Pagesa të Thesarit 2012 - 2013 (Mbi 400,000 transaksione te regjistruara)

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

  • Si i shpenzon parate administrata publike
  • Ku shkuan fondet e alokuara
  • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
  • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
  • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
  • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

Rezultate përmbledhëse

Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
All F.M.E.S. SH.P.K. All 5,210,039.00 10 All => =>

Transaksione

Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Pershkrim fature
Sp. Pogradec (1529) F.M.E.S. SH.P.K. Pogradec 271,200 2012-08-17 2012-08-21 23810130822012 1013082 SPITALI POGRADEC FATURA 0154 DATE 04.02.2008
Sp. Pogradec (1529) F.M.E.S. SH.P.K. Pogradec 305,400 2013-02-13 2013-02-18 3910130822013 1013082 SPITALI POGRADEC FATURA 673 DATE 28.02.2009
Sp. Pogradec (1529) F.M.E.S. SH.P.K. Pogradec 317,519 2013-03-08 2013-03-13 7010130822013 1013082 SPITALI POGRADEC FATURA 6411 DATE 12.02.2007
Sp. Pogradec (1529) F.M.E.S. SH.P.K. Pogradec 400,000 2013-04-04 2013-04-08 11210130822013 1013082 SPITALI POGRADEC FATURA 6411 date 12.02.2007
Sp. Pogradec (1529) F.M.E.S. SH.P.K. Pogradec 500,000 2013-05-07 2013-05-13 13810130822013 1013082 SPITALI POGRADEC FATURA 6411 DATE 12.02.2007
Sp. Kavaje (3513) F.M.E.S. SH.P.K. Kavaje 19,200 2013-05-20 2013-05-23 13010130712013 SPITALI LIKUJDIM FAT 79877 DT 3.5.2013
Sp. Kruje (0716) F.M.E.S. SH.P.K. Kruje 108,000 2013-06-27 2013-08-05 14010130732013 DSHS"STEFAN GJONI" LIK I FAT ME NR 676 DT 31.01.2009
Spitali Fier (0909) F.M.E.S. SH.P.K. Fier 42,240 2013-09-27 2013-10-24 35510130172013 Pagese per materiale nga Spitali Fier 1013017
Qendra spitalore universitare "Nene Tereza" (3535) F.M.E.S. SH.P.K. Tirane 513,600 2013-11-13 2013-11-14 65310130492013 QSUT barna aut lidhje kontr 3328/5 dt 5.09.13 kontr 4727/1 dt 13.09.13 ft 24269 dt 7.10.13 ser 140124269 fh 2158 dt 11.10.13
Qendra spitalore universitare "Nene Tereza" (3535) F.M.E.S. SH.P.K. Tirane 2,732,880 2013-12-19 2013-12-20 73210130492013 QSUT 602 barna kontv 4727/1 dt 13.09.13 ft 12429 dt 2.12.13 ser 10124249 fh 2359 dt 2.12.13 ft 24295 dt 24.10.13ser 10124295 fh 2226 dt 25.10.13
  • < Më para
  • 1
  • Më pas >