Pagesa të Thesarit 2012 - 2013 (Mbi 400,000 transaksione te regjistruara)

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

  • Si i shpenzon parate administrata publike
  • Ku shkuan fondet e alokuara
  • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
  • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
  • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
  • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

Rezultate përmbledhëse

Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
All ALBA All 2,717,717.00 19 All => =>

Transaksione

Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Pershkrim fature
Qarku Tirane (3535) ALBA Tirane 39,000 2012-02-23 2012-02-28 3520350012012 2035001 Keshilli Qarkut lik vajra urdh prok nr 35 dt 22.02.2012 proc verb dt 22.02.2012 fat nr 115 dt 22.02.2012 seri 003.59006 fl hyrje nr 12 dt 22.02.2012
Bordi i Kullimit Tirane (3535) ALBA Tirane 70,560 2012-04-16 2012-04-24 5510050792012 602 bordi kullimit sh.profilaktike up.14,09.04.2012,f85,09.04.2012,s00358685,pv,rp.09.04.2012,fh7,12.04.2012
Aparati Qendror INSTAT (3535) ALBA Tirane 25,600 2012-05-02 2012-05-09 21310500012012 602 instat sh aut up 18.4.2012 pv 20.4.2012 f 23.4.2012 s 02782361
Reparti nr.712 Tirane (3535) ALBA Tirane 198,000 2012-05-07 2012-05-11 6510160122012 602-Rep 712 F.N.SH vaj makine up 19 30.04.2012 pv 2-3.05.2012 fat 62 04.05.2012 fh 20 04.05.2012
Komuna Berzhide (3535) ALBA Tirane 20,149 2012-07-26 2012-08-03 9527960012012 602 Kom.Bershite - vajra automjete, up.nr.5 dt.02.05.2012 pv.3 dt.04.05.2012 pv.4 dt.07.05.2012 fat. 414 dt.09.05.2012 fh.nr.9 dt.09.05.2012
Nd-ja Ruget Rurale (3535) ALBA Tirane 191,600 2012-09-18 2012-09-21 4220350142012 Nderm Rrugeve Rurale vaj autom urdh prok nr 8 dt 03.09.2012 proc verb dt 13.09.2012 fat 31 dt 13.09.2012 seri 0035853 fl hyr nr 13 dt 13.09.2012
Komuna Peze (3535) ALBA Tirane 111,972 2012-11-05 2012-11-13 105 2802001 2012 Komuna Peze Bl vaj makine up 23 dt 05.10.2012 pv 07.10.2012 pv 06.10.2012 fat 50 dt 24.10.2012 fh dt 24.10.2012
Komisariati i Policise NSH Tirane (3535) ALBA Tirane 88,200 2012-12-24 2012-12-27 17710160122012 Rep 712 F.N.SH karburant up 41 01.11.2012 pv 01.11.2012 fat 98 01.11.2012 fh 46 01.11.2012
Reparti nr.712 Tirane (3535) ALBA Tirane 97,800 2012-04-19 2012-04-25 4910160122012 602-Rep 712 F.N.SH vajra lubrifikante,up nr 12 dt 15.03.2012,pv dt 19.03.2012,fat nr 60 dt 19.03.2012,seri 00358760,fh nr 13 dt 19.03.2012
Nd-ja Komunale Banesa (0909) ALBA Fier 141,660 2012-04-18 2012-04-25 6621110062012 LIKUJDIM FATURE ND KOMUNALE FIER 2111006
Reparti inspektimit shpetim miniera (3535) ALBA Tirane 6,530 2013-02-15 2013-02-18 1610040042013 602 reparti inspektim shpetim miniera blerje vaj per automjetin up 21.1.13 pv 3 dt 22.1.13 pv 4 dt 22.1.13 ft 1 dt 1.2.13 seri 06536601 fh 2 dt 1.2.13
Komuna Peze (3535) ALBA Tirane 92,100 2013-02-21 2013-02-21 14 2802001 2013 Kom Peze - Bl mater nder vaji up 5 dt 20.01.2013 pv 21.01.2013/22.01.2013 fh 6 dt 14.02.2013 fat 67 dt 01.02.2013
Komisariati i Policise NSH Tirane (3535) ALBA Tirane 61,200 2013-03-11 2013-03-15 2810160122013 FNSH karburant up 3 01.02.13 pv 05.02.2013 fat 76 06.02.2013 fh 8 06.02.2013
Reparti inspektimit shpetim miniera (3535) ALBA Tirane 243,220 2013-03-04 2013-03-05 2410040042013 602 reparti inspektim shpetim miniera blerje vaj per automjetin up 21.1.13 pv 3 dt 22.1.13 pv 4 dt 22.1.13 ft 1 dt 1.2.13 seri 06536601 fh 2 dt 1.2.13 likujdim pjesor
Bordi i Kullimit Tirane (3535) ALBA Tirane 149,076 2013-04-24 2013-04-25 6310050792013 Bordi i Kullimit blerje vaj hidraulik up nr 10 dt 25.03.2013 rap perfundimtar dt 27.03.2013 fat nr 3 dt 28.03.2013 fh nr 7 dt 28.03.2013
Komisariati i Policise NSH Tirane (3535) ALBA Tirane 344,880 2013-05-07 2013-05-13 5510160122013 FNSH vaj lubrifikant up 7 09.04.2013 pv 10.04.2013 fat 52 20.04.2013 fh 17 24.04.2013
Bordi i Kullimit Tirane (3535) ALBA Tirane 171,920 2013-05-21 2013-05-23 9810050792013 Bordi i Kullimit Bl.vajra Up.24 dt.06.05.13 APP dt.08.05.13 pv dt.08.05.13 fat.1 dt.13.05.13 seri08697201 fat.14 dt.15.05.13 seri 08697214 fh.10 dt.15.05.13
Dogana Tirane (3535) ALBA Tirane 644,000 2013-12-06 2013-12-06 7510100802013 Dogana tirane. lik garanci doganore urdher tit dt 20.11.2013
Komuna Berzhide (3535) ALBA Tirane 20,250 2013-12-10 2013-12-11 12127960012013 Kom Berzhite Bl vajra e pjese per mjetet e komunes ub 1074 nr 82 dt 31.10.2012 up 1074 dt 27.12.2012 pv 27.12.2012 fat 68 dt 04.02.2013 fh 9 dt 22.04.2013
  • < Më para
  • 1
  • Më pas >