Pagesa të Thesarit 2012 - 2013 (Mbi 400,000 transaksione te regjistruara)

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

  • Si i shpenzon parate administrata publike
  • Ku shkuan fondet e alokuara
  • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
  • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
  • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
  • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

Rezultate përmbledhëse

Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
All GENC VUKA (K58113921O) All 1,869,154.00 9 All => =>

Transaksione

Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Pershkrim fature
Dega e rezervave Mat (0625) GENC VUKA (K58113921O) Mat 89,888 2012-02-27 2012-03-15 10/10160952012 Gazoil Viti 2012 Likj.Fat.Nr.33 Dat.24.2.2012 Rezervat Shtetit (1016095)
Prokuroria e rrethit Mat (0625) GENC VUKA (K58113921O) Mat 399,990 2012-03-21 2012-04-02 32/10280202012 Prokuroria (1028020) Karburant Lik.Fat.Nr.36 Dat.20.3.2012
Komuna Rukaj (0625) GENC VUKA (K58113921O) Mat 400,000 2012-05-14 2012-05-17 3926480012012 Komuna Rukaj (2648001) Lik. Blerje Karburanti me Fat.Nr.40 Dt.30.04.2012.
Prokuroria e rrethit Mat (0625) GENC VUKA (K58113921O) Mat 49,950 2012-11-26 2012-12-17 14010280202012 Prokuroria (1028020) Lik.Karburant Fat.Nr.23 Dt.23.11.2012
Prokuroria e rrethit Mat (0625) GENC VUKA (K58113921O) Mat 80,950 2013-02-18 2013-02-19 1910280202013 Prokuroria (1028020) Lik. Karburant fat.nr. 44 dt.16.01.2013 Urdh.prok.nr. 1 dt.08.01.2013
Zyra Arsimore Mat (0625) GENC VUKA (K58113921O) Mat 399,600 2013-04-09 2013-04-10 7310110922013 Zyra Arsimit (1011092) Lik. Karburant fat.nr. 54 dt.05.04.2013 Urdh.Prok.Nr. 8 Dt.26.03.2013
Prokuroria e rrethit Mat (0625) GENC VUKA (K58113921O) Mat 268,776 2013-04-16 2013-04-17 3910280202013 Prokuroria (1028020) Lik.Karburant,Vaj Fat.Nr. 55 Dt.15.04.2013 Urdh.Prok.Nr. 2 Dt.08.04.2013
Dega e rezervave Mat (0625) GENC VUKA (K58113921O) Mat 90,000 2013-05-15 2013-05-20 3210160952013 Rezervat Shtetit (1016095) Lik. karburant fat.nr. 59 dt.09.05.2013 urdh.prok.nr. 2 dt.07.05.2013
Dega e rezervave Mat (0625) GENC VUKA (K58113921O) Mat 90,000 2013-05-15 2013-05-17 3210160952013 Rezervat Shtetit (1016095) Lik. karburant fat.nr. 59 dt.09.05.2013 urdh.prok.nr. 2 dt.07.05.2013
  • < Më para
  • 1
  • Më pas >