Pagesa të Thesarit 2012 - 2013 (Mbi 400,000 transaksione te regjistruara)

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

  • Si i shpenzon parate administrata publike
  • Ku shkuan fondet e alokuara
  • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
  • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
  • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
  • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

Rezultate përmbledhëse

Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
All AKTOR SHOQERI ANONIME TEKNIKE All 1,401,916,380.00 12 All => =>

Transaksione

Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Pershkrim fature
Drejtoria e Pergjitheshme e Rrugeve (3535) AKTOR SHOQERI ANONIME TEKNIKE Tirane 120,056,000 2012-04-05 2012-04-06 22210060542012 231 DPRR tvsh Tuneli Tirane Elbasan shkr 651/1 16.03.2012 shkr proj 154 08.02.2012 kont vazhd 9218/11 27.04.2011
Drejtoria e Pergjitheshme e Rrugeve (3535) AKTOR SHOQERI ANONIME TEKNIKE Tirane 206,919,400 2012-04-06 2012-04-13 25010060542012 231 DPRR tvsh tuneli Elbasan shkr 1472/1 shkr proj 210 16.03.2012 fat 2 31.01.2012
Drejtoria e Pergjitheshme e Rrugeve (3535) AKTOR SHOQERI ANONIME TEKNIKE Tirane 136,648,000 2012-05-21 2012-05-29 43610060542012 231 DPRR tvsh Tuneli Tirane Elbasan shkr 651/12246/1 dt 16.05.20122 shkr proj 241 dt 25.04.2012,fat nr 4 dt 31.03.2012,seri 86576154, kont vazhd 9218/11 27.04.2011
Drejtoria e Pergjitheshme e Rrugeve (3535) AKTOR SHOQERI ANONIME TEKNIKE Tirane 118,298,200 2012-06-11 2012-06-21 53910060542012 231-DPRR TVSDH TUNELI TIRANE ELBASAN SHKRESA 3183/1 DT 07.06.12 SHKRESA 264 DT 23.05.12 FAT 5 DT 30.04.12 SR 86576155 KONT NE VAZHD 9218/1 DT 27.04.2011
Autoriteti Rrugor Shqiptar (3535) AKTOR SHOQERI ANONIME TEKNIKE Tirane 319,000,000 2013-01-22 2013-01-23 610060542013 231- TVSH Tuneli. Nr. 204/1 Dt 22.01.13, Sit No 11,12,13,14,15,16 Fat Nr. 6, Dt 31.05.1 Nr.S 86576156, Ft Nr. 7 Dt 30.06.12 Nr S 86576157, Ft. 9 dt. 31.07.12 Nr. S. 86576159, Ft 13 dt. 31.08.12 Nr.S. 86576163 Ft.16 dt 30.09.12 Nr. 86576166
Autoriteti Rrugor Shqiptar (3535) AKTOR SHOQERI ANONIME TEKNIKE Tirane 160,288,681 2013-03-11 2013-03-15 5510060542013. 231-arsh Shkresa Nr. 514/1 Dt 04.03.2013 Sit Nr. 17,18 Fat Nr. 28 Dt 19.12.2012 Nr. Ser. 86576178 Fat Nr. 24 Dt 26.11.2012 Nr. Ser. 86576174 , Fat Nr. 19. Nr Ser 86576169
Autoriteti Rrugor Shqiptar (3535) AKTOR SHOQERI ANONIME TEKNIKE Tirane 54,830,185 2013-03-19 2013-03-20 16110060542013 231- TVSH Tuneli. Shkresa Nr. 1077/1 Dt 15.03.2013 Sit Nr. 19 Fat nr. 3 Dt 31.01.2013 Ser. 86576181 1.08.12 Nr.S. 86576163 Ft.16 dt 30.09.12 Nr. 86576166
Autoriteti Rrugor Shqiptar (3535) AKTOR SHOQERI ANONIME TEKNIKE Tirane 118,906,206 2013-03-20 2013-03-21 17310060542013 231- TVSH Tuneli. Shkr. Nr. 1150/1 Dt 19.03.13 Sit Nr. 20 fat Nr. 7 Dt 28.02.2013 Ser. 86576185 Kontrata Ne vazhdim Nr. 9218/1 Dt 27.04.2011
Autoriteti Rrugor Shqiptar (3535) AKTOR SHOQERI ANONIME TEKNIKE Tirane 99,097,546 2013-04-15 2013-04-17 28910060542013 231- TVSh Tuneli i Elbasanit Shkresa Nr. 1690/1 Dt 15.04.2013 Sit Nr. 21 Fat Nr. 10 Dt 20.03.13 Ser. 86576188 Kontrata ne Vazhdim Nr. 9218/11 Dt 27.04.2011
Autoriteti Rrugor Shqiptar (3535) AKTOR SHOQERI ANONIME TEKNIKE Tirane 50,692,894 2013-05-14 2013-05-16 49410060542013 231-ARSH Tuneli Tirane - Elbasan Shkresa Nr. 2352/1 Dt 14.05.13 Sit Nr. 22.23 Fat Nr. 113 Dt 30.04.13, Ser 86576191, Kontrata ne Vazhdim Nr. 9218/11 Dt 27.04.2011
Autoriteti Rrugor Shqiptar (3535) AKTOR SHOQERI ANONIME TEKNIKE Tirane 10,909,912 2013-06-14 2013-06-17 62610060542013 231-ARSH TVSH Ndertim Tuneli ne aksin "Tirane - Elbasan" Shkresa Nr. 3042/1 dt 14.06.13 Sit Nr. 26 Fat Nr. 17 dt 31.05.13 ser 86576195 Kontrata ne Vazhdim Nr. 9218/11 Dt 27.04.2011
Autoriteti Rrugor Shqiptar (3535) AKTOR SHOQERI ANONIME TEKNIKE Tirane 6,269,356 2013-12-18 2013-12-20 114810060542013 231-ARSH TVSH Ndertim Tuneli ne aksin "Tirane - Elbasan" Shkresa Nr. 5563/1 Dt 17.12.13 Sit Nr. 27 Fat Nr. 6 Dt 30.08.13 ser 10292806 Kontrata ne Vazhdim Nr. 9218/11 Dt 27.04.2011
  • < Më para
  • 1
  • Më pas >