Pagesa të Thesarit 2012 - 2013 (Mbi 400,000 transaksione te regjistruara)

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

  • Si i shpenzon parate administrata publike
  • Ku shkuan fondet e alokuara
  • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
  • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
  • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
  • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

Rezultate përmbledhëse

Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
All ALB - KONSTRUKSION All 184,534,795.00 49 All => =>

Transaksione

Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Pershkrim fature
Drejtorite Rajonale Mirmbajtjes Rrugeve Shkoder (3333) ALB - KONSTRUKSION Shkoder 1,174,017 2012-02-24 2012-03-13 2410060772012 kontrate ne vazhdim rru koplik boge nr 67792488 07.12.2011
Komuna Postribe (3333) ALB - KONSTRUKSION Shkoder 472,860 2012-06-26 2012-07-13 12327550012012 KOMUNA POSTRIBE SHKODER FATURE NR 03647701 DATE 18.06.2012
Drejtorite Rajonale Mirmbajtjes Rrugeve Shkoder (3333) ALB - KONSTRUKSION Shkoder 2,460,896 2012-03-23 2012-04-10 3610060772012 DR RAJONALE RRUGORE SHKODER FAT NR 67792493 DATE 10.2.2012
Komuna Shenkoll (2020) ALB - KONSTRUKSION Lezhe 9,500,000 2012-09-05 2012-09-11 11925710012012 KOM SHENKOLL LIK FAT.34 DT.31.07.2012
Komuna Gruemire (3323) ALB - KONSTRUKSION M.Madhe 477,492 2012-09-14 2012-09-17 13526290012012 2629001 Komuna Gruemire (mirmb.rruge )fature nr.serie 03647709 date11.09.2012
Dogana Shkoder (3333) ALB - KONSTRUKSION Shkoder 1,534,178 2012-10-17 2012-10-22 12910100822012 ndertim linjes elektrike muriqan kodi m100167 likuj fat nr 03647710 19.09.2012
Drejtoria e Rajonit Verior (Shkoder) (3333) ALB - KONSTRUKSION Shkoder 2,416,881 2012-11-19 2012-12-13 19710060772012 drej rajonit verior shkoder kontrate ne vazhdim likuj fat nr 67792494 29.02.2012,67792496 06.04.2012,67792498 30.04.2012
Bordi i Kullimit Shkoder (3333) ALB - KONSTRUKSION Shkoder 1,837,457 2012-11-21 2012-12-13 20010050782012 BORDI I KULLIMIT SHKODER FAT NR 03647718 DT 14.10.2012
Bordi i Kullimit Shkoder (3333) ALB - KONSTRUKSION Shkoder 319,999 2012-12-06 2012-12-17 22410050782012 1005078 BORDI I KULLIMIT SHKODER FATURE 03647724 DT. 06.12.2012
Sh.A. Ujesjelles-Kanalizime Shkoder Fshat (3333)Sh.A. Ujesjelles-Kanalizime Shkoder Fshat (3333) ALB - KONSTRUKSION Shkoder 7,687,687 2012-11-23 2012-12-17 720330362012 NDERMARRJA UJESJELLESIT FSHAT SHKODER FATURE 03647720 DT 21.11.2012
Bordi i Kullimit Shkoder (3333) ALB - KONSTRUKSION Shkoder 126,302 2012-12-06 2012-12-17 22010050782012 1005078 BORDI I KULLIMIT SHKODER FATURE 03647723 DT. 04.12.2012
Drejtoria e Rajonit Verior (Shkoder) (3333) ALB - KONSTRUKSION Shkoder 5,392,478 2012-12-03 2012-12-17 21710060772012 DREJ RAJONALE RRUGORE LIKUJ FAT NR 67792500 31.05.2012,03647702 30.06.2012,03647705 31.07.2012,03647708 31.08.2012,03647711 30.09.2012,03647714 31.10.2012 KONTRATE NE VAZHDIM
Komuna Postribe (3333) ALB - KONSTRUKSION Shkoder 424,974 2012-12-05 2012-12-17 20127550012012 KOMUNA POSTRIBE SHKODER fature nr 03647716 date 12.11.2012
Sh.A. Ujesjelles-Kanalizime Shkoder Fshat (3333)Sh.A. Ujesjelles-Kanalizime Shkoder Fshat (3333) ALB - KONSTRUKSION Shkoder 19,329,134 2012-11-22 2012-12-17 420330362012 NDERMARRJA UJESJELLESIT FSHAT SHKODER FATURE 67792499 DT. 16.05.2012, FT. 03647717 DT. 20.11.2012
Komuna Velipoje (3333) ALB - KONSTRUKSION Shkoder 7,243,941 2012-12-24 2012-12-27 28327660012012 KOMUNA VELIPOJE SHKODER fature nr 03647726 date 18.12.2012
Komuna Gruemire (3323) ALB - KONSTRUKSION M.Madhe 1,211,792 2012-12-27 2012-12-28 20726290012012 Komuna Gruemire( lik.pjesor nd.ujsjell.Gjorme fat.51,dt.20.12.2012,seria.03647727)
Drejtoria e Rajonit Verior (Shkoder) (3333) ALB - KONSTRUKSION Shkoder 1,230,448 2012-12-10 2012-12-24 23010060772012 kontrate ne vazhdim likuj fat nr 03647721 dt 01.12.2012
Drejtorite Rajonale Mirmbajtjes Rrugeve Shkoder (3333) ALB - KONSTRUKSION Shkoder 476,400 2012-04-19 2012-04-25 6010060772012 likuj fat nr 67792497 13.04.2012
Komuna Gruemire (3323) ALB - KONSTRUKSION M.Madhe 14,026,675 2012-04-19 2012-04-25 5826290012012 Komuna Gruemire (rik.rruga Hysaj) fature nr.67792495 date 13.04.2012
Komuna Gruemire (3323) ALB - KONSTRUKSION M.Madhe 5,492,416 2012-04-19 2012-04-25 5726290012012 Komuna Gruemire (rik.rruga Hysaj) fature nr.67792481 date 30.09.2011
Drejtorite Rajonale Mirmbajtjes Rrugeve Shkoder (3333) ALB - KONSTRUKSION Shkoder 1,365,087 2012-04-19 2012-04-25 5310060772012 kontrate ne vazhdim rruga koplik -boge likuj fat nr 67792494 29.02.2012
Bashkia Shkoder (3333) ALB - KONSTRUKSION Shkoder 2,770,040 2012-02-13 2012-02-16 6421410012012 BASHKIA SHKODER FAT NR 67792465 DT 7.7.2011
Sh.A. Ujesjelles-Kanalizime Shkoder Fshat (3333)Sh.A. Ujesjelles-Kanalizime Shkoder Fshat (3333) ALB - KONSTRUKSION Shkoder 19,076,475 2013-04-22 2013-04-23 120330362013 NDERMARRJA UJESJELLESIT FSHAT, FAT 03647736 DT 20.04.2013
Drejtoria e Rajonit Verior (Shkoder) (3333) ALB - KONSTRUKSION Shkoder 3,691,344 2013-05-09 2013-05-13 9010060772013 DREJTORIA E RAJONIT VERIOR SHKODER FAT. 03647728 DT. 31.12.2012, FAT. 03647729 DT. 31.01.2013.FAT. 03647733 DT. 28.02.2013
Komuna Gruemire (3323) ALB - KONSTRUKSION M.Madhe 4,806,262 2013-05-20 2013-05-23 5426290012013 Komuna Gruemire ( nd.ujsj.Gjorme i Poshtem)fature nr.serie 03647739 dt.22.04.2013
Komuna Gruemire (3323) ALB - KONSTRUKSION M.Madhe 818,120 2013-05-20 2013-05-23 5926290012013 Komuna Gruemire ( nd.ujsj.Gjorme i Poshtem)fature nr.serie 03647739 dt.22.04.2013
Sh.A. Ujesjelles-Kanalizime Shkoder Fshat (3333)Sh.A. Ujesjelles-Kanalizime Shkoder Fshat (3333) ALB - KONSTRUKSION Shkoder 16,682,356 2013-06-05 2013-06-14 520330362013 NDERMARRJA UJESJELLESIT FSHAT, FAT 03647742 DT 10.05.2013
Komuna Gruemire (3323) ALB - KONSTRUKSION M.Madhe 9,828,656 2013-06-17 2013-06-21 7526290012013 Komuna Gruemire ( sist-asfat.Rruga Hysaj)fature nr.serie 6772495 dt.13.04.2013dhe 03647744dt,06.06.2013
Bordi i Kullimit Shkoder (3333) ALB - KONSTRUKSION Shkoder 2,626,195 2013-07-08 2013-09-23 8410050782013 BORDI KULLIMIT SHKODER, FAT 03647747 DT 16.06.2013
Drejtoria e Rajonit Verior (Shkoder) (3333) ALB - KONSTRUKSION Shkoder 2,386,016 2013-07-09 2013-09-24 16210060772013 DREJTORIA E RAJONIT VERIOR SHKODER FAT.03647734 DT.31.03.2013,FAT. 03647740 DT. 30.04.2013
Komuna Berdice (3333) ALB - KONSTRUKSION Shkoder 332,933 2013-07-11 2013-09-25 9927650012013 KOMUNA BERDICE SHKODER 5% GARANCI OBJEKTI RR. HYRESE BERDICE E SIPERME
Qarku Shkoder (3333) ALB - KONSTRUKSION Shkoder 3,690,898 2013-07-11 2013-09-25 21620330012013 KESHILLI QARKUT SHKODER, FAT 03647738 DT 09.04.2013
Sh.A. Ujesjelles-Kanalizime Shkoder Fshat (3333)Sh.A. Ujesjelles-Kanalizime Shkoder Fshat (3333) ALB - KONSTRUKSION Shkoder 423,000 2013-09-11 2013-10-17 1220330362013 NDERMARRJA UJESJELLESIT FSHAT FAT 03647759 DT 06.09.2013
Bordi i Kullimit Shkoder (3333) ALB - KONSTRUKSION Shkoder 256,465 2013-09-11 2013-10-17 12310050782013 BORD KULLIMI SHKODER FAT 03647746 DT 19.06.2013
Bordi i Kullimit Shkoder (3333) ALB - KONSTRUKSION Shkoder 1,677,556 2013-08-06 2013-10-17 9310050782013 BORDI KULLIMIT SHKODER,FAT 103647748 DT 20.06.2013
Bordi i Kullimit Shkoder (3333) ALB - KONSTRUKSION Shkoder 956,405 2013-10-14 2013-10-24 15010050782013 BORD KULLIMI SHKODER FAT 03647754 DT 15.08.2013
Bordi i Kullimit Shkoder (3333) ALB - KONSTRUKSION Shkoder 189,687 2013-10-10 2013-10-24 15310050782013 BORD KULLIMI SHKODER FAT 03647762 DT 25.06.2013
Sh.A. Ujesjelles-Kanalizime Shkoder Fshat (3333)Sh.A. Ujesjelles-Kanalizime Shkoder Fshat (3333) ALB - KONSTRUKSION Shkoder 1,137,442 2013-10-03 2013-10-24 1920330362013 NDERMARRJA UJESJELLESIT FSHAT FAT 036477745 DT 14.06.2013
Drejtoria e Rajonit Verior (Shkoder) (3333) ALB - KONSTRUKSION Shkoder 870,480 2013-09-17 2013-10-21 20010060772013 DREJTORIA E RAJONIT VERIOR SHKODER FAT 03647751 DT. 37.07.2013 FAT. 03647756 DT. 31.08.2013
Sh.A. Ujesjelles-Kanalizime Shkoder Fshat (3333)Sh.A. Ujesjelles-Kanalizime Shkoder Fshat (3333) ALB - KONSTRUKSION Shkoder 21,981,694 2013-09-12 2013-10-21 1320330362013 NDERMARRJA UJESJELLESIT FSHAT FAT 03647753 DT 31.07.2013 FAT 03647757 DT 31.08.2013