Pagesa të Thesarit 2012 - 2013 (Mbi 400,000 transaksione te regjistruara)

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

  • Si i shpenzon parate administrata publike
  • Ku shkuan fondet e alokuara
  • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
  • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
  • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
  • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

Rezultate përmbledhëse

Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
All FONDI BESA(K81911023C) All 906,011.00 59 All => =>

Transaksione

Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Pershkrim fature
Zyra Arsimore Kavajë (3513) FONDI BESA(K81911023C) Kavaje 28,000 2012-02-01 2012-02-01 36,39 ZYRA ARSIMORE DETYRIM PERMBARIMORE PER BRUNILDA KOLEN 15000 DHE MIMOZA DAJSINANI 13000 JANAR 2012
Zyra Arsimore Librazhd (0821) FONDI BESA(K81911023C) Librazhd 20,000 2012-02-20 2012-02-21 6210111012012 Z.ARSIMORE LIK NGA SHEFQET GEGA
Zyra Arsimore Kavajë (3513) FONDI BESA(K81911023C) Kavaje 28,000 2012-03-01 2012-03-01 6710111302012 ZYRA ARSIMORE DETYRIM PERMBARIMORE PER MIMOZA DAJSINANIN 13000 DHEBRUNILDA KOLA 15000
Sp. Mirdite (2026) FONDI BESA(K81911023C) Mirdite 10,000 2012-07-06 2012-07-09 10410130792012 spitali per ndalesa muaji qershor
Zyra Arsimore Kavajë (3513) FONDI BESA(K81911023C) Kavaje 27,804 2012-04-02 2012-04-02 8410111302012 ARSIMI DETYRIM PERMBARIMORE MIMOZA DAJSINANI 13000 DHE BRUNILDA KOLA 14804
Zyra Arsimore Librazhd (0821) FONDI BESA(K81911023C) Librazhd 40,000 2012-04-17 2012-04-18 12810111012012 NDALESE E Z SHEFQET GEGA SHKURT -MARS 2012 SIPAS URDHER SEKUESTRO NR 316-62 DATE 10.05.2011,ARSIMI LB
Zyra Arsimore Kavajë (3513) FONDI BESA(K81911023C) Kavaje 13,000 2012-05-02 2012-05-02 10710111302012 ZYRA ARSIMORE DETYRIM PERMBARIMORE PRILL 2012 MIMOZA DAJSINANI
Sp. Mirdite (2026) FONDI BESA(K81911023C) Mirdite 10,000 2012-05-14 2012-05-15 6910130792012 spitali per ndalesa zyra e permbarimit
Zyra Arsimore Kavajë (3513) FONDI BESA(K81911023C) Kavaje 13,000 2012-06-01 2012-06-01 12110111302012 ZYRA ARSIMORE DETYRIM ,PERMBARIMORE MIMOZA DAJSINANI MAJE 2012
Sp. Mirdite (2026) FONDI BESA(K81911023C) Mirdite 10,000 2012-06-07 2012-06-08 9110130792012 spitali mirditeper ndalesa muaji maji zyra e permbarimit
Zyra Arsimore Librazhd (0821) FONDI BESA(K81911023C) Librazhd 40,000 2012-06-20 2012-06-21 21810111012012 NDALESA TE Z SHEFQET GEGA MUAJIT PRILL-MAJ 2012.ARSIMI 2012
Bashkia Kavaja (3513) FONDI BESA(K81911023C) Kavaje 10,000 2012-08-01 2012-08-02 499/21180012012 BASHKIJA KJ DETYRIM PERMBARIMORE I ARDIAN TAHIRIT KORRIK 2012
Sp. Mirdite (2026) FONDI BESA(K81911023C) Mirdite 10,000 2012-08-02 2012-08-02 12710130792012 spitali per ndalesa zyra e permb
Sp. Mirdite (2026) FONDI BESA(K81911023C) Mirdite 10,000 2012-09-12 2012-09-14 14010130792012 spitali per ndalesa permbarimi
Bashkia Kavaja (3513) FONDI BESA(K81911023C) Kavaje 10,000 2012-09-03 2012-09-04 61121180012012 BASHKIJA KJ DETYRIM PERMBARIMORE ARDIAN TAHIRIT
Bashkia Kavaja (3513) FONDI BESA(K81911023C) Kavaje 10,000 2012-10-01 2012-10-01 69221180012012 BASHKIJA KJ DETYRIM PERBARIMORE I ALTIN ALLAJBEUT SHTATOR 2012
Bashkia Kavaja (3513) FONDI BESA(K81911023C) Kavaje 10,000 2012-10-01 2012-10-01 69521180012012 BASHKIJA KJ DETYRIM PERBARIMORE I ARDIAN TAHIRIT SHTATOR 2012
Sp. Mirdite (2026) FONDI BESA(K81911023C) Mirdite 20,000 2012-10-03 2012-10-04 15910130792012 spitali per ndalesa gusht shtator 2012
Bashkia Kavaja (3513) FONDI BESA(K81911023C) Kavaje 10,000 2012-11-01 2012-11-01 77421180012012 BASHKIJA KJ DETYRIM PERMBARIMORE ARDIAN TAHIRI TETOR 2012
Zyra Arsimore Kavajë (3513) FONDI BESA(K81911023C) Kavaje 13,000 2012-11-01 2012-11-01 22610111302012 ZYRA ARSIMORE DETYRIM PERMBARIMORE I BRUNILDA KOLES TETOR 2012
Bashkia Kavaja (3513) FONDI BESA(K81911023C) Kavaje 10,000 2012-11-01 2012-11-01 77121180012012 BASHKIJA KJ DETYRIM PERMBARIMORE ALTIN ALLAJBEUT TETOR 2012
Bashkia Kavaja (3513) FONDI BESA(K81911023C) Kavaje 10,000 2012-12-04 2012-12-05 86721180012012 BASHKIJA KJ DETYRIM PERMBARIMORE I ARDIAN TAHIRIT
Bashkia Kavaja (3513) FONDI BESA(K81911023C) Kavaje 15,000 2012-12-04 2012-12-05 86421180012012 BASHKIJA KJ DETYRIM PERMBARIMORE I ALTIN ALLAJBEUT
Sp. Mirdite (2026) FONDI BESA(K81911023C) Mirdite 10,000 2012-12-07 2012-12-10 18210130792012 spitali per ndalesa agustin preng prenga
Zyra Arsimore Librazhd (0821) FONDI BESA(K81911023C) Librazhd 40,000 2012-08-27 2012-08-28 28910111012012 NDALES PAGE Z.SHEFQET GEGA PER URDHER SEKUESTRO NR 316-62 DATE 10.05.2011.ARSIMI LB
Bashkia Kavaja (3513) FONDI BESA(K81911023C) Kavaje 25,000 2013-01-09 2013-01-10 621180012013 BASHKIJA KJ DETYRIM PERMBARIMORE DHJETOR 2012 ARDIAN TAHIRI 10000,ALTIN ALLAJBEJ 15000
Sp. Mirdite (2026) FONDI BESA(K81911023C) Mirdite 10,000 2013-01-22 2013-01-22 410130792013 spitali mirdite per ndalesa gezim gega
Bashkia Kavaja (3513) FONDI BESA(K81911023C) Kavaje 15,000 2013-02-01 2013-02-04 5221180012013 BASHKIJA KJ DETYRIM PERMBARIMORE I ALTIN ALLAJBEUT JANAR 2013
Bashkia Kavaja (3513) FONDI BESA(K81911023C) Kavaje 10,000 2013-02-01 2013-02-04 5821180012013 BASHKIJA KJ DETYRIM PERMBARIMORE I ARDIAN TAHIRIT JANAR 2013
Sp. Mirdite (2026) FONDI BESA(K81911023C) Mirdite 20,000 2013-03-01 2013-03-01 1810130792013 spitali per ndalesa gezim gega
Bashkia Kavaja (3513) FONDI BESA(K81911023C) Kavaje 15,000 2013-03-01 2013-03-01 11821180012013 BASHKIJA KJ DETYRIM PERMBARIMORE I ALTIN ALLAJBEJ SHKURT 2013
Bashkia Kavaja (3513) FONDI BESA(K81911023C) Kavaje 10,000 2013-03-01 2013-03-01 12321180012013 BASHKIJA KJ DETYRIM PERMBARIMORE I ARDIAN TAHIRIT SHKURT 2013
Bashkia Kavaja (3513) FONDI BESA(K81911023C) Kavaje 25,000 2013-04-01 2013-04-01 20621180012013 BASHKIJA KJ DETYRIM PERBARIMORE ARDIAN TAHIRI 10000,ALTIN ALLAJBEJI 15000
Sp. Mirdite (2026) FONDI BESA(K81911023C) Mirdite 10,000 2013-04-08 2013-04-09 5610130792013 spitali per ndalesa gezim gega
Sp. Pogradec (1529) FONDI BESA(K81911023C) Pogradec 5,000 2013-05-09 2013-05-10 13310130822013 1013082 SPITALI POGRADEC NDALESE PER EKZ. VENDIME PERMBARIMORE KLODI BULLI
Bashkia Kavaja (3513) FONDI BESA(K81911023C) Kavaje 9,226 2013-06-03 2013-06-03 41321180012013 BASHKIJA KJ DETYRIM PERMBARIMORE I ARDIAN TAHIRIT MAJE 2013
Bashkia Kavaja (3513) FONDI BESA(K81911023C) Kavaje 15,000 2013-06-03 2013-06-03 41121180012013 BASHKIJA KJ DETYRIM PERMBARIMORE I ALTIN ALLAJBEJ MAJE 2013
Sp. Pogradec (1529) FONDI BESA(K81911023C) Pogradec 10,000 2013-06-04 2013-06-05 17110130822013 1013082 SPITALI POGRADEC NDALESE PAGE NGA KLODI BULLI MAJ 2013
Bashkia Kavaja (3513) FONDI BESA(K81911023C) Kavaje 15,000 2013-07-01 2013-07-01 47821180012013 BASHKIJA KJ DETYRIM PERMBARIMORE I ALTIN ALLAJBEJ QERSHOR 2013
Sp. Pogradec (1529) FONDI BESA(K81911023C) Pogradec 10,000 2013-07-05 2013-07-09 21110130822013 1013082 SPITALI POGRADEC K.BULLI NDALESE PAGE QERSHOR 2013