Pagesa të Thesarit 2012 - 2013 (Mbi 400,000 transaksione te regjistruara)

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

  • Si i shpenzon parate administrata publike
  • Ku shkuan fondet e alokuara
  • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
  • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
  • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
  • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

Rezultate përmbledhëse

Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
All EKSKLUZIV All 76,272,539.00 21 All => =>

Transaksione

Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Pershkrim fature
Drejtorite Mirmbajtjes Rrugeve Lezhe (2020) EKSKLUZIV Lezhe 555,923 2012-03-20 2012-04-09 4110060752012 D/M/RRUGA LEZHE LIK FAT.09 DT.31.07.2011
Drejtoria e Pergjitheshme e Rrugeve (3535) EKSKLUZIV Tirane 3,432,441 2012-04-04 2012-04-16 23610060542012 231 DPRR masa inxhinierike kont vazhd 3455/4 15.06.2009 fat 37 31.08.2010 shkr 1529 20.03.2012
Drejtoria e Pergjitheshme e Rrugeve (3535) EKSKLUZIV Tirane 3,432,441 2012-04-04 2012-04-13 23610060542012 231 DPRR masa inxhinierike kont vazhd 3455/4 15.06.2009 fat 37 31.08.2010 shkr 1529 20.03.2012
Bashkia Rubik (2026) EKSKLUZIV Mirdite 2,500,000 2012-10-12 2012-10-17 18721640012012 bashkia rubik per sistemim asfaltim rruga fang
Drejtoria e Rajonit Verior (Shkoder) (3333) EKSKLUZIV Shkoder 7,227,321 2012-12-10 2012-12-21 22410060772012 drej rajon rrugore elimin rressh aksi skuraj shkopet likuj fat nr 06436704 dt 27.11.2012
Bashkia Rubik (2026) EKSKLUZIV Mirdite 16,416,802 2012-04-20 2012-04-25 10321640012012 bashkia rubik per rikonstruksion rruga fang
Bashkia Rubik (2026) EKSKLUZIV Mirdite 883,550 2013-02-06 2013-02-07 2221640012013 bashkia rubik per 5%garanci objekti fang
Autoriteti Rrugor Shqiptar (3535) EKSKLUZIV Tirane 2,600,000 2013-02-14 2013-02-18 3210060542013 231-AUTORITET RRUG SHQIPTAR MASA INXHINERIKE SHKRESA 1529/1 DT 05.02.13 SIT 9 DT 31.08.10 SR 43137089 KONT 3455/4 DT 15.06.09
Autoriteti Rrugor Shqiptar (3535) EKSKLUZIV Tirane 285,630 2013-02-25 2013-02-27 7710060542013 466-ARSH GARANCI Shkresa Nr. 1529/1 Dt 05.02.2013 Kontra Nr. 3455/4 Dt 15.06.2009 Kodi i projektit M062139 P.V Marrjes ne dorezim Dt 16.01.2013
Drejtoria e Rajonit Verior (Shkoder) (3333) EKSKLUZIV Shkoder 3,131,406 2013-04-11 2013-04-11 5110060772013 DREJ RAJONIT VERIOR SHKODER FAT. 06436705, 6706 DT. 06.02.2013 FAT. 0643678 DT. 05.03.2013
Autoriteti Rrugor Shqiptar (3535) EKSKLUZIV Tirane 8,545,626 2013-04-17 2013-04-18 32310060542013 231-AUTORITET RRUG SHQIPTAR masa inxh ne aksin rubik rreshen gjegjan shkresa 1800 dt 17.04.13 sit 9 dt fat 37 dt 31.08.10 sr 43137089 kont ne vazhd 3455/4 dt 15.06.09
Bashkia Rubik (2026) EKSKLUZIV Mirdite 217,356 2013-04-24 2013-04-25 81 21640012013 bashkia rubik per garanci ob rruga fang
Bashkia Rubik (2026) EKSKLUZIV Mirdite 370,644 2013-04-24 2013-04-25 8121640012013 bashkia rubik per shpenzime mirmb
Drejtoria e Rajonit Verior (Shkoder) (3333) EKSKLUZIV Shkoder 1,886,754 2013-06-12 2013-06-19 10910060772013 DREJTORIA E RAJONIT VERIOR SHKODER FAT NR 06436713 DT. 06.05.2013 NR. 06436709 DT. 05.04.2013
Drejtoria e Rajonit Verior (Shkoder) (3333) EKSKLUZIV Shkoder 19,950,000 2013-07-08 2013-09-23 14910060772013 DREJTORIA E RAJONIT VERIOR SHKODER FAT. 06436712 DT..30.04.2013
Bashkia Rubik (2026) EKSKLUZIV Mirdite 1,030,467 2013-10-07 2013-10-24 16121640012013 bashkia rubik per mirm rikon rruga fang
Drejtoria e Rajonit Verior (Shkoder) (3333) EKSKLUZIV Shkoder 1,666,128 2013-10-28 2013-11-13 239100610772013 DREJT E RAJONIT VERIOR SHKODER FAT 06436716,06436717 DT 14.08 DHE 14.09 .2013
Drejtoria e Rajonit Verior (Shkoder) (3333) EKSKLUZIV Shkoder 1,033,872 2013-11-20 2013-11-20 26710060772013 1006077 DREJ RAJONIT VERIOR SHKODER FT 06436719 dt 14.10.2013, ft 06434722 dt 14.11.2013
Bashkia Rubik (2026) EKSKLUZIV Mirdite 325,793 2013-12-05 2013-12-06 199 21640012013 bashkia rubik per situacion mirmbajtje objekti
Bashkia Rubik (2026) EKSKLUZIV Mirdite 400,000 2013-12-05 2013-12-06 19921640012013 bashkia rubik per situacion mirmbajtje objekti
Drejtoria e Rajonit Verior (Shkoder) (3333) EKSKLUZIV Shkoder 380,385 2013-12-24 2013-12-26 32610060772013 DREJ RAJONIT VERIOR SHKODER 5%GARANCI OBJEKTI ELEMINIM RRESHQITJE KM 1.5 AKSI SKURAJ SHKOPET
  • < Më para
  • 1
  • Më pas >