Pagesa të Thesarit 2012 - 2013 (Mbi 400,000 transaksione te regjistruara)

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

  • Si i shpenzon parate administrata publike
  • Ku shkuan fondet e alokuara
  • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
  • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
  • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
  • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

Rezultate përmbledhëse

Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
All I N T E R M E D All 590,117,463.00 61 All => =>

Transaksione

Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Pershkrim fature
Qendra spitalore universitare "Nene Tereza" (3535) I N T E R M E D Tirane 39,787,214 2012-02-15 2012-02-20 3510130492012 602 Q S U T bl barna kontr vazhd 5204/13 dt 6.12.2012 fat 16349 dt 12.12.11 s 80266199 fat 17080 dt 30.12.12 s 80266930 fh 1016 dt 30.12.11 fh 900 dt 12.12.11 kontr vazhd 2232/19 dt 22.7.11 fat 12390 dt 30.9.11 s 80262240 fh 699 dt 30.9.11
Qendra spitalore universitare "Nene Tereza" (3535) I N T E R M E D Tirane 2,014,650 2012-02-15 2012-02-20 5410130492012 602 Q S U T bl barna kontr vazhd 5273/7 dt 7.12.11 fat 6523 dt 14.12.11 s 80266373 fh 920 dt 14.12.11 fat 6549 dt 14.12.11 s 80266399 fh 926 dt 14.12.11
Qendra spitalore universitare "Nene Tereza" (3535) I N T E R M E D Tirane 2,563,324 2012-02-15 2012-02-20 3610130492012 602 Q S U T bl barna up 5.12.11 njf 7.12.11 v 7.12.11 kontr 5273 dt 7.12.11 fat 16550 dt 14.12.11 s 80266400 fh 929 dt 14.12.11 fat 16401 dt 12.12.11 s 80266251 fh 910 dt 13.12.11 fat 16552 dt 14.12.11 s 8266402 fh 927 dt 14.12.11
Qendra spitalore universitare "Nene Tereza" (3535) I N T E R M E D Tirane 7,667,660 2012-02-15 2012-02-20 3810130492012 602 Q S U T bl barna up 2.12.2011 v 6.12.2011 njf 6.12.2011 kntr 5238/7 dt 6.12.2011 fat 16341 dt 12.12.11 s 0266191 fh 901 dt 12.12.11 fat 17002 dt 28.12.11 s 80266852 fh 986 dt 28.12.11 fat 16340 dt 12.12.11 s 80266190 fh 902 dt 12.12.11
Spitali Korce (1515) I N T E R M E D Korçe 818,435 2012-02-15 2012-02-20 7210130192012 MEDIKAMENTE FAT.17758 SPITALI KORCE
Sanatoriumi Tirane (3535) I N T E R M E D Tirane 2,380,884 2012-02-22 2012-02-23 3910130512012 1013051 602 SUSM SH NDROQI barna up7 dt 4.01.12 sht kontr 9.01.12 ft 17900 dt 19.01.12 ser 80267750 fh 9 dt 19.01.12
Qendra spitalore universitare "Nene Tereza" (3535) I N T E R M E D Tirane 30,208,035 2012-03-09 2012-03-23 8710130492012 602 Q S U Tbl barna kontr vazhd 5204/13 dt 6.12.2011fat 11016 dt 2.9.211 s 80260866 fh 620 dt 2.9.2011
Qendra spitalore universitare "Nene Tereza" (3535) I N T E R M E D Tirane 2,375,693 2012-03-13 2012-03-30 881013492012 602 Q S U T bl barna kontr vazhd 5204/13 dt 16.12.2011 fat 19904 dt 23.2.12 s 80269754 fh 164 dt 24.2.212 k shtes 2173 dt 16.1.12 fat 19873 dt 23.2.212 s 80269723 fh 166 dt 27.2.212
Qendra spitalore universitare "Nene Tereza" (3535) I N T E R M E D Tirane 17,244,249 2012-03-16 2012-04-02 8610130492012 602 Q S U T bl barna kontr vazhd 5204/13 dt 6.12.211 fat 16268 dt 9.12.2011 s 80266118 fh 894 dt 9.12.11 fat 16848 dt 23.12.1 s 80266698 fh 952 dt 23.12.2011 fat 16397 dt 12.12.2011 s 8266247 fh 909 dt 13.12.2011 fat 17040 dt 28.12.11 s 802
Reparti Ushtarak Nr.6630 Tirane (3535) I N T E R M E D Tirane 7,000,000 2012-06-01 2012-06-08 12310170782012 602-REP 6630,medikamente,up nr 58/3 dt 21.03.2012,njoftim dt 03.04.2012,kontrate nr 58/7 dt 03.04.2012,fat nt 2958 dt 18.04.2012,seri 108825058,fh nr 25 dt 19.04.2012
Sanatoriumi Tirane (3535) I N T E R M E D Tirane 3,050,680 2012-06-11 2012-06-22 15310130512012 602 SUSM SH NDROQI, barna,up 89 d 18/4/12,njf 25/4/12,kontr 27/4/12,fat 3557 d 2/5/12 s 10882557,fh 44 d 2/5/12
Qendra spitalore universitare "Nene Tereza" (3535) I N T E R M E D Tirane 9,864,878 2012-06-13 2012-06-25 23210130492012 602 QSUT barna kont shrese 487/3 dt 26.01.12 ft 19162 dt 9.02.12 ser 80269022 fh 107 dt 13.02.12 ft 19652 dt 20.02.12 ser 80269502 fh 143 dt 20.02.12
Reparti Ushtarak Nr.6630 Tirane (3535) I N T E R M E D Tirane 2,000,000 2012-07-25 2012-08-02 17410170782012 602-REP 6630,medikamente,up nr 58/3 dt 21.03.2012,njoftim dt 03.04.2012,kontrate nr 58/7 dt 03.04.2012,ne vazhdim,fat nt 2958 dt 18.04.2012,seri 108825058,fh nr 25 dt 19.04.2012
Sp. Berati (0202) I N T E R M E D Berat 2,371,499 2012-08-02 2012-08-08 22510130642012 medikamente lik diference fatura 5754 dt 22.06.2012 kontrat 301 dt 20.06.2012 nga spitali berat 1013064
Sanatoriumi Tirane (3535) I N T E R M E D Tirane 2,000,000 2012-08-07 2012-08-15 21110130512012 602 SUSM SH NDROQI barna,up 89 d 18/4/12,njf 25/4/12,kontr 27/4/12,fat 3557 d 10882557 d 2/5/12,fh 44 d 2/5/12
Spitali Fier (0909) I N T E R M E D Fier 1,459,150 2012-08-08 2012-08-16 243/1 LIKUJDIM FATURE SPITALI FIER
Spitali Fier (0909) I N T E R M E D Fier 526,680 2012-08-08 2012-08-16 243101301712012 LIKUJDIM FATURE SPITALI FIER
Qendra spitalore universitare "Nene Tereza" (3535) I N T E R M E D Tirane 14,471,563 2012-08-09 2012-08-16 27410130492012 602 QSUT bl barna shtes kontr 306/3 dt 18.1.12 fat 19934 dt 24.2.12 s 80269784 fh 172 dt 28.2.12 shtes kontr 541/3 dt 26.1.12 fat 741 dt 9.3.12 s 108822841 fh 193 dt 9.3.12 shtes kontr 236/3 dt 18.1.12 fat 19933 dt 24.2.12 s 80269783 fh 16
Qendra spitalore universitare "Nene Tereza" (3535) I N T E R M E D Tirane 19,784,087 2012-09-07 2012-09-12 33910130492012 QSUT bl barna up 13.4.12 v 25.5.12 njkf 25.5.12 kontr 1770/45 dt 13.6.12 at 5935 dt 27.6.12 s 108828035 fh 451 dt 27.6.12 up 29.3.12 v 15.5.12 njf 25.5.12 kontr 1606/16 dt 1.6.12 fat 5067 dt 6.6.12 s 108827167 fh 353 dt 7.6.12 at 5305 dt
Sp. Berati (0202) I N T E R M E D Berat 263,340 2012-09-06 2012-09-12 26510130642012 medikamente lik fat 7328 dt 30.07.2012 kontrata 301 dt 20.06.2012 nga spitali berat 1013064
Qendra spitalore universitare "Nene Tereza" (3535) I N T E R M E D Tirane 19,784,087 2012-09-13 2012-09-14 33910130492012* QSUT bl barna up 13.4.12 v 25.5.12 njkf 25.5.12 kontr 1770/45 dt 13.6.12 at 5935 dt 27.6.12 s 108828035 fh 451 dt 27.6.12 up 29.3.12 v 15.5.12 njf 25.5.12 kontr 1606/16 dt 1.6.12 fat 5067 dt 6.6.12 s 108827167 fh 353 dt 7.6.12 at 5305 dt
Qendra spitalore universitare "Nene Tereza" (3535) I N T E R M E D Tirane 3,079,445 2012-10-09 2012-10-15 423 10130492012 602 QSUTkont v1478/1 dt 21.05.12 ft 5709 dt 21.06.12 ser 1088227809 fh 434 dt 21.06.12
Qendra spitalore universitare "Nene Tereza" (3535) I N T E R M E D Tirane 32,398,569 2012-10-09 2012-10-15 423*10130492012 602 QSUT barna kont v1770/45dt 13.06.12 ft 8866dt 19.09.12 ser 108830966 fh 760 dt 19.09.12 kont v1606/16 dt 1.06.12 ft 7113 dt 24.07.12 ser 108829213 fh 567 dt 24.07.12
Reparti Ushtarak Nr.6630 Tirane (3535) I N T E R M E D Tirane 1,833,348 2012-10-09 2012-10-15 26510170782012 602-REP 6630,medikamente,kontrate nr 58/7 dt 03.04.2012,ne vazhdim,fat nr 3764 dt 07.05.2012,seri 108825864,fh nr 27 dt 16.05.2012
Sanatoriumi Tirane (3535) I N T E R M E D Tirane 1,700,000 2012-10-09 2012-10-15 26710130512012 602 SUSM SH NDROQI barna,kontr vazh 27/4/12,fat 3557 d 2/5/12 s 10882557,fh 44 d 2/5/12
Spitali Korce (1515) I N T E R M E D Korçe 1,474,000 2012-10-10 2012-10-16 44010130192012 MEDIKAMENTE FAT.3935 SPITALI KORCE
Qendra spitalore universitare "Nene Tereza" (3535) I N T E R M E D Tirane 34,246,535 2012-11-06 2012-11-19 47610130492012 602 QSUT barna up 3.04.12 njf 22.05.12 kontr 1639/8 dt 18.06.12 ft 6306 dt 5.07.12 ser 108828406 fh527 dt 13.07.12
Sp. Mallakaster (0924) I N T E R M E D Mallakaster 83,600 2012-11-22 2012-12-17 19510130772012 PAGESE PER INTERMED SHPK NGA DREJTORIA E SPITALIT BALLSH
Qendra spitalore universitare "Nene Tereza" (3535) I N T E R M E D Tirane 29,524,533 2012-12-06 2012-12-11 53810130492012 602 QSUT barna kontv 1639/8 dt 18.06.12 ft 7647 dt 21.08.12 ser 108829747 fh 638 dt 21.08.12
Reparti Ushtarak Nr.6630 Tirane (3535) I N T E R M E D Tirane 1,000,000 2012-12-08 2012-12-12 33710170782012 602-REP 6630,medikamente,kontrate nr 58/7 dt 03.04.2012,ne vazhdim,fat nr 2958 dt 18.04.2012,seri 108825058,fh nr 25 dt 19.04.2012
Qendra spitalore universitare "Nene Tereza" (3535) I N T E R M E D Tirane 9,964,944 2012-06-05 2012-06-11 17910130492012 602 QSUT barna shtese kontra 305/3 dt 18.01.12 ft 2163 dt 2.04.12 ser 108824263 fh 241 dt 3.04.12
Sanatoriumi Tirane (3535) I N T E R M E D Tirane 1,300,000 2013-02-12 2013-02-18 1110130512013 602,SUSM "SH NDROQI" barna,kontr vazh 27/4/12,fat 3557 d 2/5/12 s 10882557,fh 44 d 2/5/12
Spitali Fier (0909) I N T E R M E D Fier 290,785 2013-02-14 2013-02-18 6110130172013 PAGESE SPITALI FIER
Qendra spitalore universitare "Nene Tereza" (3535) I N T E R M E D Tirane 29,673,242 2013-03-15 2013-03-19 13310130492013 1013049 QSUT barna up 8.05.12 njf 22.06.12 kontr 2088/47 dt 16.07.12 ft 7215 dt 26.07.12 ser 108829315 fh 555 dt 26.07.12
Spitali Ushtarak (3535) I N T E R M E D Tirane 1,366,157 2013-04-04 2013-04-04 5610131042013 602,SPITALI I TRAUMES,medikamente,up 58/3 d 21/3/12,kontr 58/7 d 3/4/12,njf 30/4/12,fat 2958 d 18/4/12 s 108825058,fh 25 d 19/4/12
Qendra spitalore universitare "Nene Tereza" (3535) I N T E R M E D Tirane 9,120,573 2013-04-04 2013-04-05 20210130492013 602 QSUT barna up 20.04.12 njf 23.05.12 kontr 1863/6 dt 19.06.12 ft 9595 dt 8.10.12 ser 108831695 fh 861 dt 8.10.12 ft 5646 dt 20.06.12 ser 108827746 fh 417 dt 20.06.12
Qendra spitalore universitare "Nene Tereza" (3535) I N T E R M E D Tirane 29,609,866 2013-02-05 2013-02-06 3710130492013 QSUT barna kontr v 1639/8 dt 18.06.12 ft 11963 dt 23.11.12 ser 108834063 fh 1025 dt 23.11.12 ft 7930 dt 237.08.12 ser 108830030 fh 659 dt 27.08.12
Qendra spitalore universitare "Nene Tereza" (3535) I N T E R M E D Tirane 25,941,801 2013-05-03 2013-05-10 27310130492013 QSUT 602 barna up sht kontr 910/3 dt 11.02.13 ft 15855 dt 27.02.13 ser 108837955 fh 1237 dt 28.02.13 sht kontr 915/3 dt 22.02.13 ft 15771 dt 25.02.13 ser 108837871 fh 1217 dt 25.02.13
Qendra spitalore universitare "Nene Tereza" (3535) I N T E R M E D Tirane 8,655,680 2013-05-03 2013-05-10 27210130492013 QSUT 602 barna up 1621 dt 28.03.13 aut lidheje 1621/10 dt 4.04.13 kontr 2145/3 dt 5.04.13 ft 17578 dt 11.04.13 ser 108839678 fh 1399 dt 11.4.13
Qendra spitalore universitare "Nene Tereza" (3535) I N T E R M E D Tirane 25,630,000 2013-06-11 2013-06-14 34910130492013 QSUT 602 barna kontr vazhd 2145/3 dt 5.04.13 ft 18030 dt 23.04.13 ser 108840130 fh 1429 dt 23.4.13 fat 18513 dt 3.5.13 s 108840613 fh 1478 dt 6.5.13