Pagesa të Thesarit 2012 - 2013 (Mbi 400,000 transaksione te regjistruara)

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

  • Si i shpenzon parate administrata publike
  • Ku shkuan fondet e alokuara
  • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
  • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
  • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
  • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

Rezultate përmbledhëse

Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
All KRONOS KONSTRUKSION All 17,524,990.00 6 All => =>

Transaksione

Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Pershkrim fature
Komuna Berxull (3535) KRONOS KONSTRUKSION Tirane 4,416,356 2012-03-01 2012-03-15 2228080012012 602-KOM BEXULLE BLERJE INERTESH UP 33/1 DT 16.11.11 NJOFT KONT 842 DT 16.11.11 NJOFT FIT 912/1 DT 09.12.11 KONT 26.12.11 BULETIN 30.12.11 FAT 4 DT 01.02.12 SR 68520598 DT 01.02.12 SIT 83 DT 01.02.12
Burgu 313 Tirane (3535) KRONOS KONSTRUKSION Tirane 169,104 2012-04-11 2012-04-18 6210140092012 602 Burgu Jordan Misja mirembajtje,up nr 10 dt 15.03.2012,pv dt 29.03.2012,fat nr 13 dt 29.03.2012,seri 01161657
Universiteti i Tiranes, fakulteti Histori Filologji (3535) KRONOS KONSTRUKSION Tirane 7,000 2012-12-04 2012-12-17 35510111382012 Fak Histo. Filologj SHERB KAE UP 69 DT 8.10.12 PV 16.11.12 FAT 260 DT 16.11.2012 S 84983294 PROJ gjeografise
Sh.A. Ujesjelles-Kanalizime Durres (0707) KRONOS KONSTRUKSION Durres 3,801,672 2012-12-24 2012-12-27 271070182012 TDO 0707/UJESJELLES KANALIZIME SH.A. DURRES/ KOD 2107018/ SIT. PERFUNDIMTAR PERM. I FURNIZIMIT ME UJE LGJ NISH TULLA
Sh.A. Ujesjelles-Kanalizime Durres (0707) KRONOS KONSTRUKSION Durres 5,524,143 2013-05-14 2013-05-16 4521070182013 2107018 TDO 0707 UJSJELLES KANALIZIME DURRES 2107018 / SIT. PERFUND SISTEMIMI I UJRAVE TE NDOTURA LAGJA 14 SHKOZET NISHTULLA
Sh.A. Ujesjelles-Kanalizime Durres (0707) KRONOS KONSTRUKSION Durres 3,606,715 2013-06-04 2013-06-14 4921070182013 2107018 TDO 0707 UJSJELLES KANALIZIME DURRES 2107018 / SIT. PERFUND SISTEMIMI I UJRAVE TE NDOTURA LAGJA 14 SHKOZET NISHTULLA
  • < Më para
  • 1
  • Më pas >