Pagesa të Thesarit 2012 - 2013 (Mbi 400,000 transaksione te regjistruara)

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

  • Si i shpenzon parate administrata publike
  • Ku shkuan fondet e alokuara
  • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
  • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
  • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
  • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

Rezultate përmbledhëse

Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
All GARDEN LINE / TIRANE All 12,554,585.00 24 All => =>

Transaksione

Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Pershkrim fature
Teatri Operas dhe Baletit (3535) GARDEN LINE / TIRANE Tirane 15,000 2012-02-14 2012-02-20 2310120242012 604 T O B Sherbim me Up 152 dt 26.12.2011 Pv dt 26.12.2011 fat 399 dt 30.12.2011
Shkolla e Magjistratures (3535) GARDEN LINE / TIRANE Tirane 46,000 2012-05-08 2012-05-11 10110550012012 231 Shkolla e Magjistratures. bl vazo lule vetujitse up 30 dt 9.3.2012 pv 19.3.2012 fat 157 dt 19.3.2012 s 4300902 fh 3 dt 19.3.2012
Materniteti Tirane (3535) GARDEN LINE / TIRANE Tirane 120,400 2012-05-28 2012-06-08 14210130502012 1013050 602 SUOGJ MRETERESHA GERALDINE bl lule sezonale up 47 dt 16.05.12 pv3.4 dt 16.05.12 ft 427 dt 21.05.12 ser 43009317fh 44 dt 25.05.12
Akademia e Fiskultures (3535) GARDEN LINE / TIRANE Tirane 95,500 2012-06-08 2012-06-20 13010110482012 602 Akademia sporteve shp. lule up nr 17 dt 18.05.2012 pv dt 22.05.2012 fat 433 dt 22.05.2012 seri 43009323 fh 12 dt 22.05.2012
Drejtoria e Sherbimeve te Brendshme (3535) GARDEN LINE / TIRANE Tirane 479,000 2012-08-07 2012-08-15 28610160012012 602-Aparat.Min.Brende bl.lule fat 496 11.06.2012 fh 25 11.06.2012
Komuna Bradashesh (0808) GARDEN LINE / TIRANE Elbasan 72,400 2012-08-21 2012-08-22 2142381002012 materiale Kom Bradashesh 2381001
Komuna Petrele (3535) GARDEN LINE / TIRANE Tirane 108,400 2012-10-15 2012-10-17 176 2795001 2012 KOM PETRELE BL LULE UP 22 DT 28.09.2012 PV 02.10.2012 FAT 677 DT 02.10.2012 FH 49 DT 02.10.2012
Teatri Operas dhe Baletit (3535) GARDEN LINE / TIRANE Tirane 15,000 2012-10-17 2012-10-22 277 1012024 2012 TOB LULE ME QERA, UP 84 DT 31.07.12, PV 31.07.12, ft 600 dt 01.08.12, pv 31.07.12, kontr 31.07.12
Materniteti Tirane (3535) GARDEN LINE / TIRANE Tirane 64,000 2012-11-02 2012-11-13 32910130502012 602 SUOGJ MRETERESHA GERALDINE ,BL LULE,UP 96 D 18/10/12,PV 18/10/12,FAT 727 D 23/10/12 S 03740742,FH 95 D 23/10/12
Aparati Qendror i SHIKUT (3535) GARDEN LINE / TIRANE Tirane 40,000 2012-11-21 2012-11-27 39010180012012 SHISH BL LULE URDH 373/1 DT 24.10.2012 PV 2.11.2012 FAT 763 DT 6.11.2012 SR 04708280 FH 34 DT 6.11.2012
Dogana Rinas (3535) GARDEN LINE / TIRANE Tirane 48,380 2012-11-14 2012-12-07 12410100792012 Dogana Rinas mat tjera up 13 dt 5.11.12 pv 12.11.12 ft 784 dt 12.11.12 ser 04708201 fh 16 dt 12.11.12
Materniteti Tirane (3535) GARDEN LINE / TIRANE Tirane 115,000 2012-11-23 2012-12-17 36510130502012 602 SUOGJ MRETERESHA GERALDINE BL LULE,UP 102/1 D 7/11/12,PV 7/11/12,FAT 775 D 9/11/12 S 04708292,FH 104 D 12/11/12
Teatri Operas dhe Baletit (3535) GARDEN LINE / TIRANE Tirane 30,000 2013-02-15 2013-02-18 2410120242013 T.O.B,1012024 lule me qera, up 117 dt 23.12.12, pv 23.12.12, ft 951 dt 25.12.12, kontr 23.12.12
Autoriteti Rrugor Shqiptar (3535) GARDEN LINE / TIRANE Tirane 10,463,614 2013-03-29 2013-04-02 21210060542013 231- ARSH Tvsh Seg Leban - tepelene Shkr. Nr. 1212 Dt 21.03.13 sit Nr 1 Fat Nr. 142 Dt 11.03.13 Ser. 07858130 Segmenti Levan- Tepelene
Teatri Operas dhe Baletit (3535) GARDEN LINE / TIRANE Tirane 15,000 2013-04-04 2013-04-05 7210120242013 1012024,TOB, lule me qera, up 1 dt 19.01.2013,ft 38 dt 30.01.13, pv 19.01.13, kontr 19.01.13
Materniteti Tirane (3535) GARDEN LINE / TIRANE Tirane 249,031 2013-05-27 2013-06-12 12810130502013 602,SPITALI UNIVERSITAR OBSTETRIK GJINEKOLOGJIK "MRETERESHA GERALDINE",BL LULE,UP 46 D 29/4/13,NJFTES OFERT,FAT 359 D 30/4/13 S 08958554,FH 25 D 30/4/13
Qendra e Transferimit te Teknologjive Bujqesore Kruje (0716) GARDEN LINE / TIRANE Kruje 78,340 2013-05-24 2013-06-12 11010051122013 sa lik fat nr 449 dt 16.05.2013 nga qttb f kruje
Aparati Qendror i SHIKUT (3535) GARDEN LINE / TIRANE Tirane 100,000 2013-06-12 2013-06-19 1610180012013 SHISH BL PLEH KIMIK URDH 209/1 DT 15.05.2013 PV 17.05.2013 FAT 489 DT 27.05.2013 SR 08958784 FH 14 DT 27.05.2013
Akademia e Fiskultures (3535) GARDEN LINE / TIRANE Tirane 10,000 2013-09-10 2013-10-17 20210110482013 UNIVERSITETI I SPORTEVE TIRANE SHP LULE PV 5 DT 2.05.2013 FAT 387 DT 3.05.2013 SERI 08958582 FH 17 DT 3/05/2013
Instituti shendetit publik Tirane (3535) GARDEN LINE / TIRANE Tirane 17,850 2013-09-11 2013-10-18 38110130482013 ISHP 602 bl lule trifogliovavo up 73 dt 19.08.13 pv 5 dt 27.08.13 ft 762 dt 27.08.13 ser 08958914 fh 45 dt 27.08.13 up 68 dt 30.07.13 pv 5 dt 5.08.13 ft 727 dt 5.08.13 ser 08955324 fh 41 dt 5.08.13
Presidenca (3535) GARDEN LINE / TIRANE Tirane 320,000 2013-10-17 2013-10-24 36810010012013 602- Presidenca -Blerje lule natyrale, shk.101 dt.13.09.2013 up.nr.101/1 dt.13.09.2013 pv.3,4 dt.16.09.2013 fat.875 dt.04.10.2013 fh.nr.75 dt.01.10.2013 v.m dorezim 04.10.2013 vkm.nr.358 dt.24.04.2013
Akademia e Fiskultures (3535) GARDEN LINE / TIRANE Tirane 10,750 2013-11-04 2013-11-14 25710110482013 UNIVERSITETI I SPORTEVE TIRANE SHP. GJELBERIMI UP 24DT 4.10.2013 PV 9 DT 18.10.2013 FAT 913 DT 18.10.2013 SERI 10774620 FH 33 DT 18.10.2013
Materniteti Tirane (3535) GARDEN LINE / TIRANE Tirane 25,920 2013-11-26 2013-11-27 35310130502013 602,SUOGJINEKOLOGJIK "MRETERESHA GERALDINE",BL LULE,UP 46/1 D 15/8/13,NJF 15/8/13,FAT 743 D 16/8/13 S 08958340,FH 465 D 16/8/13
Teatri Operas dhe Baletit (3535) GARDEN LINE / TIRANE Tirane 15,000 2013-12-27 2013-12-30 25110120242013 1012024 1012024,TOB, pagese lule me qera, up 158 dt 20.12.13, ft 1201 dt 24.12.13, seri 10788279 njoftim fituesi 24.12.13, kontr 24.12.13
  • < Më para
  • 1
  • Më pas >