tirane (3535) MEDFAU Tirane 130,000 2012-02-20 2012-02-21 3010130502012 602 SUOGJ MRETERESHA GERALDINE sherb ap mjeksore up 6 dt 17.01.12 pv3.4 dt 17.01.12 ft 18 dt 30.01.12 ser 01637518 sit 27.01.12
Qendra spitalore universitare "Nene Tereza" (3535) MEDFAU Tirane 5,477,508 2012-02-21 2012-02-22 5210130492012 602 Q S U T miremb aparatura shtes kontr 259/3 dt 18.1.11 fat 12 dt 7.3.11 s 84828512 pv md 7.3.11 fat 14 dt 7.3.11 s 8428512 pv 7.3.11 shtes kontr 257/3 dt 18.1.11 up 8.4.11 v 14.1.11 njf 14.4.11 kontr 167/7 dt 15.4.11 fat 592 dt 4.1.2012
Qendra spitalore universitare "Nene Tereza" (3535) MEDFAU Tirane 9,072,336 2012-03-02 2012-03-19 6510130492012 602 Q S U T miremb ap mjeks. up 8.1.2011 v 14.1.11 njf 14.1.2011 kontr 1688/7dt 15.4.11 fat 70 dt 30.6.11 s 86516921 pv 30.6.1 fat 100 dt 29.9.11 s 89433451 pv 30.9.11 fat 593 dt 1.1.112 s 89433393 shtes kont 260/3 dt 18.1.11 fat 15 dt 7
Spitali Korce (1515) MEDFAU Korçe 70,000 2012-03-07 2012-03-21 9510130192012 SHPENZIME TRANSPORT APARATURE FAT.58 SPITALI KORCE
Spitali Lushnje (0922) MEDFAU Lushnje 37,632 2012-03-07 2012-03-21 6310130222012 1013022 Spitali Lushnje paisje per aparaturat
Sanatoriumi Tirane (3535) MEDFAU Tirane 3,359,108 2012-05-10 2012-05-16 12910130512012 1013051 602 SUSM SH NDROQImiremb apa up 59 dt 28.02.12 vend 02.03.12 kontr 05.03.12 ft 97 dt 02.05.12 ser 01637597 sit 30.04.12
Spitali Lushnje (0922) MEDFAU Lushnje 135,000 2012-05-24 2012-06-07 14210130222012 1013022 Spitali Lushnje matriale
Sp. Berati (0202) MEDFAU Berat 1,403,006 2012-06-19 2012-06-29 14410130642012 mirrembajtje aparatura lik fat 308 dt 21.05.2012 nga spitali berat 1013064
Sp. Berati (0202) MEDFAU Berat 478,999 2012-08-14 2012-08-17 24510130642012 dizifektante likujdim fatura 340 dt 13.07.2012 nga spitali berat 1013064
Spitali Gjirokaster (1111) MEDFAU Gjirokaster 2,661,600 2012-08-23 2012-08-27 18810130182012 1013018 SPITALI GJIROKASTER PER PAGES IMPIANTI DJEGES
Spitali Vlore (3737) MEDFAU Vlore 76,590 2012-09-12 2012-09-14 198101302420012 SPITALI 1013024 BLERJE VOGEL FAT 348/1 DT 27.08.2012
Spitali Fier (0909) MEDFAU Fier 267,444 2012-09-14 2012-09-17 30710130172012 LIKUJDIM FATURE SPITALI FIER
Qendra spitalore universitare "Nene Tereza" (3535) MEDFAU Tirane 10,422,555 2012-09-17 2012-09-20 295 10130492012 QSUT miremb ap mjeks sht kontr 248/3 dt 17.01.12 ft 81 dt 30.03.12 ser 01637581 sht kont 250/3 dt 17.01.12 ft 82 dt 30.03.12 ser 0163582 rel 30.03.12
Sp. Sarande (3731) MEDFAU Sarande 460,000 2012-09-19 2012-09-24 19110130842012 RIPARIME PAJISJE MJEKESORE NGA SPITALI SR
Spitali Gjirokaster (1111) MEDFAU Gjirokaster 8,930,400 2012-10-02 2012-10-05 21910130182012 1013018 SPITALI GJIROKASTER UB 3299
Sanatoriumi Tirane (3535) MEDFAU Tirane 3,359,108 2012-10-08 2012-10-10 26010130512012 602 SUSM SH NDROQI mirmbajtje aparat,kontr vazh 5/3/12,fat 506 d 05437506 d 17/9/12
Sanatoriumi Tirane (3535) MEDFAU Tirane 151,200 2012-10-29 2012-10-29 28710130512012 602 SUSM SH NDROQI ,FILMA,UP 35 D 23/3/11,PV 26/3/11,FAT 254 D 27/5/11 S 86516704,FH 26 D 27/3/11,FAT 268 D 2/6/11 S 86516718,FH 47 D 2/6/11,FAT 305 D 28/6/11 S 86516755,FH 28/6/11
Sanatoriumi Tirane (3535) MEDFAU Tirane 2,772,000 2012-11-13 2012-12-07 31810130512012 231 SUSM SH NDROQI AP SPITALORE,UP 149 D 5/10/12,NJAPP 15/10/12,KONTR 10/10/12,FAT 562 D 29/10/12 S 05437562,FH 89/1 D 29/10/12
Sanatoriumi Tirane (3535) MEDFAU Tirane 3,359,108 2012-12-08 2012-12-20 33310130512012 602 SUSM SH NDROQI ,sherbim interneti,up 59 d 28/2/12,vendim 2/3/12,kontr 5/3/12,fat 666 d 19/11/12 s 05437666,sit 19/11/12
Spitali Lushnje (0922) MEDFAU Lushnje 468,672 2012-12-10 2012-12-26 354110130222012 1013022 Spitali Lushnje mirembajtje paisje
Sp. Kruje (0716) MEDFAU Kruje 149,040 2012-12-10 2012-12-26 23710130732012 1013073 DSHS "STEFAN GJONI" LIK I FAT 656 DT 15.11.2012
Sp. Sarande (3731) MEDFAU Sarande 180,762 2012-12-10 2012-12-27 27410130842012 SHP NGA SPITALI SR
Sp. Berati (0202) MEDFAU Berat 477,600 2012-11-09 2012-12-03 33410130642012 riparim mamografie likujdim fatura 576 date 7.11.2012 nga spitali berat 1013064
Qendra spitalore universitare "Nene Tereza" (3535) MEDFAU Tirane 2,891,064 2012-06-05 2012-06-11 16910130492012 231 QSUT tvsh e cebit rik plastike urdher 23152 dt 29.05.12 ft 148 dt 9.12.11 ser 89433500
Sanatoriumi Tirane (3535) MEDFAU Tirane 4,909,748 2012-02-10 2012-02-16 1710130512012 1013051 602 SUSM SH NDROQI miremb apar kont vazhd 21.03.11 ft 123 dt 15.11.11 ser 89433474 rap servisi 10.11.11 ft 176 dt 14.01.12 ser 89433429 rap serv 13.01.12
Sanatoriumi Tirane (3535) MEDFAU Tirane 3,415,094 2013-02-06 2013-02-07 1810130512013 602,SUSM "SH NDROQI" SHERBIM,UP 59 D 28/2/12MKONTR VAZH 5/3/12,FAT 51 D 31/12/12 S 06964801,
Qendra spitalore universitare "Nene Tereza" (3535) MEDFAU Tirane 6,000,000 2013-02-08 2013-02-08 9110130492013 QSUT miremb apamjeks up 14.06.12,njf 14.06.12kont 2537/8 dt 15.06.12 ft 514 dt 18.09.12 ser 05437514 rel18.09.12
Qendra spitalore universitare "Nene Tereza" (3535) MEDFAU Tirane 5,983,200 2013-02-08 2013-02-08 4810130492013 QSUT miremb apamjeks kontv 1689/7 dt 15.04.11 ft 591 dt 4.01.12 ser 89433391 relac 4.01.12ft 72 dt 30.06.11 ser 86516923
Sanatoriumi Tirane (3535) MEDFAU Tirane 3,370,305 2013-03-11 2013-03-15 5510130512013 602,SUSM "SH NDROQI" MIRMBAJTJE,UP 109 D 27/12/12,NJF 28/12/12,KONTR 31/12/12,FAT 87 D 1/3/13 S 06964887,SIT 1/3/13
Spitali Shkoder (3333) MEDFAU Shkoder 22,008,000 2013-03-26 2013-03-26 9710130232012 SPITALI SHKODER FATURE NR 05437729,7730 DATE 18.12.2012,FAT.05437588,7589 DT. 20.12.2012,FAT. 05437745 DT. 04.01.2013, FAT. 06964814 DT. 24.01.2013
Qendra spitalore universitare "Nene Tereza" (3535) MEDFAU Tirane 6,207,595 2013-04-03 2013-04-03 19310130492013 602 QSUT miremb paj mjeksore up 8.02.13 njf 19.02.13kontr 843/5 dt 20.02.13 ft 96 dt 29.03.13ser 06964846
Qendra spitalore universitare "Nene Tereza" (3535) MEDFAU Tirane 6,303,192 2013-04-02 2013-04-03 14910130492013 602 QSUT miremb ap kont v 2537/8 dt 15.06.12 ft 514 dt 18.09.12 ser 05437514 rel 18.09.12
Qendra spitalore universitare "Nene Tereza" (3535) MEDFAU Tirane 12,303,192 2013-04-03 2013-04-04 17010130492013 602 QSUT miremb paj mjeksore kont v 2537/8 dt 15.06.12 ft 595 dt 31.12.12 ser 05437595
Sanatoriumi Tirane (3535) MEDFAU Tirane 3,301,328 2013-05-15 2013-05-16 12910130512013 602,SUSM "SH NDROQI" SHEBIM MIREMBAJTJE,UP 49 D 1/3/13,VENDIM 54 D 8/3/13,KONTR 13/3/13,FAT 263 D 8/5/13 S 07355563,SIT 8/5/13
Sanatoriumi Tirane (3535) MEDFAU Tirane 3,472,096 2013-07-09 2013-09-24 20010130512013 602,SUSM "SH NDROQI" SHERBIM MIRMBAJTJE,KONTR VAZH 13/3/13,FAT 354 D 8/7/13 S 07355654,SIT 8/7/13
Sp. Kruje (0716) MEDFAU Kruje 210,000 2013-07-11 2013-09-25 15810130732013 1013073 DSHS"STEFAN GJONI" LIK I FAT ME DATE 13.06.2013
Sanatoriumi Tirane (3535) MEDFAU Tirane 390,000 2013-07-11 2013-09-26 20510130512013 602,SUSM "SH NDROQI" MIRMBAJTJE,UP 90 D 4/7/13,PV 4/7/13,FAT 251 D 4/7/13 S 07355651
Sp. Sarande (3731) MEDFAU Sarande 462,000 2013-09-24 2013-10-17 21110130842013 BLERJE PAJISJE MJEKESORE NGA SPITALI SR
Qendra spitalore universitare "Nene Tereza" (3535) MEDFAU Tirane 7,000,000 2013-10-10 2013-10-18 386101304920131 QSUT 602 miremb pajisje kontv 843/5 dt 22.02.13 ft 203 dt 30.04.13 ser 07355503.,229 dt 31.05.13 ser 07355529,246 dt 28.06.13 ser 073555476 relacin 30.06.13
Qendra spitalore universitare "Nene Tereza" (3535) MEDFAU Tirane 7,122,278 2013-09-19 2013-10-22 445 10130492013 QSUT 602 miremb ap kont v 843/5 dt 20.02.13 ft 203 dt 30.04.13 ser 07355503