Pagesa të Thesarit 2012 - 2013 (Mbi 400,000 transaksione te regjistruara)

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

  • Si i shpenzon parate administrata publike
  • Ku shkuan fondet e alokuara
  • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
  • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
  • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
  • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

Rezultate përmbledhëse

Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
All F.K. APOLLONIA SH.A. All 34,000,000.00 18 All => =>

Transaksione

Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Pershkrim fature
Bashkia Fier (0909) F.K. APOLLONIA SH.A. Fier 1,515,000 2012-02-21 2012-02-22 5221110012012 ZMADHIM KAPITALI BASHKIA FIER 2111001
Bashkia Fier (0909) F.K. APOLLONIA SH.A. Fier 1,000,000 2012-03-15 2012-03-30 7721110012012 ZMADHIM KAPITALI BASHKIA FIER 2111001
Bashkia Fier (0909) F.K. APOLLONIA SH.A. Fier 2,577,000 2012-04-02 2012-04-11 8521110012012 ZMADHIM KAPITALI BASHKIA FIER 2111001
Bashkia Fier (0909) F.K. APOLLONIA SH.A. Fier 4,408,000 2012-05-10 2012-05-16 14021110012012 ZMADHIM KAPITALI BASHKIA FIER 2111001
Bashkia Fier (0909) F.K. APOLLONIA SH.A. Fier 1,000,000 2012-11-16 2012-12-13 29721110012012 ZMADHIM KAPITALI BASHKIA FIER 2111001
Bashkia Fier (0909) F.K. APOLLONIA SH.A. Fier 3,500,000 2012-04-17 2012-04-25 100/121110012012 ZMADHIM KAPITALI BASHKIA FIER 2111001
Bashkia Fier (0909) F.K. APOLLONIA SH.A. Fier 2,500,000 2012-02-09 2012-02-16 4021110012012 ZMADHIM KAPITALI BASHKIA FIER 2111001
Bashkia Fier (0909) F.K. APOLLONIA SH.A. Fier 2,500,000 2013-01-22 2013-01-23 1221110012012 ZMADHIM KAPITALI BASHKIA FIER 2111001
Bashkia Fier (0909) F.K. APOLLONIA SH.A. Fier 1,000,000 2013-03-21 2013-03-21 7221110012013 ZMADHIM KAPITALI PER F K APOLLONIA BASHKIA FIER
Bashkia Fier (0909) F.K. APOLLONIA SH.A. Fier 2,500,000 2013-04-02 2013-04-03 7521110012013 ZMADHIM KAPITALI BASHKIA FIER 2111001
Bashkia Fier (0909) F.K. APOLLONIA SH.A. Fier 2,000,000 2013-02-05 2013-02-06 2321110012013 ZMADHIM KAPITALI BASHKIA FIER 2111001
Bashkia Fier (0909) F.K. APOLLONIA SH.A. Fier 1,500,000 2013-05-08 2013-05-13 11221110012013 ZMADHIM KAPITALI BASHKIA FIER 2111001
Bashkia Fier (0909) F.K. APOLLONIA SH.A. Fier 500,000 2013-05-16 2013-05-21 13421110012013 ZMADHIM KAPITALI BASHKIA FIER 2111001
Bashkia Fier (0909) F.K. APOLLONIA SH.A. Fier 1,000,000 2013-06-26 2013-08-02 16221110012013 ZMADHIM KAPITALI BASHKIA FIER 2111001
Bashkia Fier (0909) F.K. APOLLONIA SH.A. Fier 1,000,000 2013-06-26 2013-08-05 16221110012013 ZMADHIM KAPITALI BASHKIA FIER 2111001
Bashkia Fier (0909) F.K. APOLLONIA SH.A. Fier 1,500,000 2013-07-05 2013-08-20 16821110012013 ZMADHIM KAPITALI BASHKIA FIER 2111001
Bashkia Fier (0909) F.K. APOLLONIA SH.A. Fier 800,000 2013-10-04 2013-10-24 25021110012013 BASHKIA FIER 2111001 ZMADHIM KAPITALI
Bashkia Fier (0909) F.K. APOLLONIA SH.A. Fier 3,200,000 2013-10-11 2013-10-24 26821110012013 BASHKIA FIER 2111001 ZMADHIM KAPITALI
  • < Më para
  • 1
  • Më pas >