Pagesa të Thesarit 2012 - 2013 (Mbi 400,000 transaksione te regjistruara)

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

  • Si i shpenzon parate administrata publike
  • Ku shkuan fondet e alokuara
  • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
  • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
  • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
  • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

Rezultate përmbledhëse

Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
All ALBA KONSTRUKSION All 505,201,293.00 47 All => =>

Transaksione

Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Pershkrim fature
Drejtoria e Pergjithshme e burgjeve (3535) ALBA KONSTRUKSION Tirane 26,407,055 2012-02-13 2012-02-20 2910140482012 231 Drejt.pergjith.Burgjeve TVSH KONTRATE 2009/228-751 ne vazhdim Shkrese e Min.Drejt.nr.6331/21 dt.24.01.12 fat.35 dt.31.07.11 fat.55 dt.31.08.11 fat.68 dt.30.09.11FAT
Bashkia Peqin (0827) ALBA KONSTRUKSION Peqin 33,917,300 2012-03-29 2012-04-11 7221340012012 Rikost Ujesjelles Peqin nga Bashkia Peqin ne Favor te ALbakostruksion Tirane
Drejtoria e Pergjithshme e burgjeve (3535) ALBA KONSTRUKSION Tirane 17,624,420 2012-04-12 2012-04-20 6810140482012 231 Drejt.pergjith.Burgjeve Tvsh per paraburgimin Fier Shkrese e Min.Drejtesise Nr.1198/19 DT.23.03.12 kontrate nr.2010/255-963 dt.01.12.10 fat.39&40 DT.12.12.11
Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) ALBA KONSTRUKSION Tirane 3,973,609 2012-05-09 2012-05-15 11510560012012 231-F.ZH.SH T.V.SH kv 18.3.2011 f 30.9.2011 s 72440534
Komuna Mesopotam (3704) ALBA KONSTRUKSION Delvine 9,091,500 2012-05-17 2012-05-22 6623280012012 Mesopotam lik.fat.tat.nr.18 date 07.05.2012
Komuna Zall Dardhe (0606) ALBA KONSTRUKSION Diber 6,019,599 2012-05-24 2012-06-07 6423540012012 Zall- Dardhe 2354001SIT NR 4 NDERTIM URE MBI LUMIN DRIN FAT NR 20DATE 22.05.12
Aparati Ministrise Arsimit e Shkences (3535) ALBA KONSTRUKSION Tirane 14,755,988 2012-05-29 2012-06-08 22710110012012 1011001 602 MINISTRIA E ARSIMIT DHE SHKENCES TVSH PROJEKTI AUT 2468/1 DT 30.04.2012 KONTRATE 2011/261-540 DT 4.03.2011 SIT 2 DT 31.10.2011 ,SIT 3 DT 31.10.2011 FAT 07 DT 29.02.2012 SERI 72440864 FAT 10 DT 30.03.2012 SERI 72440864
Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) ALBA KONSTRUKSION Tirane 1,530,490 2012-06-08 2012-06-20 13110560012012 231 F SH ZH. tvsh rikonstr ujsjellsi kontr dt 26.6.2011, ft seri 72440876 dt 15.5.2012, sit 3 dt 5.1-5.5.2012
Aparati Ministrise Arsimit e Shkences (3535) ALBA KONSTRUKSION Tirane 4,271,424 2012-07-27 2012-08-03 33510110012012 1011001 602 MINISTRIA E ARSIMIT DHE SHKENCES tvsh k 4.3.11 f 30.3.12 s 72440871
Aparati Ministrise Arsimit e Shkences (3535) ALBA KONSTRUKSION Tirane 289,032 2012-08-06 2012-08-14 35210110012012 1011001 231 MINISTRIA E ARSIMIT DHE SHKENCES aut 4308/1 dt 31.07.2012 si 6 dt 29.02.2012 fat 31 dt 20.07.2012 seri 72440890
Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) ALBA KONSTRUKSION Tirane 7,627,409 2012-08-27 2012-08-30 18010560012012 231-F.ZH.SH T.V.SH kv dt 7.4.2011, ft seri 72440535 dt 11.4.2012
Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) ALBA KONSTRUKSION Tirane 2,279,234 2012-08-27 2012-08-30 17910560012012 231-F.ZH.SH T.V.SH kv dt 18.4.2011, ft seri 72440893 dt 31.7.2012
Komuna Zall Dardhe (0606) ALBA KONSTRUKSION Diber 1,572,857 2012-09-24 2012-09-28 12623540012012 Zall-Dardh 2354001 lik. me u/blerje nr. 1371 sit. nr. 5 kont. nga viti 2011
Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) ALBA KONSTRUKSION Tirane 21,205,736 2012-10-08 2012-10-10 20610560012012, 231-F.ZH.SH . tvsh rik rruge kv dt 18.4.2011, ft seri 72440900 dt 31.8.2012
Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) ALBA KONSTRUKSION Tirane 1,740,783 2012-10-12 2012-10-17 21410560012012 231-F.ZH.SH . tvsh rik rruge kv dt 26.6.2012, ft seri 724408806 dt 1.10.2012
Aparati Ministrise Arsimit e Shkences (3535) ALBA KONSTRUKSION Tirane 8,467,697 2012-11-13 2012-11-22 82010110012012 231 MINISTRIA E ARSIMIT DHE SHKENCES tvsh ,aut.6011/2,06.11.2012,kon.v.delegacioni europian nr2011/261-540,04.03.2011,sit pun.7.31.03.2012,f15,30.04.2012,s72440872,sit.pun.8,30.04.2012
Komuna Topojan (1818) ALBA KONSTRUKSION Kukes 680,140 2012-11-19 2012-12-13 8225470012012 kth/garancie shk e mesme Topojan kukes
Bashkia Peqin (0827) ALBA KONSTRUKSION Peqin 12,049,700 2012-12-07 2012-12-18 24021340012012 Ndertim ujesjellesi Peqin ne favor te Albakonstruksion
Komuna Topojan (1818) ALBA KONSTRUKSION Kukes 680,140 2012-11-19 2012-12-18 8225470012012 kth/garancie shk e mesme Topojan kukes
Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) ALBA KONSTRUKSION Tirane 20,260,521 2012-11-23 2012-12-17 23710560012012 231-F.ZH.SH . tvsh rikonstr rruge ft seri 72440802 dt 29.9.2012, kv dt 18.4.2011
Aparati Ministrise Arsimit e Shkences (3535) ALBA KONSTRUKSION Tirane 12,853,102 2012-12-20 2012-12-26 92610110012012 231 MINISTRIA E ARSIMIT DHE SHKENCES tvsh aut.6731,12.12.2012,kv2011/261-540,04.03.2011,sit 9,31.05.2012,f16,03.05.2012,s72440878,f22,30.05.2012,s72440879
Drejtoria e Pergjithshme e Ujesjelles Kanalizimeve (3535) ALBA KONSTRUKSION Tirane 35,905,813 2012-12-10 2012-12-27 41610060472012 231-DPUK situacion punimesh UP.1494 DT.29.06.11 NJOFT.FITUESI NR.2852 DT.29.12.11 KONTR.DT.29.12.11 FAT.61 DT.01.12.12 SIT.PUNIMESH 1 DT.07.12.12
Drejtoria e Pergjithshme e burgjeve (3535) ALBA KONSTRUKSION Tirane 3,427,924 2012-12-10 2012-12-24 32310140482012 602 Drejt.Pergjith.Burgjeve TVSH,KONTR 2009/229-751,FAT 53 D 1/11/12 S 72440813,SHKRE MIN DREJT 1220/6 D 4/12/12
Bashkia Peqin (0827) ALBA KONSTRUKSION Peqin 2,477,582 2012-02-06 2012-02-16 3421340012012 Kthim garanci punimesh Rruga Varrezave nga Bashkia Peqin per Alba Constr.
Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) ALBA KONSTRUKSION Tirane 2,302,789 2012-02-07 2012-02-16 5310560012012 231-F.ZH.SH T.V.SH kv 26.6.2011 f 9.01.2011 s 72440858
Komuna Gracen (0808) ALBA KONSTRUKSION Elbasan 1,152,448 2013-02-19 2013-02-19 1423840012013 garanci Kom Gracen 2384001
Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) ALBA KONSTRUKSION Tirane 9,085,522 2013-02-25 2013-02-25 3110560012013 231 Fondi i Zhvillimit, tvsh kont 18.4.2011, ft seri 72440828 dt 18.2.2013
Aparati Ministrise se Drejtesise (3535) ALBA KONSTRUKSION Tirane 27,499,500 2013-03-11 2013-03-15 95101400120131 MINISTRIA E DREJTESISE tvsh ndertim paraburgimi elbasan kon nr 2009/228-751 memo nr 174/4 dt 25/2/2013 fat 31/12/2011
Komuna Mesopotam (3704) ALBA KONSTRUKSION Delvine 6,173,328 2013-03-18 2013-03-25 3423280012013 lik.fat.nr.6date 13.09.2011 per rik.rruga e Livines
Aparati Ministrise Arsimit e Shkences (3535) ALBA KONSTRUKSION Tirane 40,312,661 2013-04-01 2013-04-02 12610110012012 231m.arsimit tvsh a.1657,27.3.2013,kveuropian 2011/261-540,04.3.2011,sit 11-12-20.11.2012-07.202013,f27/1,29.6.2012,s72440886,55,12.11.2012,s72440815
Drejtoria e Pergjithshme e Ujesjelles Kanalizimeve (3535) ALBA KONSTRUKSION Tirane 23,028,347 2013-04-26 2013-04-29 13710060472013 DPUK KUZ ne zonen Perroi i Agait Qerret kontrate ne vazhdim nr.2851 dt.29.12.11 fat.09 dt.04.04.12 seria 72440833 sit.punimesh 2 dt.04.04.13 urdher per likujdim nr.1108 dt.26.04.13 dt.
Reparti Ushtarak Nr.1001 Tirane (3535) ALBA KONSTRUKSION Tirane 3,896,191 2013-05-22 2013-06-06 23610170092013 466-REPARTI 1001 KONT 1439/4 DT 19.08.2009 PV MARRJE NE DOREIM 2016/1 DT 25.05.2013
Bashkia Peqin (0827) ALBA KONSTRUKSION Peqin 20,000,000 2013-06-13 2013-06-19 18021340012013 Ndertim Ujesjelles qyteti nga Bashkia Peqin ne favor te Alba Kostruksion Tirane
Komuna Mesopotam (3704) ALBA KONSTRUKSION Delvine 8,015,563 2013-06-13 2013-06-20 8323280012013 lik.perfundimtar i rik.rruges Livine me fat.nr.18 date 13.09.2011
Komuna Zall Dardhe (0606) ALBA KONSTRUKSION Diber 3,413,578 2013-06-17 2013-06-21 7923540012013 K.ZALLDARDHE 2354001ndertimure mbi lumin drin fat nr 16 date 06.06.13 kont.nr.754 date 15.12.12
Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) ALBA KONSTRUKSION Tirane 10,038,804 2013-07-05 2013-08-20 111110560012013 231 Fondi i Zhvillimit, tvsh rikonstr rruge kv 18.4.2011, seri 72440835,841, dt 30.5.2013
Drejtoria e Pergjithshme e Ujesjelles Kanalizimeve (3535) ALBA KONSTRUKSION Tirane 25,650,000 2013-07-11 2013-09-26 23210060472013 DPUK Kuz perroi i Agait Qerret kontrate nr.2851 ne vazhdim dt.29.12.11 sit.3 dt.21.06.13 fat.20 seri 72440844 dt.21.06.13
Komuna Berxull (3535) ALBA KONSTRUKSION Tirane 1,139,840 2013-09-11 2013-10-17 11028080012013 466-kom berxulle garanci likudim kerkese 8 dt 18.02.13 urdher brendsh 08.09.13 urdher 7 dt 15.02.13 pv 18.02.13 urdher 8 dt 18.02.13
Aparati Ministrise se Drejtesise (3535) ALBA KONSTRUKSION Tirane 40,501,625 2013-08-28 2013-10-17 38810140012013 MINISTRIA E DREJTESISE tvsh ndertim paraburgimi shkoder kon 2012/310-587 ipa 2011 fat 10/6/2013seri 72440843
Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) ALBA KONSTRUKSION Tirane 3,000,000 2013-09-25 2013-10-24 17810560012013 fONDI I ZHVILLIMIT - Tvsh kontr rikonstr rruge kv dt 28.6.2013, seri 72440709 dt 30.8.2013