Pagesa të Thesarit 2012 - 2013 (Mbi 400,000 transaksione te regjistruara)

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

  • Si i shpenzon parate administrata publike
  • Ku shkuan fondet e alokuara
  • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
  • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
  • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
  • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

Rezultate përmbledhëse

Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
All K A D R A All 26,171,312.00 89 All => =>

Transaksione

Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Pershkrim fature
Qendra e Formimit Policor Tirane (3535) K A D R A Tirane 383,574 2012-02-16 2012-02-21 910160032012 602-Qend.Form,Polic.Tira ushqime,kontrate shtese nr 61/17 dt 05.01.2012,fat nr 24 dt 31.01.2012,seri 89215074,fh nr 9 dt 31.01.2012
Qendra e Formimit Policor Tirane (3535) K A D R A Tirane 528,817 2012-04-03 2012-04-12 2610160032012 602-Qend.Form,Polic.Tira ushqime,kontrate ne vazhdim nr 61/3 dt 01.072011,fat nr 128 ft 29.02.2012,serri 89215032,fat nr 131 dt 17.03.2012,seri 89215035,fh nr 7,10 dt 29.02.2012,19.03.2012
Burgu Fushe-Kruje (0716) K A D R A Kruje 157,550 2012-04-13 2012-04-23 6410140502012 SA LIK FAT NR 126 DT 29.02.2012 NGA BURGU F KRUJE
Burgu Vaqarr Tirane (3535) K A D R A Tirane 282,224 2012-04-16 2012-04-24 4410140122012 602- Burgu Vaqarr Bl ushqime urdher titullari 199 dt.11.02.12 kontrate shtese nr.173 dt.12.02.12 fat.129 dt.29.02.12 fh.14 dt.29.02.12 fat.142 dt.31.03.12 fh.21 dt.31.03.12
Burgu Fushe-Kruje (0716) K A D R A Kruje 356,227 2012-05-11 2012-05-16 7710140502012 sa lik fat nr 140 dt 31.03.2012 nga burgu f kruje
Burgu 313 Tirane (3535) K A D R A Tirane 410,465 2012-05-15 2012-05-17 8110140092012 602 Burgu Jordan Misja Ushqime Up.1 dt.14.02.12 pv 1/6 dt.20.02.12 kontrate 1/8 dt.24.02.12 fat.25 bdt.29.02.12 fh.14 dt.29.02.12 fat.138 dt. 31.03.12 fh.24 dt.31.03.12
Burgu 313 Tirane (3535) K A D R A Tirane 706,459 2012-05-14 2012-05-17 82 10140092012 602 Burgu Jordan Misja Ushqime Autorizim nga DPBurgjeve nr.2399 dt.18.04.12 Kontrate nr.6/1 dt.23.04.12 fat.1 dt.30.04.12 fh.29 dt.30.04.12 fat.4 dt.30.04.12 fh.30.04.12
Burgu 302 Tirane (3535) K A D R A Tirane 243,789 2012-05-22 2012-06-04 6510140102012 602-Burgu Mine Peza Buke Up.3 dt.23.02.12 pv dt.27.02.12 kontrate nr.21 dt.29.02.12 fat.139 dt.31.03.12 fh.19 dt.31.03.12 fat.143 dt.07.04.12 fh.22 dt.07.04.12
Burgu Lezhe (2020) K A D R A Lezhe 531,053 2012-06-01 2012-06-08 11210140082012 BURGU LEZHE PAG FAT NR 30.04.2012
Burgu 313 Tirane (3535) K A D R A Tirane 353,195 2012-06-14 2012-06-26 9710140092012 602 Burgu Jordan Misja bl ushqime kon nr 6/1 dt 23/4/2012 fat nr 1 dt 30/4/2012 fh nr 29 dt 30/4/2012
Burgu 302 Tirane (3535) K A D R A Tirane 124,468 2012-06-19 2012-06-29 7510140102012 602-Burgu Mine Peza buke up nr 11 dt 30/1/2012 kon nr 27 dt 19/4/2012 fat dt 30/4/2012 fh dt 30/4/2012
Burgu Fushe-Kruje (0716) K A D R A Kruje 341,927 2012-08-06 2012-08-14 13210140502012 sa li fat nr 38 dt 30.06.2012 nga burgu fkruje
Burgu Vaqarr Tirane (3535) K A D R A Tirane 182,080 2012-08-08 2012-08-16 8810141022012 602 BURGU VAQARR BUKE KON NR 506/1 DT 19/4/2012 FAT NR 57 DT 31/7/2012 FH DT 31/7/2012
Burgu 313 Tirane (3535) K A D R A Tirane 674,018 2012-08-16 2012-08-20 13310140092012 602 Burgu Jordan Misja ushqime kon ne vazhdim nr 6/1 dt 23/4/2012 fat nr 30 dt 31/5/2012 fat nr 47 dt 26/7/2012 fh dt 31/5/2012 fh dt 26/7/2012
Burgu Lezhe (2020) K A D R A Lezhe 624,943 2012-08-20 2012-08-22 18010140082012 BURGU LEZHE PAG FAT NR 44 DT 60.06.2012
Paraburgimi Durres (0707) K A D R A Durres 517,564 2012-08-22 2012-08-23 14510140542012 TDO 0707 PARABURGIMI 1014054 LIK USHQIME QERSHOR KORRIK 2012
Burgu 302 Tirane (3535) K A D R A Tirane 177,529 2012-08-27 2012-08-30 11310140102012/1 Burgu Mine Peza USHQIME KONTRATE NE VAZHDIM NR 27 DT 19.04.2012 FAT 58 DT 31.07.2012 SERI02935662FH 49 DT 31.07.2012
Burgu Fushe-Kruje (0716) K A D R A Kruje 357,552 2012-09-08 2012-09-12 14910140502012 SA LIK FAT NR 50 DTB 31.07.2012 NGA BURGU F KRUJE
Burgu Lezhe (2020) K A D R A Lezhe 637,531 2012-09-11 2012-09-13 19910140082012 BURGU LEZHE PAG FAT NR 51 DT 31.07.2012
Burgu 325 Tirane (3535) K A D R A Tirane 113,319 2012-09-12 2012-09-14 10610140112012 I.E.V.P Ali demi buke kon nr 4 dt 24/4/2012 fat nr 282 dt 30/4/2012 fh dt 30/4/2012
Burgu 302 Tirane (3535) K A D R A Tirane 44,784 2012-09-17 2012-09-20 12610140102012 Burgu Mine Peza buke kon ne vazhdim fat nr 80 dt 8/8/2012 fh dt 8/8/2012
Burgu 302 Tirane (3535) K A D R A Tirane 126,211 2012-09-17 2012-09-20 12310140102012 Burgu Mine Peza buke kon ne vazhdim fat nr 58 dt 31/7/2012 fh dt 31/7/2012
Burgu 313 Tirane (3535) K A D R A Tirane 327,617 2012-09-17 2012-09-20 14810140092012 Burgu Jordan Misja buke kon ne vazhdim fat nr 35 dt 30/6/2012 fh dt 30/6/2012
Burgu 313 Tirane (3535) K A D R A Tirane 183,227 2012-09-17 2012-09-20 148101400920121 Burgu Jordan Misja perime kon ne vazhdim kon nr 1/10 2012 fat nr 64 dt 23/8/2012 fh dt 23/8/2012
Burgu 302 Tirane (3535) K A D R A Tirane 160,453 2012-09-20 2012-09-24 13210140102012 Burgu Mine Peza buke kon ne vazhdim fat nr 67 dt 28/8/2012 fh dt 28/8/2012
Burgu Vaqarr Tirane (3535) K A D R A Tirane 119,634 2012-09-20 2012-09-24 9910140122012 Burgu vaqarr bl buke kon ne vazhdim fat nr 63 dt 23/8/2012 fh dt 23/8/2012
Drejtoria E Konvikteve (3535) K A D R A Tirane 170,364 2012-10-08 2012-10-10 15621011132012 Drejtora konvikteve lik buke vazhd 266 dt 09.04.2012 fat 02935698 dt 30.09.2012 fl nr 10 dt 30.09.2012
Burgu Lezhe (2020) K A D R A Lezhe 640,631 2012-10-10 2012-10-16 21910140082012. BURGU LEZHE PAG FAT NR 73 DT 31.08.2012
Burgu 313 Tirane (3535) K A D R A Tirane 297,361 2012-10-10 2012-10-16 16610140092012 -Burgu Jordan Misja Blerje buke kon ne vazhdim nr 6/1 dt 23/4/2012 fat nr 48 dt 26/7/2012 fh dt 26/7/2012
Burgu Fushe-Kruje (0716) K A D R A Kruje 214,344 2012-10-10 2012-10-17 16610140502012 SA LIK FAT NR 74 DT 31.08.2012 NGA BURGU F KRUJE
Burgu 325 Tirane (3535) K A D R A Tirane 280,229 2012-10-18 2012-10-24 12510140112012 I.E.V.P Ali demi BUKE KON NE VAZHDIM NR 4 DT 24/4/2012 FAT NR 36 DT 30/6/2012 FH DT 30/6/2012 FAT DT 31/5/2012 FH DT 31/5/2012
Burgu Lezhe (2020) K A D R A Lezhe 33,286 2012-10-24 2012-11-02 23010140082012 BURGU LEZHE PAG FAT NR 75 DT 31.08.2012 DHE FAT NR 77 DT 31.08.2012
Drejtoria E Konvikteve (3535) K A D R A Tirane 262,548 2012-11-07 2012-11-21 18021011132012 Drejtora konvikteve lik buke vazhd 266 dt 09.04.2012 fat 03925758 dt 31.10.2012 fl nr 11 dt 31.10.2012
Burgu Fushe-Kruje (0716) K A D R A Kruje 179,212 2012-11-08 2012-11-22 18810140502012 SA LIK FAT NR 72 DT 31.8.2012 NGA BURGU F KRUJE
Burgu Lezhe (2020) K A D R A Lezhe 75,464 2012-11-13 2012-12-04 25310140082012 BURGU LEZHE PAG FAT E DATES 31.07.2012 DHE FAT E DATES 31.08.2012
Burgu Lezhe (2020) K A D R A Lezhe 75,464 2012-11-13 2012-12-07 25310140082012 BURGU LEZHE PAG FAT E DATES 31.07.2012 DHE FAT E DATES 31.08.2012
Bashkia Burrel (0625) K A D R A Mat 182,172 2012-11-19 2012-12-13 35721320012012 Bashk. Burrel (2132001) Lik. Shp. qumeshti & nenprod. e tij me Fat.nr.38 Dt.30.09.2012.
Bashkia Burrel (0625) K A D R A Mat 23,360 2012-11-19 2012-12-13 35621320012012 Bashk. Burrel (2132001) Lik. Blerje buke me Fat.nr.38 Dt.30.09.2012.
Burgu Lezhe (2020) K A D R A Lezhe 245,471 2012-11-16 2012-12-13 26210140082012 BURGU LEZHE PAG FAT NR 76 DT 31.08.2012
Bashkia Burrel (0625) K A D R A Mat 22,000 2012-11-19 2012-12-13 356/121320012012 Bashk. Burrel (2132001) Lik. Blerje buke me Fat.nr.38 Dt.30.09.2012.