Pagesa të Thesarit 2012 - 2013 (Mbi 400,000 transaksione te regjistruara)

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

  • Si i shpenzon parate administrata publike
  • Ku shkuan fondet e alokuara
  • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
  • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
  • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
  • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

Rezultate përmbledhëse

Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
All INSIG All 1,560,466.00 31 All => =>

Transaksione

Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Pershkrim fature
Gjykata e rrethit Durres (0707) INSIG Durres 11,150 2012-01-23 2012-02-09 18102901512 1029015 TDO 0707/GJYKATA RRETHIT /KOD 1029015/SIG AUTO.
Zyra e Permbarimit Durres (0707) INSIG Durres 11,200 2012-01-23 2012-02-09 12101401712 1014017 ZYRA E PERMBARIMIT sig makine fat nr 72129155
Drejtoria e SHIK Durres (0707) INSIG Durres 14,600 2012-03-06 2012-03-21 3310180062012 1018006 SHISH 0707 LIK FAT 26 DT 28.2.2012
Drejtoria Arsimore Durres (0707) INSIG Durres 21,530 2012-03-29 2012-04-11 5610110072012 TDO 0707/DREJTORIA ARSIMORE DURRES/ KOD 1011007/ LIK. PJESOR VEND. GJYQESOR NR. 998 DT 14.04.2011 /NR. 106/7 DT 11.07.2011/ SIG. AUTOMJETI AA146A1
Drejtorite Mirmbajtjes Rrugeve Durres (0707) INSIG Durres 14,600 2012-04-11 2012-04-18 10060602012 TDO 0707/DREJT. RAJON. RRUGORE/KOD 1006060/SIG.MJETI
Prokuroria e rrethit Durres (0707) INSIG Durres 14,600 2012-05-08 2012-05-11 8810280062012 1028006 1028006PROKURORIA RRETHIT SIGURANCION TPL BENZ AA285AO
Bashkia Durres (0707) INSIG Durres 14,600 2012-05-09 2012-05-15 26221070012012 2107001 BASHKIA DURRES FATURE PER SIG TPL AUTOMJETI DR 4969D
Drejtoria e Pergjithshme Detare Durres (0707) INSIG Durres 14,600 2012-05-17 2012-05-21 8610060982012 1006098 DREJTORIA PERGJ DETARE SIGURIM MJETI
Nd-ja Komunale Plazh (0707) INSIG Durres 293,400 2012-06-08 2012-06-20 9421070152012 2107015 ND/JA KOMUNALE PLAZH LIK FAT 1 DT 29.5.2012
Laboratori i barnave (3535) INSIG Tirane 14,600 2012-10-11 2012-10-16 15110130562012 602 QENDRA KOMBETARE KONTROLLIT BARNAVE TPL UP 31 DT 21.09.2012 PV 3+4 DT 21.09.2012 FT 1273 DT 21.09.2012 S 04620864
Prokuroria e rrethit Durres (0707) INSIG Durres 17,400 2012-11-21 2012-12-13 27910280062012 1028006PROKURORIA RRETHIT SIG TPL MJET AA570BR
Reparti Ushtarak Nr.2001 Durres (0707) INSIG Durres 651,196 2012-11-19 2012-12-13 36910170312012 1017031 REP USHT 2001 SIGURACION MJETI
Nd-ja Rrugeve Rurale (0707) INSIG Durres 21,300 2012-12-10 2012-12-26 9320470152012 TDO 0707/NDERM. RR.RURALE/KOD 2047015/PAG. SIG.
Gjykata e Apelit Durres (0707) INSIG Durres 12,240 2012-12-17 2012-12-27 20710290032012 1029003 TDO 070/GJYKATA APELIT /KOD 1029003/SIG.AUTM.
Gjykata e rrethit Durres (0707) INSIG Durres 18,300 2012-12-13 2012-12-27 35310290152012 TDO 0707/GJYKATA RRETHIT /KOD 1029015/SIG.
Gjykata e rrethit Durres (0707) INSIG Durres 14,600 2012-11-14 2012-12-12 33010290152012 1029015 TDO 0707/GJYKATA RRETHIT /KOD 1029015/SIG AUTO.
Nd-ja Rrugeve Rurale (0707) INSIG Durres 17,500 2012-11-14 2012-12-12 8720470152012 TDO 0707/NDERM. RR.RURALE/KOD 2047015/PAG. SIG.
Ministria e Integrimit (3535) INSIG Tirane 20,850 2012-04-23 2012-04-25 19110780012012 602 MINISTRIA INTEGRIMIT . sig karton jeshil up dt 13.3.2012, ft seri 88305790 dt 20.3.2012, fh dt 1.4.2012
Muzeu Historik Kombetar (3535) INSIG Tirane 11,200 2012-02-08 2012-02-16 1410120102012 602 MUZEU Siguracion makine me Up 394 dt 06.12.2011 pv 12.12.2011 fat 1968 dt 12.12.2012
Qendra e Transferimit te Teknologjive Bujqesore Kruje (0716) INSIG Kruje 18,730 2013-02-27 2013-02-28 3910051122013 sa lik fat nr 54 dt 6.2.2013 nga qttb f kruje
Nd-ja Komunale Plazh (0707) INSIG Durres 162,000 2013-03-11 2013-03-15 1121070152013 0707 ND/JA KOMUNALE PLAZH 2107015 LIK FAT 34 DT 23.1.2013
Nd-ja Rrugeve Rurale (0707) INSIG Durres 9,530 2013-04-24 2013-04-25 2520470152013 TDO0707/NDERM.RRUGE RURALE.KOD2047015-/SIG. MAK,
Drejtoria e Pergjithshme Detare Durres (0707) INSIG Durres 11,900 2013-05-20 2013-05-23 9910060982013 1016098 DREJT PERGJ DETARE SIGURIM MJETI
Qarku Durres (0707) INSIG Durres 6,400 2013-08-05 2013-10-17 21620470012013 TDO0707/KESHILLI I QARKUT KOD 2047001/SIG.MJETI PER AA001DY
Nd-ja Ruget Rurale (0606) INSIG Diber 59,760 2013-09-24 2013-10-23 7720460122013 Rr.Rurale 2046012 sig makine fat nr 39 date 21.08.13
Qendra Ekonomike e Arsimit (0707) INSIG Durres 12,000 2013-10-03 2013-10-24 15721070082013 2107008 QEA SIGURACION MJETI
Gjykata e rrethit Durres (0707) INSIG Durres 5,000 2013-10-17 2013-10-24 286.10290152013 TDO0707/GJYKATA RRETHIT KOD 1029015/SIG. AUTO
Nd-ja Rrugeve Rurale (0707) INSIG Durres 19,560 2013-11-01 2013-11-14 74.20470152013 TDO0707/NDERM.RRUGE RURALE.KOD2047015/SIG. PER DR.6378C
Shkolla "B. Çela", Durres (0707) INSIG Durres 12,000 2013-11-11 2013-11-15 11710050682013 1011094 SHKOLLA "B ÇELA" SIG MAKINE FAT NR 126 DT 19.09.2013
Gjykata e rrethit Durres (0707) INSIG Durres 19,460 2013-11-12 2013-11-15 347.10290152013 TDO0707/GJYKATA RRETHIT KOD 1029015/UJE KON.1509026
Gjykata e Apelit Durres (0707) INSIG Durres 14,660 2013-12-03 2013-12-04 184.10290032013 TDO0707/GJYKATA APELIT KOD 1029003/SIG. AUTOMJ. AA035AH.FAT 135
  • < Më para
  • 1
  • Më pas >